השיר השבועי!

../images/Emo41.gif../images/Emo124.gifהשיר השבועי!../images/Emo163.gif

אתם יודעים מה צריך לעשות
שיר השבוע של גרין דיי (Green Day): שיר השבוע שלא מבוצע ע"י גרין דיי (Green Day): ציטוט משיר שעשה לכם את השבוע: קליפ השבוע: המלצת השבוע: אתר השבוע: חוויית השבוע: תמונת השבוע: תענו!

סלאש וורנינג! וויו וויו וויו!../images/Emo163.gif

שיר השבוע של גרין דיי (Green Day): Chemp?
שיר השבוע שלא מבוצע ע"י גרין דיי (Green Day): נכייס אותם-סכ"ל ציטוט משיר שעשה לכם את השבוע: NONE קליפ השבוע: לא רואה
המלצת השבוע: המממממממ.... לכו לבלו בירד בב"ש, יש שם סייל על כל הבגדים הקצרים.. 1+1 מתנה:) אתר השבוע: xMILIMx חוויית השבוע: חזרה לבצפר! תמונת השבוע: להלה

צאיג

New member
|צנונית|

שיר השבוע של גרין דיי (Green Day): לא שמעתי גרין דיי השבוע. שיר השבוע שלא מבוצע ע"י גרין דיי (Green Day): יש הרבה.|: ציטוט משיר שעשה לכם את השבוע:יש הרבה.|: קליפ השבוע:לא רואה קליפים. המלצת השבוע:אל תגידו למורה לתנ"ך שלכם שאתם אתאיסטים. אתר השבוע:אין. חוויית השבוע:פעולה ראשונה בצית"א. תמונת השבוע:עזבו אתכם תמונות..

AriellA100

New member
=]=]=]

שיר השבוע של גרין דיי - going to pasalacqua שיר השבוע שלא מבוצע ע"י גרין דיי - הביצוע של בילי ואלביס קוסטלו לשיר "אליסון". מדהים. ציטוט משיר שעשה לכם את השבוע: I'm not gonna get too sentimental like this other sticky valentines קליפ השבוע: לא רואה המלצת השבוע: לקרוא לבניום זיינון אתר השבוע: תפוזונה חוויית השבוע: אמממ אממממ איןןןן תמונת השבוע: נייט

simple day1

New member
ממ

שיר השבוע של גרין דיי (Green Day): וורינג שיר השבוע שלא מבוצע ע"י גרין דיי (Green Day): AAR - iTS End Tonight ציטוט משיר שעשה לכם את השבוע: ממ אין קליפ השבוע: Its End Tonight המלצת השבוע: לכו לבצפר אתר השבוע: greenday.com חוויית השבוע: אין תמונת השבוע: חח

Chen Shesek

New member
../images/Emo152.gif../images/Emo181.gif../images/Emo75.gif

שיר השבוע של גרין דיי: When I Come Around, נראה לי, הוא היחיד ששמעתי...
שיר השבוע שלא מבוצע ע"י גרין דיי: Led Zeppelin- Stairway To Heaven Promises- Megadeath
ציטוט משיר שעשה לכם את השבוע: There's a lady who's sure all that glitters is gold And she's buying a stairway to heaven And when she gets there she knows if the stores are closed With a word she can get what she came for
קליפ השבוע: לא ממש ראיתי קליפים :| אין לי.
המלצת השבוע: My Friends- Red Hot Chili Peppers Frogs- Alice In Chains
אתר השבוע: תפוז.
חוויית השבוע: יציאה לבילוי עם דודה שלי, שוב יש סיפורים עסיסיים עם השכנים
תמונת השבוע: הנה.

Green for a Day

New member
../images/Emo13.gif

שיר השבוע של גרין דיי: Waiting שיר השבוע שלא מבוצע ע"י גרין דיי: Forever young-Youth Group ציטוט משיר שעשה לכם את השבוע: Make the best with what your given this ain't dying this is living קליפ השבוע: It ends tonight-AAR המלצת השבוע: עע אין אתר השבוע: תפוז חוויית השבוע: כלום נראה לי תמונת השבוע:

עונה../images/Emo112.gif

שיר השבוע של גרין דיי (Green Day):בסקט קייס שיר השבוע שלא מבוצע ע"י גרין דיי (Green Day): צעד קדימה ציטוט משיר שעשה לכם את השבוע:i will never be with you קליפ השבוע:אין המלצת השבוע:לא לאכול יותר מידי אתר השבוע:אין חוויית השבוע:אמרתי לידיד שלי שאין לי כוח אליו יותר^^ תמונת השבוע:

IפרנקI

New member
שלפ ^^ ../images/Emo41.gif

שיר השבוע של גרין דיי (Green Day):לא יודעת >< שיר השבוע שלא מבוצע ע"י גרין דיי (Green Day):כנ"ל. ציטוט משיר שעשה לכם את השבוע:שלפ. קליפ השבוע:שלפ. המלצת השבוע:אמ..תשקיעו-תצליחו נדוש נדוש >< אתר השבוע:הבלוג תמונות שלי מועההעהעהעעהעהה http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=215673 חוויית השבוע:אוממ..יום רביעי יש לי יומודלת קולולולולול D: תמונת השבוע:-->

mogili

New member
Hmmmmm

שיר השבוע של גרין דיי: basket case שיר השבוע שלא מבוצע ע"י גרין דיי: london calling-the clash ציטוט משיר שעשה לכם את השבוע: i feel so lost קליפ השבוע: - המלצת השבוע: the clash אתר השבוע: הא? חוויית השבוע: הייתי בדיסקו XD וזרקתי על אנשים נעליים =] תמונת השבוע:

רגע, ../images/Emo163.gif

אתה זכר. אתה אמור להבין יותר מאיתנו, הנשים, במוזיקה. נו, אז ברור שזה חרא אלבום! הללויה.

צאיג

New member
מה את מאיימת?! |צנונית|

לכי למטבח או שאני קוראת לאגודה לשלום הילד!

למעלה