מצעד הלהקות

Chemical Venom

New member
../images/Emo99.gif

30seconds from mars My Chemical Romance Muse Bullet for my Valentine Funeral for a Friend/Fall Out Boy קשה להחליט...

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif ../images/Emo47.gif

הרגע נזכרתי שראיתי את AIDEN מקרוב והם עשו לי שלום ><" לפני שהם עלו לבמה ורצתי לקצה של המדרגות שני בלוקים [50 כיסאות ממני...] עד לגדר כזאתי מול הצד של הבמה כי הייתי בטוחה שאלה לוסטפרופטס אומשהו ואז הלכתי לשם וקלטתי שאלה איידן והם עשו לי ולאח שלי שלום XDD ולעוד איזה 3 בנות שבאו לשם אחרינו חחחחחח אבל אז באה המאבטחת וצעקה עלינו לחזור למקומות שלי ;; קיצור המצעד כן. 1. Funeral for a Friend
הוו מחר ברכבת לשדה תעופה אני קונה את הDVD שלהם! D::::::: מוחעחע. הDVD בכלל מ2004 אומשהו. 2. Fall Out Boy שקניתי אתמול והיום יותר מידי דברים שלהם חחחח [חגורה,שעון,כפפות,דיסק,חולצה] 3.Taking Back Sunday עד כמה שאדם מזייף בלייב XDDD 4. Madina Lake [לא שמעתי אותם כבר חודש
5. שיהיה My Chemical Romance למה אני חופרת לעזאזל ><"

tomashi

New member
שלי

1.פול אאוט בוי 2.ארקטיק מאנקיז (דיסק חדש
) 3. 30 שניות... 4.קלאקסונז 5.פיונרל...

Brendy6

New member
../images/Emo169.gif

Arctic Monkeys My Chemical Romance Placebo Muse 30 Seconds To Mars

MirrorGirl

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo210.gif

The Kooks Taking Back Sunday Madina Lake Fall Out Boy 30Seconds To Mars

Michalush MI

New member
../images/Emo216.gifעכשיו, עם מיוז../images/Emo3.gif זה סיפור אחר לגמריי!!

1.MCR 2.MUSE!!!! 3. 30 Seconds To Mars 4.Taking Back Sunday 5.Funeral for a Friend(בצעד חרגי
)

orw93

New member
זה הולך ונהיה קשה משבוע לשבוע../images/Emo205.gif

ולא בגלל שיש יותר מידי
Funeral for a Friend Arctic Monkeys 30 Seconds To Mars My Chemical Romance Fall Out Boy

M a a y a n K

New member
../images/Emo6.gif

לא ממש... תאירי את עיננו!!! אם אני לא טועה, אני חושבת שללהקות שנמצאות במצעד צריכים להיות קליפים חדשים וגרין דיי לא הוציאו קליפ כבר שנתיים (אאל"ט)

למעלה