משחק ההימורים מתחיל

liaush

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo103.gifמשחק ההימורים מתחיל../images/Emo103.gif../images/Emo11.gif

הסיבוב הראשון
לפני שאתם מקבלים את השאלות של הסיבוב הראשון אתם מתחילים להמר. לכל מי שרכש בתים-וילה/פנטאהוס מתחיל להמר מ50,000ש"ח כל השאר מתחילים להמר מ600 ש"ח.
השאלות של הסיבוב הראשון הם קלות למדי ולכן אם תהמרו על סכומים גדולים רוב הסיכויים שתרוויחו.
אני מזכירה! יש לכם בסה"כ 1000 ש"ח בכיס!
בלי שום קשר לרכוש הפרטי שלכם. הרכוש הפרטי שלכם ישמש לכם כגלגל הצלה כשלא יהיה לכם איך להחזיר את החוב. השאלות יתפרסמו היום בין השעות 16:00/ 17:00 אין לענות על השאלות בלי שכתבת מה סכום ההימור שלכם!. מי שיענה על השאלות בלי שהוא הימר בשרשור הזה, התשובות שלו ימחקו ע"י אושרת.
במידה וצדקתם ב-כ-ל- השאלות סכום ההימור שלכם יוכפל ב2. במידה וטעיתם אפילו בשאלה 1. מה1000 שלכם מינוס ההימור שלכם. ואם הימרת עם סכום גדול מ1000 ש"ח וטעיתם אתם מוכרים את הרכוש הפרטי שלכם. (אתם יודעים כמה הוא שווה) מתוך הכסף על הרכוש אתם משלמים לניקולה קובלובה בעל המועדון וממשיכים במשחק עם הכסף שנותר לכם להמכירה (וזה הרבה כסף!) לא תהיה לכם בעיה לענות נכונה על כל השאלות מפני שזה סיבוב 1 וכל השאלות קלות. (וחבל להמר על סכומיים קטנים כשיש לכם סיכוי גדול להרוויח). לכל השאלות תשלחו לי במסר. הדשה הזה שמור להימורים בלבד!.

liaush

New member
../images/Emo120.gif../images/Emo98.gifקדימה מהמרים! להתחיל להמר../images/Emo130.gif

הגיע הזמן לשחק מלוכלך
את כל ההימורים יש לשרשר לפה!

liaush

New member
אתה לא יכול../images/Emo128.gif

רכשת פנטהאוס! אתה חייב להתחיל להמר על סכומים גדולים מ50,000!

liaush

New member
רצוי להזדרז! מי שעוד לא הימר.

ב 16:30 בדיוק אני מתחילה את המשחק. מי שלא הימר לא יוכל לענות לשאלות. קדימה בר תשנה את סכום ההימור שלך אין לך הרבה זמן. ואני מזכירה אתה מתחיל מ50,000 ומלאה. מכיוון שאתה נחשב כמהמר עשיר ורכשת פנטאהוס. אז קדימה!

liaush

New member
וואו :-O

אתה יותר לקחת אתגרים... אבל תקח בחשבון שאם תטעה בשאלה תמכור את הפנתאהוס ולא ישאר לך כסף. תוכל להמשיך לשחק רק על סמך מה שמרוויח (אם) מה אני אגיד לך אני מעריצה אותך חח אתה היחיד כאן שהלכת על ה-כ-ל-

randu

New member
מהמר על 900, ושואל שאלה.

השאלות יינתנו ע"ג הפורום והתשובות במסרים בלבד, נכון?

liaush

New member
השאלות ינתנו בפורום והתשובות במסרים.

אני אסביר בפירוט כאשר אתן את השאלות

liaush

New member
../images/Emo11.gifוהשאלות הן../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif

קודם כל אתם עונים על השאלות במסר בלבד! לאחר שאתם עונים אתם חוזרים ומשרשרים
בגוף ההודעה הזו. ה-
ששלחתי את התשובות ואתם מוכנים. רק כאשר אני רואה את ה
שלכם אני מתחילה לבדוק. אני משרשרת להודעת ה
שלכם את השאלות ביחד עם התשובות שלכם ואני מסמנת את מה שנכון ואת מה שלא נכון. במידה והכל נכון הסכום שהימרת יוכפל ב-2!, במידה וטעיתם אפילו בשאלה 1 את הסכום שהימרתם מחסרים מהסכום שיש לכם. ויש לכם 1000!. קדימה מהמרים! להתחיל לענות במסר!!
(הסיבוב הראשון הוא קליל) 1.מה הוא תפקידו של ברוך אסולין בעולם התחתון? (הסבר בהרכבה) 2.כמה פרקים יש ב"הבורר"? 3.עם מי בגד נדב באורנה? 4.בפרק הראשון: את הבית של מי שרף בולדוג? 5.מי מגלם את רון (הפרסי) החשביאן? 6.האם כל שלישית מה קשור משתתפים ב"הבורר"? 7.מה הקשר בין אירנה קובלובה לענבל אסולין? 8.מאיה פלדמן היא אחותו של נדב? (חשבו טוב טוב) 9.איך קראו למאהבת של אמיר פלדמן? 10.כמה פרקים עברו עד כו'? בהצלחה לכל המהמרים!

liaush

New member
שלחתם לי במסר? שרשרו ../images/Emo127.gif

אין לשלוח לפה את התשובות אלא רק במסר!.

למעלה