דיון- שיווק עסקי דרך הפייסבוק

Merav Stern

New member
שיווק בפייסבוק - פנייה אישית

היי לכולן, אני רוצה להוסיף לדיון נושא נוסף הקשור בשיווק עסקים קטנים באמצעות הפייסבוק - פנייה אישית. היום לכל אחת מאיתנו יש כרטיס בפייסבוק ואף עמוד עסקי וכמות ההזמנות לאירועים שאנחנו מקבלוצ היא אין סופית.... כל הזמנה נשלחת לתפוצת נטו... לכן, הפנייה האישית לחברים בפייסבוק היא כ"כ קריטית וחשובה לשיווק העסק שלנו. כאשר אנחנו רוצות לפרסם אירוע, חשוב שנגדיר פרק זמן בו אנחנו משקיעות את מירב זמננו בשיווק האירוע, נפנה באופן אישי לחברים הרלוונטיי שלנו בפייסבוק ונזמין אותם כאשר אנחנו מציינות את הערכים והצרכים שיתמלאו עבורם באירוע זה. מניסיון אישי אני יכולה לאמר לכן, שכאשר מדובר בפנייה אישית, התגובות האישיות חזרה לא מאחרות לבוא! זה דורש השקעה של זמן, אבל אם אנחנו מגדירות לעצמנו מטרו ויעדים ברורים, זה שווה את ההשקעה. יחס אישי - זו מילת המפתח. בהצלחה לכולנו, מירב שטרן ייעוץ עסקי, אימון אישי התמחות בייעוץ לעסקים זעירים וקטנים ואימון קריירה

חייבת להודות שעוד לא הבנתי את השוס הגדול

אני שומעת המון הסברים על למה זה חשוב ולמה זה הדבר הבא. אני גם שומעת מהרבה אנשי עסקים שמספרים לי איך הם הצליחו להגדיל את רשימת החברים שלהם בפייסבוק. אבל כאשר אני שואלת על התרומה לכמות הלקוחות בד"כ לא מקבלת תשובות מניחות דעת. יש לי הרגשה שזה הפך להיות קצת כמו קפה דה מרקר. מקום שיש בו הרבה אנשים שמנסים לקדם את העסק שלהם. ובכלל נראה שאנשי פייסבוק עשו עבודת יחצון מעולה. עכשיו השאלה היא האם היא באמת תביא לעסקים את התוצאות המבטיחות. אבל שוב, עוד לא ממש התעמקתי בנושא ויכול להיות שאני סתם סקפטית. מאוד אשמח לשמוע פה האם יש עסקים שיכולים להגיד שהם מיצרים עוד לקוחות או תועלות משמעותיות אחרות לעסק שלהם מפייסבוק ג'וי

אני יכולה להגיד שבערך 60% מהלקוחות שלי

הם מהפייסבוק לקח לי קצת זמן והרבה עבודה אבל עכשיו אני מקבלת הכל בחזרה לקוחות חדשים פונים אלי דרך הצ'אט של הפייסבוק ושואלים על בילבי יש פעמים שהם גם מבצעים רכישות דרך הצ'אט או ההודעות האישיות כן זה שואב חלק נכבד מהזמן אבל אם עובדים נכון זה יכול להביא הרבה לקוחות פוטנציאלים

אוף כתבתי לך תשובה והיא נמחקה!

קשה בפרדס
(טוב אנסה לשחזר את מה שכתבתי: בכל מקרה אני רוצה להגיד שאני בהחלט יכולה להבין למה לעסק מהסוג שלך פייסבוק עובד. זה ממש מתאים. אם יורשה לי להעיר את עובדת גם בצורה מאוד יפה ועקבית עם הפלטפורמה הזו. ועדיין ברשותך שאלה סקרנית את אומרת שבערך 60% מהלקוחות (או מכירות) מגיעים מהפייסבוק, זה אומר שבערך 40% מגיעים ממקומות אחרים. האם את יכולה להעריך איזה אחוז מהזמן שלך את משקיעה באותם 60% ואיזה אחוז באותם 40%. מסקרן לדעת את מידת האפקטיביות מבחינת חלוקת זמן. טוב חייבת לרוץ לעבודה. אשמח לשמוע ממך

pe t e l

New member
../images/Emo45.gif לייייק אחד גדול לימית בילבי

אם מישהו רוצה לראות או ללמוד איך עובדים יפה בפיסבוק שיעקוב קצת אחרי ההתנהלות של ימית. (מפרגנת
)

שיווק בפיסבוק ../images/Emo45.gif עונה לשאלות של מיכל

פרופיל עסקי בפייסבוק - אני החלטתי שיהיה לי רק פרופיל אחד בפיסבוק שבו חברים גם חברים שלי אבל גם לקוחות פוטנציאלים. אני "אוספת" חברים לפרופיל שלי ומשתפת אותם במוצרים חדשים שמגיעים לאתר, מבצעים, עידכוני מלאי ועוד הרעיון בפייסבוק הוא ליצור רשת חברתית משלך, כלומר לקוחות מרוצים שכבר רכשו את המוצר או השירות שלך ולקוחות פוטנציאלים בכל פעם שמעלים עידכון על מוצר חדש או פעילויות מסוימת הלקוחות המרוצים מגיבים והלקוחות הפוטנציאלים קוראים את התגובות ורוצים גם
טיפים יש לי המון וכמו שכבר כתבתי כאן לבילבי יש כיוון נוסף של שיווק בפייסבוק שתופס תאוצה בשורה התחתונה, זה מאוד מוצלח אם עושים את זה נכון, וצריך לקחת בחשבון שזה גוזל די הרבה זמן אבל מחזיר את ההשקעה בגדול
בקיצור - מומלץ

pe t e l

New member
פייסבוק ../images/Emo45.gif

שמחה להגיב לנושא שמיכל פתחה. שמעתי כל כך הרבה על הפייסבוק ולאחרונה הצטרפתי, פתחתי כרטיס בפייסבוק ודף עיסקי לפטל. אני מעלה תמונות של עוגות, לפעמים מספרת את הסיפור של העוגה, מגיבה, מפרגנת לחברים אחרים וגם קצת מקטרת ... (מותר בין חברים) נכון, השקעתי המון המון זמן בלימוד הפלטפורמה וההתנהלות בה. בחרתי בלימוד עצמי (ויש גם טעויות) אבל, כמו שימית בילבי אמרה, מגיע הרגע שזה מתחיל לזרום. חשוב ללמוד איך להתנהל נכון בפייסבוק לפני שאת מתחילה. יש כללי נימוס וכללי עשה/אל תעשה בפייסבוק שיכולים להביא לתוצאות הפוכות ממה שציפית. הטיפ שלי: אל תתיגי פרסומות שלך על קירות של חברים ללא אישורם. נכון שזה אפשרי אבל זה מרגיז
. ובהחלט אל תהפכי את זה לנוהג קבוע! ואם מישהי רוצה לשאול משהו,
בשמחה, מוכנה לשתף בכל מה שלמדתי ...
דנה

pe t e l

New member
../images/Emo214.gifהזמנה לדף הכי מתוק בפייסבוק../images/Emo214.gif

מזמינה אתכן לדף "פטל" – הדף הכי מתוק בפייסבוק ובהזדמנות זו מודה לכל חברות הפורום הזה וחברות קישורי אמהות (בעבר ובהווה) שכבר נמצאות שם, מגיבות ומפרגנות. אתן מקסימות!
דנה

yeshla

New member
נחמד לראות את העוגות המקסימות שלך

בפייסבוק.

למעלה