משחק ההימורים מתחיל

liaush

New member
../images/Emo127.gif

את יכולה להמשיך במשחק ונשאר לך 1,950000 ש"ח רצוי שתזכרי את הסכום הזה.
שבהצלחה. ולא נורא פעם הבאה יהיה טוב. לפחות יש לך בכיס סכום כסף מאוד נאה, אפילו מאוד מאוד הייתי אומרת חח

liaush

New member
לא נורא ../images/Emo13.gif זה רק הסיבוב הראשון.

פעם הבאה ילך לכולם יותר טוב .. ומאוד נהנתי היום
תודה לכולכם!

yifati XD

New member
ישששש

הצלחתי ואני מקום שני ניראה לי אבל רחוקה מהמקום הראשון...

liaush

New member
../images/Emo3.gifכל הכבוד לך ../images/Emo13.gif ../images/Emo192.gif

למרות שאת קצת רחוקה מהמקום הראשון. אבל זה שמילקי במקום הראשון זה לא אומר שהוא ניצח !
בסה"כ הוא עשה בשכל שהוא הימר על סכום מאוד גדול בסיבוב הראשון כי בסיבוב הראשון היו שאלות מאוד קלות והם ילכו ויהיו יותר קשות. ולכן אמלצתי להמר על סכומים גדולים בשלבים הראשונים כשהשאלות קלות. אבל אני מזכירה הכל עוד עלול להשתנות!
אנחנו רק בהתחלה.

lol280791

New member
תגידו ואיפה המילקי הזה הוא ניצח לא?. ../images/Emo122.gif

למה הוא לא בא לשמוח בשימחתו?

liaush

New member
מילקי כבר לא נכנס לפה כמו קודם חח

אבל את תמיד יכולה למצוא אותו משוטט בפורומים אחרים כמו הראל סקעת, והאלופה עם חברים חדשים ומשחקים חדשים. חח ככה זה הגוזל פורס כנפיים ושוכח מי החברים שלו D: מתרגלים

אני לא נכנסתי ב-3 ימים האחרונים

כי אני הייתי לפני יומיים במצדה והרגע חזרתי מבת מצווה

liaush

New member
הימרת על 900,000

תראה איפלו איפה ששחקנו (למקרה ששחכת) קודם הימרת על 900 ואז שינית כי אמרתי לך שאתה לא יכול להמר על סכום קטן מ50,000 בגלל שרכשת פנטטאהוס. איזה הראש שלך?. תעדכן אותנו מה הכינוי הסופי שלך.. שלא נשתגע פה מרוב כינויים ..

liaush

New member
../images/Emo11.gifדרך אגב.. מה נסגר עם העתון?

לא אמרנו שעושים אותו?.. למה יש לי הרגשה שגם המשחק הזה הולך להימתך כמו גומי?.. בחיאת אנשים תהיו רציניים אם כבר אתם מעלים רעיונות לפורום שלא ימתך סתם כמו משחק דמויות.. הגיע הזמן להתעורר! סוף שנה!!

linooy

New member
../images/Emo105.gif יש צדקתי..

חבל שלא הימרתי על סכום יותר גבוה..

liaush

New member
טעות חישוב לגבי Nילקי

Nילקי הימר על 900,000 ולכן יש לו 1,800000 קבל תיקון.

liaush

New member
מילקי לא ניצח באופן סופי הוא רק מוביל.

אבל הכל עוד צפוי להשתנות. ככל שאחוז ההימור גדול יותר כך גדלים הסיכויים להוביל. וחוץ מזה אנחנו עוד רק בהתחלה המשחק הזה הוא משחק איכותי וארוך עם הרבה שלבים.
ודרך אגב גם אתה הצלחת! מגיע לך מזל טוב
!

liaush

New member
השלב השני יהיה ביום חמישי ../images/Emo13.gif

וכל מי שירצה להצטרף מוזמן! (כמובן שהוא יתחיל מ1000) ולא יהיה לו רכוש אבל מי ששולט בחומרD: יצליח עם ובלי קשר לרכוש. למרות שגלגל הצלה זה תמיד טוב בהצלחה לסיבוב השני רבותי המהמרים D:

למעלה