Fashion Police - 2010 CMT Awards

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo106.gif Best# 6 ../images/Emo106.gif

ג'סי ג'יימס- לפני קצת פחות משנה אמרתי לחן שהיא צריכה לשמוע זמרת חדשה בשם ג'סי ג'יימס ואמרתי לה שהיא לא רעה. כשאמרתי שהיא לא רעה לא חשבתי שהיא ~לא רעה~
במלתחה- שמלה בורוד עתיק עם חלק עליון בהיר יותר. סביר להניח שזו לא הייתה הבחירה הראשונה שלי עבורה אבל זה החמיא לגוון העור שלה. השמלה עצמה לא אחת המדהימות אבל הבחורה שלובשת אותה
זה קטן, סטנדרטי וחמוד. לא רע, לא הכי טוב. בגדול אהבתי. היש טובים מזה? כן.
פריזורה- לא מיוחד כל כך אבל הו סו סקסי!
אקססוריז- העקבים שלה זוכים בתואר העקבים היפים של הערב
(או הצהרים, מה שהיה שם) הצמיד שלה חמוד העגילים שלה גם והקלאץ' סביר פלוס.
ציון- 7.

אין לי מושג מי זו אבל היא נראת טוב

כאילו לא התלהבתי מהמראה שלה אבל אני אוהבת מה שהיא לובשת

LeAnnDylan

Well-known member
זה מזה לא המוכר

המוכר זה מה שאני הבאתי זה לפחות השיר הראשון והיחיד ששמעתי שלה לפני שהמלצתי לך עליה

West Doll

New member
נראית מדהים../images/Emo88.gif

הייתי ממקמת אותה טיפה יותר גבוה. הנעליים מהממות

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo106.gif Best# 5 ../images/Emo106.gif

ג'וליאן האף- עוד בחורה דשנה שנראית סקסיות יותר מהחיים.
במלתחה- שמלת סטרפלס בצהוב זריחת החמה. זה צהוב, זה מקסים וזה כזה משהו שג'וליאן תלבש! כמובן שכל הגרוזיה שהולכת שם בחלק העליון של השמלה תגרום לי לאהוב את זה
סך הכל מבחינת גזרה אי אפשר לטעות עם זה. צהוב זה צבע שאני בחיים לא אלבש אבל אם ג'וליאן עושה לי חשק ללכת לרכוש לי משהו צהבהב כנראה שזה עובד.
פריזורה- רציתי משהו גלי ומלא כזה כמו שהיא יודעת לעשות אבל אני אסתפק גם בשיער חלק שגורם לי לרצות לקחת מספרים ולעשות לה קרחות רנדומליות בראש רק כדי שמשהו אחד בה לא יהיה כזה פאקינג מושלם!#@$
אקססוריז- עקבים מושלמים וגרוזינים וקלאץ' תואם
ציון- 9.

symptoms

New member
היא באמת נראית טוב

אם כי יש לי אנטי נגד בלונדיניות עם צהוב, אבל שיהיה רעות

West Doll

New member
יווווו כפרות עליה../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

היא עשתה סקר לפני כן עם איזה שמלה לבוא לCMT. כנראה שבחרו בזאת....אני לא הצבעתי
שניה אני אחפש איזה עוד שמלות היו מועמדות...הנה:http://www.countrymusictattletale.c...ough-needs-your-help-she-has-too-many-dresses אני מסכימה עם ההחלטה ללכת על השמלה הצהובה ;; היא כזאת כוסית
גם עם פן

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo106.gif Best# 4 ../images/Emo106.gif

ארין אנדרס- כן גם אני שאלתי את עצמי מי זו. ואז הזכרתי לעצמי שהיא כוסית אז לא באמת אכפת לי מי זו היא פשוט תמצא את דרכה למצעד :)
במלתחה- שמלה קטנה, אפורה, מבריקה וצמודה. יש אפשרות לטעות עם דבר כזה? אז זהו ש-לא. במיוחד כשיש לך גוף כזה
אני יכולה להמשיך לשבח את המראה הזה במשך שעות אבל אני חוששת להישמע לאסביט ולא הגיונית אז בואו פשוט נסכם שעם גוף כזה את יכולה ללבוש מה שאת רוצה ולמצוא את עצמך במצעד הזה
פריזורה- סו הכי שווה אבר!@%@
אקססוריז- העקבים שלה קצת מכוערים אבל כשיש לך זוג בוביז כזה בתור אקסס' את אף אחד לא מענין מה את נועלת.
ציון- 8.

West Doll

New member
הנעליים הכי לא.

מה ממקמת כאלה טעויות כ"כ גבוה?
היה עדיף את ג'סי או את ג'וליאן במקום כזה נחשק|הא| קיצר היא חמודה והשמלה נחמדה.

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo106.gif Best# 3 ../images/Emo106.gif

הילרי סקוט- עם או בלי החברים הלאסביים שלה היא נראית נהדר.
במלתחה- לא סוד שהילרי לא דוגלת ברעיון ה-90-60-90 ועל כך אני אוהבת אותה מאוד. היא נראית סקסית ככה ומהווה דוגמה נהדרת לנערות ברכבי ארה"ב. מה שנהדר יותר מזה שהיא אישה עסיסית וסקסית זו העובדה שהיא גם יודעת להתלבש בצורה שתחמיא לה. השמלה הזו נהדרת בעיניי. עוד דוגמא לכך שלא טועים עם שחור קלאסי. סטרפלס תמיד יראה טוב על מי שיש לה חזה להחזיק אותו ולהילרי ברוך ה' (ז"א ברוך ג'יזס) לא חסר. נהדרת נהדרת נהדרת
פריזורה- הייתי מעדיפה שהיא תפזר את השיער אבל ספציפית לשמלה הזו הפריזורה הקלאסית התאימה מאוד והוכיחה שלהילרי יש עוד יתרונות חוץ מאילן יוחסין נחשב וקול מושלם- היא גם מבינה דבר או שנים באופנה
אקססוריז- עקבים חמודים, צמיד מדהים, קלאץ' טעון שיפור.
ציון- 9.

למעלה