השיר השבועי!

coullette

New member
אפילו קוסקוס הגדול אמר

שאם תשאל אשה מה האלבום הכי טוב של הקלאש היא תגיד לך שזה לונדון קולינג משמע,לונדון קולינג חרא של אלבום! הגיון אלמנטרי.

GD ROCKS

New member
DD:

שיר השבוע של גרין דיי (Green Day): היחידי ששמעתי: Brain Stew שיר השבוע שלא מבוצע ע"י גרין דיי (Green Day): [: Quantice_Never_Crashed-Lighthouses Vindicated-Dashboard Confessional Black Flag-tvparty mae-suspension וכרגיל Rancid- Nihilism האגדי D: ציטוט משיר שעשה לכם את השבוע: לא עשה לי את השבוע אבל אני לגמרי מזדהה איתו השבוע: dont apologize i hope you chock and die. אמן. קליפ השבוע: אני מניחה שwind of change בגלל שעכשיו אני רואה אותו, ולעולם לא ידעתי שיש לו קליפ. פאק מגניב. המלצת השבוע: שירים?! נע אין לי כוח. אתר השבוע: i guess...http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=178989 חוויית השבוע: מממ.. ביה"ס אני משערת. תמונת השבוע: תגובה מהירה, כרגיל :)

hermaioni

New member
עונה!D:

שיר השבוע של גרין דיי (Green Day): בולוורד אוף ברוקן דרימז. שיר השבוע שלא מבוצע ע"י גרין דיי (Green Day): לוסטפרופטס-ש טאוון קולד היפוקריסי. ציטוט משיר שעשה לכם את השבוע:אין...=\ קליפ השבוע: קוברה-ברינג איט [הפסקול של נחשים על המטום]. המלצת השבוע: לראות את הסרט נחשים על המטוס!!!~ולהישאר בסוף לכתוביות^^ אתר השבוע: myspace חוויית השבוע:אממ..לא זוכרת
תמונת השבוע:מה אני יעשה, הוא כל כך יפה! [העיניים!] עניתי D=

noagdfan

New member
שלמה! ../images/Emo34.gif

שיר השבוע של גרין דיי: Roshambo שיר השבוע שלא מבוצע ע"י גרין דיי: Rise Against- But Tonight We Dance ציטוט משיר שעשה לכם את השבוע: ... קליפ השבוע: ... המלצת השבוע: תתקלחו כל יום. אתר השבוע: חוויית השבוע: חודשייייייים D: תמונת השבוע:

;; ../images/Emo103.gif

המסנג'ר שלי מסרב לעבוד. ;~;
שיר השבוע של גרין דיי (Green Day): Knowledge
שיר השבוע שלא מבוצע ע"י גרין דיי (Green Day): dust in the wind-kansas
ציטוט משיר שעשה לכם את השבוע: all we are is dust in the wind
קליפ השבוע: לא רואה קליפים ^^""
המלצת השבוע: אל תשבו על הדשא בבצפר כשהוא רטוב. >_>
אתר השבוע: ישרא?
חווית השבוע: ..
תמונת השבוע:

צאיג

New member
הדר, |צנונית|

הקטע עם המסנג'ר זה תקלה.. זה קרה לי ולעוד הרבה אנשים. עכשיו זה עובד. יעני אצלי.:>

יויויויוי אני :]

שיר השבוע של גרין דיי (Green Day): לא יצא לי השבוע לשמוע גרין דיי
שיר השבוע שלא מבוצע ע"י גרין דיי : Nickelback - How You Remind Me ציטוט משיר שעשה לכם את השבוע: Nickelback - How You Remind Me קליפ השבוע: אין :] המלצת השבוע: אממ.. תרשמו לפנימייה? ותלמדו עד מאוחר עם חברים! במיוחד עם זה תנ"ך! זה גורם למסקנות משעשעות.. אתר השבוע: האתר של צפית. הבית ספר השתלט על החיים :S חוויית השבוע: אחאחאח. אמממ... טוב, אז הייתה תחרות בפנימייה בין י' לי"א לי"ב (דרך אגב, י"ב ניצחו כי היו להם פרוטקציות. זונות.) קיצר, באחת המשימות היותר גרועות היה צריך לשלוח נציג שייספר בדיחה. י"ב שלחו את הילד הכי גרוע שם שסיפר את הסיפור הגרוע על "הבנתי" ו"לא הבנתי". י' החעמודים הקטנים שלחו מישהו שיספר איזה בדיחה עלובה. אנחנו, מסיבה לא ברורה ממש, הקשבנו לשכן הטיפש שלי שאמר שמישהו ישאל "מה הבדיחה?" ומישהו יענה לו "יב". למרות שהוא לא רצה, הוא הלך לספר את הבדיחה ואת המשך הערב הוא העביר בפחד בגלל המבטים שהי"בניקים הביטו לעברו. בסופו של דבר, הוא והבנים שלנו ברחו והשאירו אותנו. אבל זה היה ממש ממש מצחיק. אבל הי"בניקים בכלל לא עשו לו כלום בסוף
לא נורא. תמונת השבוע: רציתי לעלות תמונה שהיא בים, לכישניקים, 2 בלילה, חובה או חובה ומה שיוצא מזה. אבל היא תהיה במחשב רק בערב. אז אני אעלה אותה או הערב או בחמישי (הלווו אנשים! אני בפנימיה, אני לא אהיה פה
.. שהיום הזה כבר ייגמרררר!)

למעלה