ה ח ת ו נ ה

מזל טוב לג'סטין

לא בגלל שאני אוהבת אותו..אבל,מיכל הכריחה אותי. מיכל עשתה לי שטיפת מוח. וסתם בגלל שהוא היה קטן,אז הוא היה חנג'. אניוואי, מזל טוב. אבל..קמרון דיאז? אוקיי,עכשיו זה מובן. ג'סטין ובריטני עושים אחד לשני בכוונה. אחרי ששניהם יתגרשו תוך שבוע+ מבני זוגם,הם יחזרו לידים של השני. אז,מזל טוב. שיחיו באושר.

../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif

טוב אני יגיד את זה בעדינות אני בכלל לא מרוצה מהבחירה המפגרת שלו! מה עבר עליו שהוא יוצא עם היצור המחוצ'קן הזה. אבל שיהיה במזל! ואם כבר מזל (לפי הכלה לא נראה שיש..) אז מזל טוב ג'סטין! אני כמו מורן חושבת בדיוק על האופציה בריטני ג'סטין שיחזרו כבר בקרוב בימנו אמן סלה
זהו

לדעתי ...

קמרון ממש אבל ממש דוחה
אבל אם זו הבחירה של ג'סטין אז סבבה
ולא היתי רוצה שהוא יחזור לבריטני כי היא בגדה בו ואם היא עשתה את זה פעם אחת היא תעשה את זה עוד פעם
היתי רוצה שהוא ימצא איזה אחת בגיל שלו יפה שיש לה קריירה ושיתחתנו בכיף!!!!!!!!

jt fan

New member
בריטני לא בגדה בו../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif

אני אישית לא מתה על קמרון,אבל מילא. אני לא יודעת מה הטעם של ג'סטין בנשים, והאמת שזה גם לא ענייני. ואם הוא מאושר אז אני מאושרת בשבילו

בריטני בגדה בו..

זה לפחות מה שהוא ניסה והצליח להראות בקליפ ובשיר של כרי מי אריוור

Justin RuLeZ

New member
את צודקת בריטני באמת בגדה בו

יש איזה ראיון איתו ושאלו אותו מה קרה שהם נפרדו שאלו גם אם היא בגדה בו כי זה מה שאומרים לפי השמועות והוא כזה חייך במבט עצוב כזה הייה רגע של שקט והוא אמר שהוא מעדיף לא לענות על זה.. מה שמראה בדיוק שהיא בגדה בו ...

jt fan

New member
טווווווווווווב...

אני לא מאמינה שבריטני בגדה בו ולמעשה אף אחד לא יכול לדעת את זה בביטחון אלא רק שניהם עצמם.

בראיון הזה..

ג'סטין התייחס לשמועות כזלזול וצחק עליהם. בריטני אומרת שג'סטין בגד בה,וההפך. תמשיכו להאשים את בריטני? אני לא אומרת שהיא מלאך שנפל משמיים,אבל בהחלט הם לא יפיצו את זה. במיוחד לא כדי לפגוע אחד בשני. וגם,כל האנשים שחשים את עצמם יודעים משו,התחילו עם השטויות שהוא שר על בריט,רומז על בריט ובלה בלה בלה..וחלקכם הושפעתם עקב זה וחושבים ככה. שזה עצוב. תסתכלו על העובודת הנכונות,ולא על מה שרשמו בניו יורק טיימס. אגב,את השיר אבריטיים,בריטני רשמה לאחר הפרידה מג'סטין.. זה רק מרמז,שאין בכוונתה אפילו לפגוע.

אז מה הוא בגד בבריטני?!?!

זה שאת אוהבת אותה זה לא אומר שהיא מושלמת (גם ג'סטין לא) והיא כן בגדה בטו תתמודדי עם המציאות (יותר נכון עם העבר)

אם שלילי זה לחשוב ש...

בריטני בגדה בג'סטין אז חיובי לחשוב זה שג'סטין בגד בבריטני?!?!? לא

רגע,איפה קראת שאמרתי את זה?

לא אמרתי שבריט בגדה ולא אמרתי שגסט בגד. אמרתי שלא צריך לחשוב על זה רעות. כי אף אחד מאיתנו לא יודע מה בדיוק הסיפור בין שניהם. אז למה סתם לפתח את הכל בצורה קיצונית? ובכלל,עדיף לחשוב שבריט לא בגדה בו. וגם ההפך..

לא קראתי את זה שאלתי אותך...

נכון עדיף לחשוב שאף אחד לא בגד אבל בכל זאת מישהוא מהם בגד ורוב הסיכויים שזו בריטני כי סתם ככה הם לא יכלו להיפרד! טוב די לא משנה את יכולה לחשוב מה שבא לך וכנ"ל לגבי

"כי סתם ככה הם לא יכלו להפרד"

רגע, אז אין יותר סיבות בעולם להפרד? זה חייב להיות בגידה? את נורא סותרת. אני לא אומרת ששניהם קדושים,אבל כולם טוענים שבריטני בגדה. ואף אחד לא מסתמך על כלום,מלבד כמה כתבות שעיטרו את הצהובונים,ללא שום הוכחה מפי בריטני. אז מה שאני אומרת זה,שאומנם בריטני לא קדושה,אומנם היא לא ירדה מגן עדן עם סדין לבן..אבל עדיין.. אתם לא יכולים להאשים אותה במשהו שלא מוכח. זה מה שמעצבן פה.

בטח שיש

אבל אמרו שזה בגלל בגידה אז רוב הסיכויים שזה באמת חחחחחחחחחחח " ללא שום הוכחה מפי בריטני " חחחחח
כן היא תבוא לאיזה עיתונאי "אתה יודע בגדתי בג'סטין אני מזה גאה בעצמי ועכשיו אנחנו ניפרדים
" חחח טוב עזבי בסדר תחשבי משבא לך

jt fan

New member
למה להכנס לזה בכלל../images/Emo35.gif

אף אחד, תפנימו, א ף א ח ד לא יודע מה הלך בין בריטני וג'סטין. זה אפילו לא ידוע אם הם בגדו אחד בשני או לא. אז די. זה שירשור מזל טוב, לא שירשור "בריטני וג'סטין-הבגידה". ששששש
תודה
.

למעלה