חידון מיוחד לפורים

ROTEM30035

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo124.gifחידון מיוחד לפורים../images/Emo70.gif../images/Emo149.gif

ובכן, לכבוד פורים - רונה החליטה להתחפש. מפתיע? לא. כנראה שלא. אבל היה לה נורא קשה להחליט למה להתחפש השנה. ובכלל... האם כל השמחה הזו הולמת את מעמדה המלנכולי ? הייתי יכולה לומר לכם ישר למה התחפשה הבחורה (בעולמי הדמיוני כמובן) אבל אז מה הכיף? אז החלטתי לשלוח אתכם למסע בין פורומים. מה זה אומר? אתם תקבלו חידה. כאן בפורום זה. התשובה לחידה זו היא דמות מעולם המוזיקה אליה רונה שוקלת להתחפש. לכל הדמויות הללו - יש פורום ממש כאן בתפוז. החידה הבאה תחכה לכם באותו הפורום. לדוגמא: אם התשובה לחידה תהיה צביקה פיק - החידה הבאה תחכה בפורום צביקה פיק. כך תדלגו לכם מפורום לפורום יחד עם רונה המתלבטת ובסוף תגלו - למה היא התחפשה. כל החידות יהיו משורשרות (ולא בהודעה נפרדת) - תחת הכותרת "
חידון פורום רונה קינן
כדי שלא תתיאשו באמצע - אגיד כבר שקיימות 8 דמויות שמסתתרות ב-8 פורומים שונים. בבקשה אל תפרסמו תוצאות בשרשור הזה, כדי לא להרוס לשאר. הראשון\נה שישלח אלי את כל התחפושות שרונה שקלה יקבל תחפושת משלו לשבוע שלם! צבע שיער אדום. או... מממ... סתם צבע אדום. כי זה מגניב. החידה בהודעה הבאה - מוהאהאהאהא

ROTEM30035

New member
חידה מס' 1

בדירה תל אביבית, נמצא על המקרר, פתק קטן ואלו הם דבריו: Rona's To Do List: - Make Earthquake smaller - לשים ענן על הלשון, לקפוץ ממנו - לקנות פאה כתומה מקורות יודעי דבר אומרים שזוהי רשימת מטלות לקראת התחפושת של רונה לפורים. התוכלו לנחש?

ROTEM30035

New member
גאד, זו הייתה התחרות הכי מהירה שראיתי

בשם הפרוטוקול: המרחפת בין העולמות הייתה במקום השני בהבדל של שנייה וחצי. בחיי. ועכשיו רעות - חשפי את התחפושת של רונה! לא את המסלול כולו, אולי מישהו בכל זאת ירצה לשחק בשביל הכיף וכאלה...

יאי הצלחתי!

מסתבר שבאיחור אז מילא. XD הצלחתי לפענח רק שתי חידות ללא עזרת גוגל
ואת החידה הראשנה פתרתי בעזרת התגובה הראשונה של רעות לחידה... XD

רעוּת

New member
כנראה ../images/Emo46.gif

או שאת סתם צעירה
. אני בגילך בכלל לא ידעתי מי זאת רונה
טוב, אבל אולי זה בגלל שהיא לא היתה מפורסמת אז
כלכך הרבה משתנים מתערבים
. אוף, אני צריכה לישון
.

תמרוש5

New member
לכי לישון כבררררררררר

אני לא נעזרתי בגוגל אבל נתקעתי בפורום אביב גפן, שום דבר ברמזים שם לא עזרו לי.

תמרוש5

New member
אה בעצם נזכרתי ששם כן הבנתי../images/Emo6.gif

הביטלס וזה, אז נתקעתי שם אבל עכשיו הבנתי למה התכוונה המשוררת.

למעלה