כרטיסים לבארקה
חינם! חינם!

ROTEM30035

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo124.gifכרטיסים לבארקה ../images/Emo70.gif חינם! חינם!

והחודש - חלוקות כרטיסים בראבאק. נכון שמזמן לא הגעתם לבאר-שבע
וול, תודו שכרטיס *חינם* להופעה של רונה זו הזדמנות מצויינת. אז (!) רונה וההרכב מגיעים לבארקה ב-8.6, ומה צריך בשביל לחסוך בהוצאות? עונים על השאלה: "לו הייתם צריכים לדמיין את רונה בכל עבודה אחרת מלבד סינגר-סונגרייטרית, איזו עבודה הייתם מסדרים לה
"
ונכנסים להגרלה של כרטיס זוגי להופעה בבארקה - באר-שבע
======================================================================= שימו לב
כל מי שיענה על השאלה יכנס להגרלה, כל אחד יכול לזכות
רק מי שיענה על השאלה יכנס להגרלה
בהגרלה יעלה זוכה אחד, שיזכה בכרטיס זוגי להופעה
התחרות מסתיימת ביום שבתהקרוב, ה-5.6 בשעה 23:59
הודעות שיצורפו לאחר זמן זה, לא ייכנסו להגרלה

שאלה קשה...

אבל אני אשמח לכרטיס זוגי אז הייתי מסדר לה להיות בייביסיטר לכלבים של עשירים :)

הדר 0

New member
לכתוב או לא לכתוב?.... לכתוב או לא לכתוב?....

הדבר הראשון שעלה לי לראש (אל תשנאו אותי!) רקדנית במועדון חשפנות.... אבל נשבעת שלא הייתי מסדרת לה לעבוד בזה!! תהנו בהופעה! בטח יהייה כיף

רעוּת

New member
כנסי כנסי, סיפור אמיתי../images/Emo70.gif

אתמול מישהו (סתם אחד ברחוב, באמאשלי
) שאל אותי למה אני לא חשפנית (אל תשאלי איך הגענו לנושא, סיפור ארוך
) אז אמרתי לו שאין לי ציצים מספיק גדולים ושאבא ואמא שלי לא יסכימו לי. אז הוא אמר לי שאני כבר ילדה גדולה ולא צריכה לשאול את אבא ואמא, ושיש לי ציצים מהממים
אני חושבת שכך היה, אבל הייתי קצת שיכורה
את יכולה לוודא את הסיפור עם חברה שלי. היא כבר מתכננת לי קריירה בחשפנות
.

הדר 0

New member
ד"א שכחתי לציין שאני ממש לא בתחרות...

אני יודעת שהייתי זוכה והכל... אבל אני לא אוכל להגיע בכל מקרה....
אבל רעות, למה את מדברת עם זרים?? זה מסוכן! ועוד על ציצים! צר לי, אני לא מכירה את חברה שלך כדי שאוכל לאשר את הסיפור, אבל קריירה בחשפנות זה די מגניב אם תשאלי אותי....

רעוּת

New member
הוא פנה אלי ברחוב והטריד אותי בשאלות ../images/Emo7.gif

חשפנות....זה כסף יותר טוב מזנות?

הדר 0

New member
אני לא חושבת שזה כסף יותר טוב מזנות, תחשבי

שבזנות את יכולה לקבוע את המחיר, חשפנויות ניראה לי חיות על טיפים בחזייה ועפ"י דברייך הציצים שלך קטנים => אין מקום להרבה טיפ...... אאאאאאבל אם את רחבת אגן, יהייה הרבה מקום על הרצועה של התחתונים.... וגם זה מאוד תלוי בכישרון שלך, זו עבודה מאוד קשה.... זנות זה קצת פחות קשה מבחינת עבודה על הגוף וכישרון..... ואם יש לך מוסר עבודה את גם יכולה לעבוד במשרה מלאה 24/7...... חשפניות זה רק בערב....... וואו אני חושבת שזה נושא ששווה לבדוק...

הדר 0

New member
ולהלן התוצאות:

זנות- 50,000 ברוטו [URL]http://www.maskorot.co.il/salary/?id=24343[/URL] חשפנות- 25-30 אלף: "למועדון אקסקלוסיבי במרכז דרושות רקדניות. שכר: 25-30 אלף ש"ח לחודש שעות העבודה: ערב עד הלילה, אין צורך בניסיון קודם. אפשרות לסידור מגורים." אבל לכי תדעי אם המועדון באמת אקסקלוסיבי......

הדר 0

New member
מה את צוחקת? ../images/Emo46.gif

קדימה את עומדת לסיים את התואר לא? הגיע הזמן שתחליטי מה את בוחרת זנות או חשפנות? (אני כבר אמרתי את דעתי ונתתי הוכחות, זנות זה הכי אחי) ואם את עוד מתלבטת- [URL]http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Luhot_main.asp?id=90[/URL]

הדר 0

New member
ושימו ../images/Emo23.gif

"ההודעות בלוח על אחריות הגולשים בלבד. העלאת ההודעות ללוח אינה מהווה המלצה מכל סוג שהוא" |סתפוזחייםבסרט|

rigoletto111

New member
ולהבא, למצוא נושאי שיחה אחרים עם זרים ברחוב

ובעיקר לא לקחת מהם סוכריות!

למעלה