יויויויוי אני :]
שיר השבוע של גרין דיי (Green Day): לא יצא לי השבוע לשמוע גרין דיי
שיר השבוע שלא מבוצע ע"י גרין דיי : Nickelback - How You Remind Me ציטוט משיר שעשה לכם את השבוע: Nickelback - How You Remind Me קליפ השבוע: אין :] המלצת השבוע: אממ.. תרשמו לפנימייה? ותלמדו עד מאוחר עם חברים! במיוחד עם זה תנ"ך! זה גורם למסקנות משעשעות.. אתר השבוע: האתר של צפית. הבית ספר השתלט על החיים :S חוויית השבוע: אחאחאח. אמממ... טוב, אז הייתה תחרות בפנימייה בין י' לי"א לי"ב (דרך אגב, י"ב ניצחו כי היו להם פרוטקציות. זונות.) קיצר, באחת המשימות היותר גרועות היה צריך לשלוח נציג שייספר בדיחה. י"ב שלחו את הילד הכי גרוע שם שסיפר את הסיפור הגרוע על "הבנתי" ו"לא הבנתי". י' החעמודים הקטנים שלחו מישהו שיספר איזה בדיחה עלובה. אנחנו, מסיבה לא ברורה ממש, הקשבנו לשכן הטיפש שלי שאמר שמישהו ישאל "מה הבדיחה?" ומישהו יענה לו "יב". למרות שהוא לא רצה, הוא הלך לספר את הבדיחה ואת המשך הערב הוא העביר בפחד בגלל המבטים שהי"בניקים הביטו לעברו. בסופו של דבר, הוא והבנים שלנו ברחו והשאירו אותנו. אבל זה היה ממש ממש מצחיק. אבל הי"בניקים בכלל לא עשו לו כלום בסוף
לא נורא. תמונת השבוע: רציתי לעלות תמונה שהיא בים, לכישניקים, 2 בלילה, חובה או חובה ומה שיוצא מזה. אבל היא תהיה במחשב רק בערב. אז אני אעלה אותה או הערב או בחמישי (הלווו אנשים! אני בפנימיה, אני לא אהיה פה
.. שהיום הזה כבר ייגמרררר!)