כן ואותם קבוצות ישבוצו יום רביעי...
D dealex New member 30/10/07 #19 הקבוצה שלנו../images/Emo10.gif קוראים לנו קבוצת : LORAD חברי הקבוצה : אני -ראש 2. בוריס 3. עומר 4. תותי 5. יקי עד שיש קבוצה תאשר לנו בבקשה למרות שזה באיחור תודה מראש.
הקבוצה שלנו../images/Emo10.gif קוראים לנו קבוצת : LORAD חברי הקבוצה : אני -ראש 2. בוריס 3. עומר 4. תותי 5. יקי עד שיש קבוצה תאשר לנו בבקשה למרות שזה באיחור תודה מראש.
O omerst New member 30/10/07 #26 נחמד לדעת שיש לי קבוצה ../images/Emo13.gif בכל מקרה,חברי הקבוצה אנא מכם,תגיבו להודעה פה,ותשאירו מסנג'רים לתיאום ולכל הקקי הזה,יש לנו לתאם טקטיקות ועוד כל מיני דבירם... אז אנה מכם-בחייאת,תשאירו מסנגר אז שלי: [email protected] ותודה אל הקבוצה
נחמד לדעת שיש לי קבוצה ../images/Emo13.gif בכל מקרה,חברי הקבוצה אנא מכם,תגיבו להודעה פה,ותשאירו מסנג'רים לתיאום ולכל הקקי הזה,יש לנו לתאם טקטיקות ועוד כל מיני דבירם... אז אנה מכם-בחייאת,תשאירו מסנגר אז שלי: [email protected] ותודה אל הקבוצה
S section51 co il New member 30/10/07 #31 תשובה../images/Emo41.gif ניתן להעביר את המשחק ליום רביעי, {בתנאי שהקבוצה היריבה מסכימה לעבור לאותו יום גם}
תשובה../images/Emo41.gif ניתן להעביר את המשחק ליום רביעי, {בתנאי שהקבוצה היריבה מסכימה לעבור לאותו יום גם}
E elerock New member 30/10/07 #25 ../images/Emo207.gifנדב,רז וכול Kamikaza למסן למי שאין אותי [email protected]
M MarcoCohen New member 30/10/07 #28 שלומי בטורניר יהיה אפשר להרוג את השחקן בקבוצה שלי?או שזה יהיה נורמאלי כמו בשרתים?
S section51 co il New member 30/10/07 #30 ללא יריות חברים. שזה אומר לא אי אפשר... אולי בעתיד שהרמה תעלה קצת יותר נעשה שכן אפשר וזה יהיה קבוע בכל הטורנירים ...
ללא יריות חברים. שזה אומר לא אי אפשר... אולי בעתיד שהרמה תעלה קצת יותר נעשה שכן אפשר וזה יהיה קבוע בכל הטורנירים ...
P Psy4Ever New member 30/10/07 #34 מיקס שני יחל בשעה 10../images/Emo41.gif כל מי שמעוניין הסימא תפורסם ב 10 בדיוק המיקס יהיה במפה de_inferno
מיקס שני יחל בשעה 10../images/Emo41.gif כל מי שמעוניין הסימא תפורסם ב 10 בדיוק המיקס יהיה במפה de_inferno
P PinKy The KiNg New member 31/10/07 #36 ../images/Emo41.gifרושם קבוצה ../images/Emo41.gif שם קבוצה: 3 Amigos שחקנים: Staryz, ZING , BimBoGirl , DUN , David zing =hendrix והוא ראש הקבוצה [email protected] סלאמת
../images/Emo41.gifרושם קבוצה ../images/Emo41.gif שם קבוצה: 3 Amigos שחקנים: Staryz, ZING , BimBoGirl , DUN , David zing =hendrix והוא ראש הקבוצה [email protected] סלאמת