ק קוקילידה23 New member 5/10/08 #36 ../images/Emo127.gif שבוע שעבר ראיתי פעם ראשונה את הסרט "החופשה" סרט חמוד.. מישהו ראה זה היה בהוט
B butterfly white New member 5/10/08 #46 אין כבלים.. ואני גם לא רוצה כבלים. טוב אז סיכמנו על נק' בגלל המאמץ
ק קוקילידה23 New member 6/10/08 #52 סוגיה מעניינת..../images/Emo62.gif../images/Emo40.gif אז את בטח לא מכירה את בובליל ושאר החברים.. אה
מ מלאכיית New member 5/10/08 #48 אני אני! ראיתי איזה 3 פעמים, סרט ארוך אבל חמוד!! ראית כמה נעליים יש לה?!? פשוט למות! חחחח שמחה שנהנת!!
אני אני! ראיתי איזה 3 פעמים, סרט ארוך אבל חמוד!! ראית כמה נעליים יש לה?!? פשוט למות! חחחח שמחה שנהנת!!
ק קוקילידה23 New member 6/10/08 #51 ../images/Emo6.gif 3 פעמים זה מזכיר לי סרט שראיתי כלכך הרבה פעמים אבל לא מוכנה לחשוף איזה לא שמתי לב לנעליים.. שמתי לב יותר לשחקן החתיך.. או לבית השווה
../images/Emo6.gif 3 פעמים זה מזכיר לי סרט שראיתי כלכך הרבה פעמים אבל לא מוכנה לחשוף איזה לא שמתי לב לנעליים.. שמתי לב יותר לשחקן החתיך.. או לבית השווה
מ מלאכיית New member 6/10/08 #55 ח-ח-ח אין חשיפהה? תאמת יצא במקרה לראות שלוש פעמים, בדרך כלל אני לא רואה סרטים עמה פעמים! ותאמת על הבחור באמת אין מה לדהר, חתיך!!! ועכשיו יש לך תירוץ לראות שוב, את צריכה לראות את הנעליים!
ח-ח-ח אין חשיפהה? תאמת יצא במקרה לראות שלוש פעמים, בדרך כלל אני לא רואה סרטים עמה פעמים! ותאמת על הבחור באמת אין מה לדהר, חתיך!!! ועכשיו יש לך תירוץ לראות שוב, את צריכה לראות את הנעליים!
ק קוקילידה23 New member 6/10/08 #56 האמת שאני מתכונת לראות שוב בגלל ש... לא סיימתי לראות את סוף הסרט וכשאני אראה אני מבטיחה לעדכן לגבי הנעליים
האמת שאני מתכונת לראות שוב בגלל ש... לא סיימתי לראות את סוף הסרט וכשאני אראה אני מבטיחה לעדכן לגבי הנעליים