Homogenic

AnacondA2000

New member
עושה מצווה

יש את העותק המקורי ברשותך? כן.. האבלום הראשון של ביורק שקניתי.. -דקת דומיה לימים ההם- שמעת את כל השירים בדיסק? כן.. הדיסק מתפקד כמקשה אחת? כן! מדד העטיפה: 10 אוהב אתה תמונה.. שיר שהדיסק לא היה עומד בגללו: אני חושב שאי אפשר להוציא שום שיר.. כי בגלל כולם האלבום עומד.. אבל בוא נעשה ככה.. השיר שאני הכי אוהב - פלוטו... אני זוכר ששמעתי את השיר הזה פעם ראשונה והרגשתי שהיא צועקת לנצח ועומדת להתפוצץ כל רגע.. שיר שצריך להיות בי סייד: לא יודע. שיר שהיה עדיף לגנוז: שום שיר! :mad: מ1-10, כמה שווה הדיסק? 9.9 -חשוב לציין: ALL IS FULL OF LOVE הגירסה של האלבום הרבה הרבה הרבה הרבה יותר טובה וחזקה מהגריסה של הקליפ. -IMMATURE אני אוהב את השיר הזה.. א-ב-ל הגירסה שבסינגל של יוגה יפה הרבה יותר.. ככה היא גם שרה אותו בהופעה בטורקיה..וחשבתי שהסוף קרב..

Gremshnit

New member
אחד המדהימים.

יש את העותק המקורי ברשותך? בהחלט. שמעת את כל השירים בדיסק? מן הסתם... הדיסק מתפקד כמקשה אחת? אני חייב לציין, שפעם הראשונה ששמעתי את הומוג'ניק, לא ממש "קלטתי" אותו. הוא נשמע חריג, גס, לא אחיד ומבולגן. זה נמשך ככה כמה חודשים. מתישהו הייתה לי שיחה עם בת דודה שלי על ביורק, והיא אמרה שהיא ממש אוהבת הומוג'ניק, וזה עורר בי חשק לשוב אליו לשמוע אותו שוב. התחלתי לקרוא עליו קצת ב-mini-site שמוקדש לו, ופשוט נפל לי האסימון. האלבום תפקד לו כמקשה אחת וכל שיר נראה פתאום מעולה. אם עד לפני אותו רגע לא יכולתי לסבול שירים כמו Pluto ו-Five Years, עכשיו הם בין האהובים עלי! האלבום בהחלט מתפקד כמקשה אחת. בחוויה האישית שלי אני מדמיין הר געש רוטט שעומד להתפרץ בכל רגע, ואחרי ההתפרצות- באה השלווה. כמו העולם הבא שאחרי הראגנארוק. מדד העטיפה. אחת העטיפות היפות ביותר של ביורק. אני מתלבט בינה לבין העטיפה של Debut. שיר שהדיסק לא היה עומד בגללו אממ...יש שני שירים שהאלבום לא היה מה שהוא בלעדיהם: יוגה ופלוטו. שיר שצריך להיות B-side Alarm Call מרגיש לפעמים לא כל כך קשור, אבל הוא טוב מדי בשביל להיות ביסייד. שיר שעדיף היה לגנוז אם הייתם שואלים אותי את השאלה הזאת לפני שלושה חודשים, הייתי אומר ש-5 שנים, אבל עכשיו אין שום שיר שצריך לגנוז! מ1-10, כמה שווה הדיסק? 9-10.

למעלה