Top 5

lestatgirl

New member
../images/Emo41.gif ../images/Emo106.gif Top 5 ../images/Emo47.gif ../images/Emo41.gif

אז למי ששם לב ולמי שיש חיים, היה היום מעין טופ 5 דיי בערוצינו החביב שכלל את חמשת הלהקות הבולטות באמ.. תחומים מסויימים שכללו בין השאר מיקום, צבע שיער, ואפילו שם הלהקה עצמה. אז אמ.. הנה תתמכו תתוכחו ובעצם תגידו כמה שהבחירות של החברה בMTV2 דפוקות ותציעו אלטרנטיבות משלכם.
Skinny Boys
5.The Libertines 4.Richard Ashcroft 3.The Rakes 2.Razorlight 1.The Horrors
Worst Dressers
5.The Killers 4.Patric Wolf 3.The Kooks 2.My Chemical Romance 1.Guns & Roses
Bad Acting
5.Blur - Park Life 4.Foo Fighters - Learn How To Fly 3.Supergrass - Alright 2.Brandy feat. Monica - The Boy Is Mine 1.Black Eyed Piss - Where Is The Love
Overrated
5.? 4.Panic! @ The Disco 3.Arctic Monkeys 2.Razorlight 1.BabyShambles
Crap Videos
5.The Prodigy - Out Of Space 4.Limp Bizkit - Behind Blue Eyes 3.The Stone Roses - Fools Gold 2.The Maccabees - About your Dress 1.Pixies - Velouria
Crap Comebacks
5.James 4.Morrissey 3.Evan Dando 2.Manic Street Preachers 1.INXS
Debut Videos
5. Blink 182 - Dammit 4.Oasis - Supersonic 3.Editors - Bullets 2.Coldplay - Shiver 1.Gorilaz - Clint Eastwood
Cheap Videos
5. The White Stripes - Hotel Yorba 4.The View - Superstar Tradesman 3.Nirvana - Sliver 2.Arctic Monkeys - Dance floor 1.The Maccabees - About Your Dress
Girl Drummers
5.L7 4.The Donnas 3.The Knife 2.The Gossip 1.The White Stripes
Girl Bassists
5.The Subways 4.The Long Blonds 3.The Breeders 2.Sonic Youth 1.Pixies
Cameos
5.The Killers - Mr. Brightside 4.Blur - Parklife 3.The White Stripes - I just don't know what to do with myself 2.Oasis - The Importance Of Being.. 1.Tenaious D - Tribute
Sellouts
5.Red Hot Chili Peppers 4.Snow Patrol 3.Green Day 2.M.C.R F.O.B.1
What Were You Thinking?!?
5.Electric Six - Gay Bar 4.Blink 182 - Whats My Age Again 3.The Smiths - This Charming Man 2.Oasis - All Around The World 1.Blur - Country House
Yorkshire
5.The Cribs 4.Milburn 3.Pulp 2.Kaiser Chiefs 1.Arctic Monkeys
Scottish
5.Idlewild 4.The View 3.Biffy Clyro 2.Primal Scream 1.Franz Ferdinand
Irish
5.? 4.Ash 3.Bell X1 2.Thin Lizzy 1.U2
Ginger
5.Space 4.Garbage 3.Guns & Roses 2.Radiohead 1.Queens Of The Stone Age
Unnecessarily Long Band Names
5.Working for Nuclear 4.Presidents of the U.S.A 3.Get Cape. Wear Cape. Fly. 2.I 80's Matchbox B-Line Disaster 1.And You Will Know Us By the ... ואמ. תזכורת חשובה! כמו חלק ממדינות העולם, בריטניה כבר עברו לשעון קיץ! מה שאומר שהפרש השעון מעכשיו הוא רק שעה אחת, מה שאומר שאם אתם רואים האלופה אתם צריכים לוותר על NME CHART ושגונזו מתחיל ב-8 ונגמר ב-10 אז אפשר לצאת יותר מוקדם..כל זאת עד שגם מדינתינו הקטנטונת תעבור גם היא לשעון קיץ לפי היומן שלי זה יקרה בשבוע הקרוב.. עד כאן חבובים.

Rose131

New member
וואו, קבלי ח"ח על לכתוב הכל../images/Emo2.gif

אבל היי! MCR לא מתלבשים רע
לפני TBP בכלל לא, וגם TBP לא *כזה* גרוע
וגם What's my age again זה קליפ גאוני
מה יש להם?!

lestatgirl

New member
חחח תודה../images/Emo13.gif

והאמת שMCR דווקא היו ממש נחמדים לפני TBP אפילו שקלתי לרכוש את TCFSR פעם, אבל TBP ולדעתי פשוט כל שיר שהם מוציאים ממנו יותר גרוע מקודמו..IDLY נשמע כמו קאוור לבריטני ספירס בשנות התמימות שלה.. ויש לי סופט ספוט לבלינק אז אני נאלצת להסכים איתך, למרות שאם משווים אותם לקליפים האחרים שלהם, יש להם הרבה יותר טובים..

Rose131

New member
../images/Emo2.gif

גמני לא כלכך מחבבת את TBP והוא באמת כלום לעומת 3צ'ירס, אבל IDLY ממש ממש יפה!
ודיברתי על הלבוש, כי דירגו אותם במתלבשים גרועים, לא?
אבל בכל מקרה, WTTBP וFLW באמת לא כלכך משהוX:

lestatgirl

New member
התלבושות התואמות פשוט לא עובדות

(אמרה הילדה שסוגדת לחבורה התלבשה באותם ז'קטים אדומים מעל 4 שנים..) וIDLY מפחיד אותי בקליפ הילדה הזו יותר מידי סמארה פוגשת את אליס בארץ הפלאות בקליפ מג'יק של קלאקסונס, וזאת רק אני או שהגראמר במילות השיר לא בדיוק אמ..מדוייק. אולי הם יתשפרו עם הסינגלים הבאים אבל אני בספק במיוחד כשזה אלבום קונספט..

Rose131

New member
עא.

הייתי יכולה להתווכח אם זה באמת קונספט או לא. בכל מקרה, הם פשוט מפגרים לדעתי- יש שירים הרבה יותר יפים והרבה יותר מתאימים לסינגלים, אם היו מוציאים את Dead ואת The end זה היה לדעתי הולך יותר טוב מאשר FLW וWTTBP.. ארמ.

lestatgirl

New member
גם בDLBITS

וחוצמזה אני בספק אם הם החליפו בגדים יותר מידי... (אם אפשר לקרוא לבגדים של פיטר בגדים, זה בעיקר חתיכות בד שונות מחוברות ע"י מספר רב של סיכות בטחון....אני מתחילה לתהות לגבי כמות המשמעויות שלליריקיה של וואט קייטי דיד יש)

sha na na revol

New member
מבחינת שיר או מבחינת קליפ...

אהבתי את IDLY, השיר. הקליפ קצת מטומטם, העדפתי את FLW.

Rose131

New member
אבל../images/Emo12.gif

בFLW כל מה שהם עושים זה להיראות קשוחים ולהישרף. וגם ג'רארד בלונדיניS: IDLY לא מטומטם, הוא נחמד כזה, והשחור לבן ממש יפה*O*

M a a y a n K

New member
../images/Emo4.gif

בIDLY הקטע הזה שהם נופלים ממש מוזר... בכלל, יש קטעים מוזרים בקליפ הזה...

M a a y a n K

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo45.gif

יפה יפה!!! אני התחלתי לראות רק מטופ 5 סקוטיש... רגע, זה אומר שתוכניות כמו,נגיד, TAKEOVER יהיו היום ב-10 ולא ב-11?

Bleed for Me

New member
אהה יופי! תודה!../images/Emo140.gif

באמת פיספסתי את הרוב! ועוברים לשעון קיץ ב31.3,יעני בשבת הקרובה

Xx Moriko xX

New member
:-O אוי תודה!

רציתי באמת לשאול מה היו המקומות האחרונים בלהקות ממסוחרות.
סנואו פטרול. ממוסחרים?! ממתי?
ואני ממש מצטערת;; אבל עם כל הכבוד לגרין דיי [ויש כבוד
] , הם היו צריכים לקבל מקום ראשון בזה ולא פוב!

למעלה