מצעד הלהקות

M a a y a n K

New member
../images/Emo221.gif

Muse Arctic Monkeys Klaxons My Chemical Romance Placebo אני חושבת שהגיע הזמן להחזיר למצעד את הקילרס וקייזר צ'יפס...נכון?

SainTonix

New member
../images/Emo157.gif

1. Taking Back Sunday 2. Klaxons 3. Billy Talent 4. Evanescence 5. Fall Out Boy

yaelrs

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo192.gif

My Chemical Romance Muse Klaxons Taking Back Sunday 30 Seconds To Mars

HarlequinGirl

New member
להלהלה

ארקטיק מנקיס פלאסיבו קלקסונס פרטליס טקינג באק סאנדי

כל הזמן מוציאים את הטובים../images/Emo223.gif

1. Taking Back Sunday 2. Muse 3. Evanescence 4. Fratellis 5. 30 Seconds To Mars

Noa Tsror

New member
חח מה עשיתי טוב? מיוז?

היה אתמול טופ 5 של הופעות לייב והיה את אינוינסאבל בלייב. יפהיפהיפהיפה.*_*

Noa Tsror

New member
דווקא לא><

אני תמיד בעיקר שומעת ופחות רואה כאילו אם הסולן של הלהקה האהובה עליי יעבור מולי ברחוב 90 אחוז שאני לא מזהה אותוXD כן

CitizenErased

New member
../images/Emo2.gif

את צריכה להצטרף לפורומיוז וללמוד אהבת להקה מה היא
סתם נו. חח אבל האמת היא שהיית דיי כמוך עד דצמבר. כאילו, אהבתי את המוזיקה שלהם.. באוגוסט נכנסתי לזה קצת יותר ואז בדצמבר טסתי להופעות. ומאז ההופעות אני אובססיבית. אין עליהם בחי, באמת שאין. ואני יכולה להביא לך עדויות גם של לא מעריצים שמסכימים איתי ואפילו יגידו שמיוז היו טובים יותר מהלהקות האהובות עליהם
חח קיצר. הם צריכים לבוא.

Noa Tsror

New member
@_____#

היית בהופעות שלהם?@____________# אעררר סוף שנה הבאה ב"ה אני טסה לחודש ושנישליש מהנסיעה הזאת תהיה סביב הופעות חח, אחת מאלה שאני מתכננת לסוע איתן גם מכורה לפלסיבו ככה שגם אם אני ירצה וגם אם לא אני יהיה שם אני כ"כ רוצה לסוע ויי|: לא יצאתי לפולין בשביל זה! חח>< אני מתה על הופעות, אבל אני נהנת רק כשזה באמת בלייב כי קליפים זה סתם בהופעות אפשר להשתגע.. שהיה את איניקוס בארץ הלכתי והייתי בשורה השניה חחח יצאתי משם רטובה, לגמריי כאילו הייתי עם חולצה לבנה שניהתה לי שקופה איייי הופעות זה הכי כיף בעולםםםם פשוט לקפץ/לדחוף ולצרוח תמילים, זה מביא לי נחת:)

למעלה