אוסקר 2007

Aviyush

New member
איזה לילהההההה../images/Emo9.gif

היה כזה כייף
ניסיתי ללכת לישון אתמול ב10 וכמובן שלא הצלחתי, אז ב1 קמתי לראות את השטיח האדום. ממש נהנתי גם מהשטיח האדום ובעיקר מהטקס! היה כזה יפה
אלן דג'נרס אחת המצחיקות. איך היא סיפרה בדיחות על כולם ואז קראה לליאו דקפריו ואמרה "אהה אין לי בדיחה רק נתתי לבנות עוד כמה רגעים לבהות בך
" (או משהו כזה
) קיצר, אכלתי שוקולדים כל הלילה ומזה נהנתי! ב7 הלכתי לישון לאיזה שעתיים. ממש שמחתי מכל הזכיות, חוץ מהסרט. רציתי שבבל יזכה או ליטל מיס סאנשיין, אבל לא נורא, כי לסקורזסה כ"כ מגיע אז הוא כבר הרוויח הכל
והלן מירן, היא פשוט מדהימה
מריל סטריפ וקייט וינסלט היו כאלה חמודות! איך אן התאווי ואמילי בלאנט עשו כמו מערכון מהשטן לובשת פראדה עם מריל.. זה היה מצחיק
וגם ממש שמחתי שפורסט ויטיקר ואלן ארקין זכו
אחרי שחשבתי על זה הבנתי שלאלן ארקין מגיע הרבה יותר מאדי מרפי קיצר, חפרתי
אבל היה כל כך שווה להשאר
ושנה הבאה יהיה יותר טוב כי זה יהיה האוסקר ה80 אז בטח יעשו חגיגות

אחח איזה כיף היה לראות את הטקס

יחד עם רויתו'ש
היה טקס ממש יפה, למרות שהרבה לא הגיעו (האמ האמ...) וגרמו לי ובעיקר לרוית די להתאכזב.. אבל חוץ מזה הטקס היה מדהים.. אלן (המנחה) היתה פשוט גדולה
והיו עוד כמה מצחיקים.. וכמובן שהיה כיף לראות גם את השטיח האדום שלפני הטקס.. לראות מה כולם לבשו, מי בא עם מי (כמובן כמו שכולנו חשבנו בר לא הגיעה לצידו של ליאו
) וכו'
אני כ"כ שמחה שמרטין נבחר לבמאי.. זה מה שיש לי להגיד
חח די.. אחרי כ"כ הרבה מועמדויות ובאמת שבכל אחת מהן הוא היה ראוי לזכות, עכשיו הגיע תורו
מקווה שעוד ראו, ואם לא אז לא לשכוח להסתכל על השידורים החוזרים או על הקטעים שיושדרו בכל מיני ערוצים בטח במהלך השבוע.. היה מקסים
אתם מוזמנים לשים תמונות מהאירוע, לכתוב תגובות, וכל מה שתרצו

Aviyush

New member
אהממ בראד אהמממ

איזה ברז הוא תקע
לא עושים ככה לרוית
היה באמת טקס מדהיםםםם היית בבי"ס היום?

../images/Emo23.gif../images/Emo27.gifתמונות../images/Emo27.gif../images/Emo23.gif

את כל התמונות מהאירוע, לשרשר לפה
תשתדלו לשרשר מתחת להודעה הזאת, כדי שיצא לנו שרשור יפה

למעלה