עונה 11 - סיבוב 7

baracooda

New member
פרק נחמד

היה מצחיק לראות את הפרצוף של רייף כשהוא גילה שהעיפו את בריאן. מעניין את מי הוא חשבת שיעיפו. ג'יימי שוב מראה שהוא לא חברותי כל כך. אף אחד לא אוהב את מי שהולך למסיבה עם פרצוף חמוץ
איימי הלכה. סה"כ טוב שכך. בובי ג'ון שחקן טוב ממנה. למרות שהיא די מותק :) ובפרק הבא האיחוד.. בטח גיימי יהיה לחוץ. נראה שג'אד שמח ומבסוט מזה, ויבלבל תמוח על נאמנות קודמת שלו, חבל שמרגרט לא שם כדי לספר על הנאמנויות..

Confide In Adam

New member
לא מבין את גארי...

קודם כל, אני חושב שהוא ואיימי עשו שטות בפרק של אתמול, כשהם הצביעו להעיף את בראיין במקום לנסות לגרום לתיקו. אמנם ככה איימי וגארי הרוויחו עוד 3 ימים אבל זה היה ברור שאם הם יפסידו, מישהו משניהם ילך.. והיום - גארי לא ניסה אפילו לעזור לאיימי... זה די הפתיע אותי בהתחשב בזה שהם היו ביחד מהיום הראשון וחשבתי שיש ביניהם סוג של ברית..

n o g a m o o n

New member
רק את גארי אתה לא מבין? חחח

כבר הייתי בטוחה שבובי ג'ון הולך הביתה. לפחות לפי אייך שברנדון דיבר, על בריתות ועל למי מגיע להיות פה וכו' הוא אמר שלאיימי מגיע יותר להיות מאשר לבובי ג'ון ובסוף מה הוא הצביע? איימי עד ההצבעה הוא היה האיש הכי ישר בעיני שם חוץ מגארי. התרגום היה גרוע בהחלט (למרות שאני משתדלת לא לקרוא). בובי ג'ון שוב הפתיע אותי בפואטיות שלו ,כשדיבר על האומגה מעל היער. עכשיו נותר לראות מה יקרה הלאה. חג שמח

Confide In Adam

New member
דווקא את ברנדון אני מבין

בסופו של דבר עדיף לו להשאיר במשחק מישהו שהוא יודע שיהיה נאמן לו ולא מישהי שאולי תשתף פעולה עם הקבוצה השנייה ברגע שתוכל..

מור תור

New member
../images/Emo45.gif

הוא בובי ודנה ואז לא יודע מה יעשו גם ככה הם במיעוט כרגע בגלל המיזוג ההחלטה כנראה לא תהיה לפי רצונם חח

למעלה