Top 5

ועכשיו קולםיח"חתו אותך. ../images/Emo115.gif

פשש..קולה כבוד!! חה אמא שלי לא היתה מרשה לי לראות את זה..יותר מידי מה"מוזיקה שלי" עושה לה רעS:

הי!זה לא יפה../images/Emo7.gif ../images/Emo115.gif

גם גם אמרתי את זה פעם בכיתה וכולם צחקו עלי. אבל זה הפועל!!ח"חות!!בבנין..פיעול!!

Rose131

New member
לא אמרתי שזה רע../images/Emo7.gif

אמרתי שזה מצחיק
[ו...מקורי
]

lestatgirl

New member
LOL מוזיקה שלך..כאילו זה להקות של

מצורעים או משהו.. לא שיש בעיה עם להקות של מצורעים כן? יש אפילו כמה להקות בערוץ שנראות ככה..

Moldy Peach

New member
../images/Emo12.gif

ככה זה, ביום היחיד שאני לא אפתח M2 יהיה משהו מעניין לשם שינוי.. תודה שהעלת לפה! :) הייתי משנה קצת בצ'יפ וידאו. נותנת לקליפ הראשון המקורי של gravity's rainbow את המקום הראשון, ומכניסה איפשהו את last nite של הסטרוקס. בבנות מתופפות ובאסיסטיות הייתי מכניסה את הבנות מ The Like אם זה היה יותר מטופ 5. אה והקוקס בכלל לא צריכים להיות במתלבשים הגרועים, גם הקילרס לא.

lestatgirl

New member
אוי GR באמת קליפ ענק

אבל אני לא משוכנעת שלאסט נייט היה כזה זול, בכל זאת כמויות השתיה, וההוא מגאנס אנד רוזס בחדר אחד... מסכימה לגבי הקוקס והקילרס, היו צריכים אולי לעשות קטגוריית שיער מזעזע בישבילהם.

Moldy Peach

New member
ההוא מגאנס היה בקליפ של someday

לאסט נייט זה קליפ הופעה פשוט.. אוי אבל כמה עלוב מצידם אם הם שילמו לזה מגאנס שישתתף בקליפ של someday חח

lestatgirl

New member
אני תמי מתבלבלת ביניהם ../images/Emo122.gif

אבל כזה רואים שהוציאו עליו קצת כסף שיש נגיד כמה צלמים תאורה וכדומה ושמישהו חשב קצת על מה שיהיה בקליפ.. ונגיד הקליפ של הוייט סטריפס ושל המכביס נראה ממש זול. מה שאני לא מבינה זה איך off the hook לא שם..

LIly845

Well-known member
לאף אחד בקוקס יש שיער מזעזע ../images/Emo12.gif

לכולם יש שיער מושלם

למעלה