הגעתי עד פורום היהודים ולא מצאתי שם את החידה. יכול להיות שהיא נמחקה?
ל לאורנה נסיכת קלינסטי New member 1/3/10 #18 ../images/Emo58.gif הגעתי עד פורום היהודים ולא מצאתי שם את החידה. יכול להיות שהיא נמחקה?
ח חסמו לי את הסיסמה New member 2/3/10 #20 ../images/Emo58.gif יש לי את אותה הבעיה אולי אנחנו מחפשות במקום הלא נכון
ח חסמו לי את הסיסמה New member 2/3/10 #21 ../images/Emo58.gif אני חושבת שהיא התחפשה ליהודים. לא זוכרת איך קוראים לסולנית.... הגעתי לפורום היהודים ולא ראיתי חידה
../images/Emo58.gif אני חושבת שהיא התחפשה ליהודים. לא זוכרת איך קוראים לסולנית.... הגעתי לפורום היהודים ולא ראיתי חידה
R ROTEM30035 New member 2/3/10 #22 אכן נמחק =\ מילא. ההודעה הייתה זו: "אבל בסופו של דבר, אולי הכי פשוט לבדוק מה יש בארון ולבנות מזה תחפושת. פריטים שרונה מצאה בארון: 1 חזיה שפיצית 1 חולצה עם הדפס של בריטני 1 ספר הזוהר מושלם! עכשיו רונה יכולה לצאת לדרכה."
אכן נמחק =\ מילא. ההודעה הייתה זו: "אבל בסופו של דבר, אולי הכי פשוט לבדוק מה יש בארון ולבנות מזה תחפושת. פריטים שרונה מצאה בארון: 1 חזיה שפיצית 1 חולצה עם הדפס של בריטני 1 ספר הזוהר מושלם! עכשיו רונה יכולה לצאת לדרכה."
ל לאורנה נסיכת קלינסטי New member 2/3/10 #25 אני לא חושבת שיש לרונה חזייה שפיצית בארון ../images/Emo3.gif למרות שאי אפשר לדעת.
ח חסמו לי את הסיסמה New member 2/3/10 #26 מעניין מה עד ישלה שם בארון. כול האקסיות בשימורים או משהו אפל אחר. מוההההה מוההה