Homogenic

Seasonal Beast

New member
../images/Emo41.gifHomogenic../images/Emo41.gif

ממשיכים עם סיקורי האלבומים[מה שנתקע באמצע]. דיסק טוב, זה יהיה קצת קשה. ויכוחים יותר ממבורכים בשרשור הזה
יש את העותק המקורי ברשותך?
שמעת את כל השירים בדיסק?
הדיסק מתפקד כמקשה אחת?
מדד העטיפה.
שיר שהדיסק לא היה עומד בגללו
שיר שצריך להיות B-side
שיר שעדיף היה לגנוז
מ1-10, כמה שווה הדיסק?

plants and rags

New member
אני אוהב שאתה שומר

על הרצף של השרשור הזה. יש את העותק המקורי ברשותך? הנה ויכוח - למה שלא תעיף את השאלה הזאת כבר? שמעת את כל השירים בדיסק? כן. הדיסק מתפקד כמקשה אחת? בהחלט. והומוג'ניק הוא שיבה הביתה - כי הבית הוא איפה שהלב נמצא. הייתי בהחלט מודעת לרגשות שהכנסתי להומוג'ניק, אלסמנשההההה. ועכשיו אגיד את דבריי - כן. הניגודיות הגזעית הזאת בין הסטרינגס לאלקטרוניקה פשוט מוצלחת, השירים מחוברים אחד לשני ומתאימים להיות שם, חוץ מ-alarm call כמובן, שאתה בעצמך, המנהל, אמרת פעם למה הוא לא מתאים לשם. כי הרי הומוג'ניק הוא התלוננות בקול רם - ו-AC הוא ובכן, ביורק מקשקשת על שטויות שמחות וקלילות. מדד העטיפה. אף פעם לא אהבתי את התמונה הזאת במיוחד. אני מודע לזה שהשקיעו בה הרבה וזאת לא עבודת מחשב אז כבוד על הנחישות, אבל לא, אני לא אוהב אותה. 6 נניח. שיר שהדיסק לא היה עומד בגללו - אתם יכולים להגיד, אה - אנראבל??????????? שיר שצריך להיות B-side - אלארם קול, מהסיבה הפשוטה שכל שאר השירים בהומו הזה מעולים. אני יכול לדמיין אולי גם את immature כביסייד, אבל אין סיבה שהוא יהיה כזה. שיר שעדיף היה לגנוז - אף אחד מהם. יש לי חיבה גם לאלארם קול. אז אל תגנזו, למה לגנוז כל הזמן? מ1-10, כמה שווה הדיסק? 9.37. פשוט כי הוא מעולה, אבל איך שהוא וספרטיין ומדולה מצליחים להיות יותר טובים, ואז אם אני אכתוב כאן 10 אני לא אוכל לבטא את העובדה שהם יותר טובים ממנו אחר כך. וכן, החלטתי שאני אוהב את וספרטיין רשמית. ביורק הזאת, היא יודעת לעשות מוזיקה.

Seasonal Beast

New member
השאלה לא עפה מהסיבה

שייתכן ולא כולנו גרופים מטורפים של הגברת. כן, יש גם אנשים שרק חובבי ביורק, מתענייני ביורק ושאר הדברים

plants and rags

New member
באמת רצית ויכוח, מה?

יודע מה, אני כופר בשאלה שהצגתי בפנייך. בהחלט ייתכן בעידן האינטרנטי בו אנו חיים שאנשים לא יקנו עותק מקורי של ההומו או של כל דיסק אחר של ביורק או של כל יצור אחר. אבל השאלה הזאת שם באה ממקום של {כמה הספר החדש של אורלי קסטל בלום מצידי [שרית, את שמה לב?] (אנחנו לא מאוהבים ד"א) } wishful thinking. כל 2 האנשים שכאן אוהבים מספיק את ביורק לדעתי. למרות שאחרי השמלה ההיא הייתי מבין כל אחד שלא רוצה לקנות דברים של זאתי.

Pygmy puff

New member
../images/Emo45.gif

אוי, המשפט המסורבל עם הסוגריים מזכיר לי שיעורי שפת C. יפה שסגרת את כולם כמו שצריך.

סריט

New member
למה את מכחיש?!

אנחנו מאוהבים ונוסעים להתחתן ברומניה בקדושתה של אורלי קסטל בלום.

plants and rags

New member
אני ביישן.

אבל עכשיו שחשפת את זה, אני מבין שזה היה מטופש. אני ושרית מאוהבים.

Seasonal Beast

New member
תגובה ביחד,

[נו, אתם מגיבים על אותו דבר. חדל פרטנות]. ברור שפורום של ביורק יגרור אליו את הפאנטים, אלו שמכירים[כמעט] כל שיר ושיר. אבל במצבנו, הרעוע יש להגיד, צריך להנמיך ציפיות. פה זה לא הפורום הרשמי, ואני חושב שלא צריך לצלוב אדם בגלל שהוא לא מכיר, חלילה, את Qmart. בוא נהייה יותר ריאליים ונודה בעובדה שקשה להיות גרופי בישראל{ כמה שהמילה הזאת נשמעת רע, אבל גרופי-ביורק לא קיימים בישראל[ואת הויכוח הזה אפשר לדחוף לשרשור אחר(אתה מוזמן לנסח את השאלה ולאתגר אותנו עם שרשור מפתיע
)] }. לא מוכרים פה סינגלים, אין הופעות וביורק תקועה אצלנו בשנות ה90. לאור כל הדברים, אני כאן חושב שצריך למצוא את קו התפר שבין אלו שמכירים לאלו שרק עכשיו מתחילים להכיר. אם יש לכם רעיונות אחרים איך עושים את זה, אתם יותר ממוזמנים.

plants and rags

New member
רעיונות?

נראה לי שהתבלבלת קצת. לא אדבר בשם סופיה, אבל אני לפחות לא נמצא כאן כדי להעלות רעיונות, אלא כדי להתלונן ותו לא. לצערי אני חושב שאתה צודק. תשאיר את השאלה, תעשה מה שאתה רוצה. אגב, אין שום דרך לבדוק את סוגיית הקוראים הסמויים? ובקשר לגרופי-ביורק בישראל, בתחום הסינגלים אין בעיה יחסית. לוואן ליטל אינדיאן יש אתר מעולה ואפשר להזמין שם הכול. גם כמה מהסינגלים שלי לקחתי מהחנות המתועבת האוזן השלישית שהיו שם ביד שנייה. אולי יש שם עדיין דברים. בכל מקרה, איפה הפואנטה שלי? אין לי. ביי.

Pygmy puff

New member
מודה, אין לי

רעיונות. והקהל של ביורק אכן מצומצם בארץ, אני מתחילה להחשוב שבכל זאת היה משהו בשמועות על הכרטיסים שלא נמכרו. חוץ מזה, זה בסדר גמור מצידי להמשיך עם שרשורי השמלה הגרוזינית של הגברת לצד דברים יותר רציניים כמו השרשור שמוקדש לכל אלבום, שרשורי שירים וכו'. זה יופי של רעיון וכן, היה נחמד אם גם אנשים שפחות מכירים את כל האלבום לפרטים ויודעים לדקלם את הקטעים בביורקית/איסלנדית במדולה מתוך שינה יגיבו, אבל זה מה שיש ועם זה ננצח. חוץ מזה, זה היה בצחוק.
יפה שעשית מחווה לאלון עם הסוגריים, אגב.

סריט

New member
גרופי-ביורק לא קיימים בישראל?!~

אהם. אפשר להפתיע אותך ולציין שלא כל מי שאוהב את ביורק כותב פה בפורום?

אוו הומוג'ניק../images/Emo23.gif

יש את העותק המקורי ברשותך? [כמובן] שמעת את כל השירים בדיסק? [אה? ברור!] הדיסק מתפקד כמקשה אחת? [בוודאי, מהבחינה הזאת (ובעצם גם מכל הבחינות האחרות) מדובר בהברקה הכי גדולה של ביורק] מדד העטיפה. [מאוד אוהב אותה, 8 מתוך 10] שיר שהדיסק לא היה עומד בגללו [aifol. והוא לא הכי טוב באלבום, אבל הסיומת איתו הופעת את הומוג'ניק למה שהוא] שיר שצריך להיות B-side [תמיד קשה לי לענות על השאלה הזאת
אולי פלוטו?!] שיר שעדיף היה לגנוז [אין כזה] מ1-10, כמה שווה הדיסק? [10: האלבום שבגללו ביורק היא מי שהיא.]

Pygmy puff

New member
אין לי עותק מקורי.

הורדתי את יוגה לפני שנתיים, ואת All Is Full of Love ראיתי ב-MTV פעם אחת. זהו. חוץ מזה, מי קונה דיסקים בכלל? פחחח, יש באימיול. שמעת את כל השירים בדיסק? כאמור! לא. אה, אבל ראיתי גם איזה יוטיוב של פלוטו ונבהלתי. מאז אני בהלם. [פאוזה] הדיסק מתפקד כמקשה אחת? ועוד איך מתפקד. הרצף של האנטר-יוגה-אנראבל-באצ'לורט [אין לי כוח לאנגלית כרגע] בכלל מושלם. אני חושבת שאמרתי את זה כבר כשדיסקסנו את יוגה - מה שביורק ניסתה לעשות בהומוג'ניק עם הקונספט האיסלנדי - וכידוע, יש לי חולשה לאיסלנדים - החזרה הביתה, אלקטרוניקה Vs. מיתרים וכלי נשיפה פשוט הצליח לה מעולה. בכלל, אפילו שאת וספרטיין אני אוהבת יותר - הומוג'ניק הוא האוקיי קומפיוטר של ביורק. המאסטרפיס הדפניטיבי שלה והאלבום שהייתי ממליצה להתחיל איתו, אלא אם כן זה למישהו שתקוע בשנות התשעים (ולצורך העניין, הומוג'ניק לא יצא בשנות ה-90), ואז זה פוסט, או דביוט במקרה הרע. מדד העטיפה: הכי יפה שלה בעיניי. 10. שיר שהדיסק לא היה עומד בגללו: אממ. זה קשה. אפשר שיר שהדיסק היה עומד גם אם הוא לא היה שם? יופי. אז האנטר, אם אני חייבת לבחור אחד. וניסחתי את זה מוזר. שיר שצריך להיות B-side: אף אחד. גם לא האנטר למרות מה שאמרתי קודם. שיר שעדיף היה לגנוז: חס וחלילה! מ1-10, כמה שווה הדיסק? 9.9, כי כה אמרו פיצ'פורק. סתם, אני לא סומכת על פיצ'פורק מאז שהם נתנו לאינטרפול 6. בכל אופן, אני יכולה לתרץ את ה-9.9 שלי בגרסת הדיסק המבאסת-משהו של All Is Full of Love, כי גרסת הקליפ/גרייטסט היטס פשוט יותר טובה. חוץ מזה, אני פשוט אוהבת את וספרטיין יותר.

Gilado 69

New member
../images/Emo220.gifHomoganic..../images/Emo220.gif

יש את העותק המקורי ברשותך? ברור..=] שמעת את כל השירים בדיסק? אהה..מין הסתם. הדיסק מתפקד כמקשה אחת? ללא ספק, אין על ביורק בקטע של דיסקים עם "עלילה" או נושא שמיחד אותם. הכי טוב אפשר כמובן לראות את זה בהומוג'אניק, ואפילו יותר טוב במאדולה. לצערי הרב אני עדיין לא מוצא את זה בוולטה..=[. בכל אופן הומוג'אניק ללא ספק מתפקד גם כסיפור בחלק מהשירים כמו למשל החיבור בין שירים מסוימים. השירים מרגשים, ומכניסים לאווירה מושלמת, ואפילו איסלנדית! (אחח.. אין כמו הקונספט "בחזרה הביתה"). אלארמ קול קצת מפריעה לי לרצף של השירים הקסומים ונטולי, או כמה שיותר מינימליים באפקטים אלקטרוניים. בקיצור אלבום מושלם. ה-אלבום של ביורק מבחינתי. מדד העטיפה. אחחחח.. העטיפה הכי יפה שיש, היא נראית מדהים, השיער והציפורנייים והעדשות. אני יכול שעות להתעמק בתמונה הזאת וכל פעם לגלות משהו חדש, כנ"ל החוברת שמעוצבת באופן משלם, והומגני..=] אני אתן לה 9.9 כי היא ומאדולה (גם 9.9) הכי יפות של ביורק, ואני לא יכול לבחור חחח.. שיר שהדיסק לא היה עומד בגללושלאלה מבלבלת, לא הבנתי.. אם זאת אומרת השיר שהדיסק טוב בזכותו אז זה JOGA כמובן, (גם בצ'לורט ופלוטו אבל אין על יוגה..) אם זה השיר שהדיסק לא טוב בגללו אז זה אלארמ קול שהוא מעולה!! אבל הוא קצת הורס ת'רצף. ואולי AIFOL שגירסאת הדיסק שלו כמעט בלתי ניתנת לשמיעה אחרי גירסת הסינגל, והוא קצת מרדים, עם גירסת הסינגל היתה נכנסת, זה היה עושה ת'דיסק.. שיר שצריך להיות B-sideאם חייב, אז אלארמ קול, ואז זה היה יוצר רצף מושלם, אבל לא חייב. אם רוצים בונוס או משהו לדיסק אז חייבים להוסיף את הגירסא של הגרגוריאנסל-JOGA, שהיא מדהימה ברמות לא אנושיות. (אני לא מוצא את זה ביוטיוב, אם מישהו מוצא אותה שישלח קישור..) שיר שעדיף היה לגנוז חס וחלילה, אף אחד.. מ1-10, כמה שווה הדיסק? 893403 ההברקה של ביורק אף פעם לא נמאס!!!!

קוואלדה

New member
הומוג'ניק . . .

יש את העותק המקורי ברשותך? ודאי. שמעת את כל השירים בדיסק? כן............. הדיסק מתפקד כמקשה אחת? כן, הוא הומוגני. ואני מסכימה מאד עם מי שאמר שאלארם קול קצת הורס את הרצף. אבל ממש קצת מדד העטיפה: אני מתה על העטיפה. 10 שיר שהדיסק לא היה עומד בגללו: אני מתלבטת בין יוגה, אנראבל ואול איז פול אוף לאב ולא בא לי להכריע ביניהם שיר שצריך להיות ביסייד: אף אחד מהם לא צריך להיות ביסייד, אבל אם כבר אז פלוטו או אימצ'יור כי יש להם אופי ביסיידי קצת שיר שעדיף היה לגנוז: למה לגנוז? אחלה שירים. מ1-10, כמה שווה הדיסק? במדד רגיל 10, בהשוואה לביורק 9.8 . . .

למעלה