../images/Emo220.gifHomoganic..../images/Emo220.gif
יש את העותק המקורי ברשותך? ברור..=] שמעת את כל השירים בדיסק? אהה..מין הסתם. הדיסק מתפקד כמקשה אחת? ללא ספק, אין על ביורק בקטע של דיסקים עם "עלילה" או נושא שמיחד אותם. הכי טוב אפשר כמובן לראות את זה בהומוג'אניק, ואפילו יותר טוב במאדולה. לצערי הרב אני עדיין לא מוצא את זה בוולטה..=[. בכל אופן הומוג'אניק ללא ספק מתפקד גם כסיפור בחלק מהשירים כמו למשל החיבור בין שירים מסוימים. השירים מרגשים, ומכניסים לאווירה מושלמת, ואפילו איסלנדית! (אחח.. אין כמו הקונספט "בחזרה הביתה"). אלארמ קול קצת מפריעה לי לרצף של השירים הקסומים ונטולי, או כמה שיותר מינימליים באפקטים אלקטרוניים. בקיצור אלבום מושלם. ה-אלבום של ביורק מבחינתי. מדד העטיפה. אחחחח.. העטיפה הכי יפה שיש, היא נראית מדהים, השיער והציפורנייים והעדשות. אני יכול שעות להתעמק בתמונה הזאת וכל פעם לגלות משהו חדש, כנ"ל החוברת שמעוצבת באופן משלם, והומגני..=] אני אתן לה 9.9 כי היא ומאדולה (גם 9.9) הכי יפות של ביורק, ואני לא יכול לבחור חחח.. שיר שהדיסק לא היה עומד בגללושלאלה מבלבלת, לא הבנתי.. אם זאת אומרת השיר שהדיסק טוב בזכותו אז זה JOGA כמובן, (גם בצ'לורט ופלוטו אבל אין על יוגה..) אם זה השיר שהדיסק לא טוב בגללו אז זה אלארמ קול שהוא מעולה!! אבל הוא קצת הורס ת'רצף. ואולי AIFOL שגירסאת הדיסק שלו כמעט בלתי ניתנת לשמיעה אחרי גירסת הסינגל, והוא קצת מרדים, עם גירסת הסינגל היתה נכנסת, זה היה עושה ת'דיסק.. שיר שצריך להיות B-sideאם חייב, אז אלארמ קול, ואז זה היה יוצר רצף מושלם, אבל לא חייב. אם רוצים בונוס או משהו לדיסק אז חייבים להוסיף את הגירסא של הגרגוריאנסל-JOGA, שהיא מדהימה ברמות לא אנושיות. (אני לא מוצא את זה ביוטיוב, אם מישהו מוצא אותה שישלח קישור..) שיר שעדיף היה לגנוז חס וחלילה, אף אחד.. מ1-10, כמה שווה הדיסק? 893403 ההברקה של ביורק אף פעם לא נמאס!!!!