כרטיסים לבארקה
חינם! חינם!

Walk Two Moons

New member
תגידי!

(כי גם לי לא עונים בפורום לימודים ושיעורי בית
) איזו בגרות את עושה? אני היחיד מביה"ס שלי שעושה ספרות, אני אמור לעשות את יחידת האנסין (האחרונה), ואין לי מושג באיזו שעה היא ואני לא יכול לבדוק כי אני גם לא יודע מה סמל השאלון
עזרה בדרך?

איך אתה היחיד מביה"ס שלך? ../images/Emo2.gif

אממ אני עושה את הבגרות הרגילה, הבסיסית של 2 יחידות כך שאני לא בטוחה שאני יודעת על מה אתה מדבר :X אתה עושה בגרות שמשלימה ל5 יחידות ספרות?

Walk Two Moons

New member
פשוט ככה ../images/Emo6.gif

אין אצלנו את המגמה הזו בכלל. כן, אני משלים ל5 יחידות...

הממ

לפי לוח הבגרויות של ביה"ס שלי, הבגרות של מגמת ספרות של י"ב היא שאלון 8205 והיא מתחילה ב16:00 (עד 18:45). תבדוק לפי המיקוד מהאתר של משרד החינוך אם זה באמת סמל השאלון שלך. (אם לא, יש משהו שנקרא שם "ספרות ע"ח" שאין לי מושג מה זה... סמל השאלון הוא 904041 והוא מתחיל ב13:00. אבל זה סמל שאלון כמעט כמו הבגרות הרגילה שאני עושה וזה גם באותה השעה אז זה בטח משהו מוזר כזה ולא מה שאתה צריך.)

Walk Two Moons

New member
הממ #2

ע"ח זה עולה חדש. זה לא קשור אליי
בכל מקרה, תודה. אני אדרוש מהמזכירה לברר לי.

אני לא

אני די בטוחה שהתפסן קיים בתכנית הלימודים, אבל אצלנו ספציפית לא למדו אותו. קטרינה וכל החיים לפניו

נה-אה../images/Emo11.gif

זה לא שזה לא ספר טוב. ויש סיכוי שאני מעדיפה אותו על פני כל החיים לפניו (בו אני אוהבת את המסר והרעיון אבל דרך הביצוע מציקה לי, הרבה יותר מדי ריאליסטי בשבילי :X). אבל אמגגגג כמה שהוא גורם לך לרצות למות! פשוט מאבדים לחלוטין כל שביב של תקווה בחיים. כלומר, החיים שלה... אפילו לא בזבל, פי מיליון יותר גרוע. איזה חצי מהחיים שלה היא אפילו לא חיה! למה היא לא יושבת באיזו פינה ומחכה למוות שיבוא ויקח אותה וזהו? זה פשוט כ"כ מתסכל. דווקא בגלל שהיא נאחזת בחיים חסרי המשמעות שלה, לי אישית זה גורם לאבד את הרצון לחיות. XD ובאופן כללי, כל האומללות הבלתי נסבלת הזאת. אז, כיף? אמג. (כשלמדתי למבחן על הרומאנים שהיה לנו מתישהו השנה, הייתי ככה . קרובה פשוט להתאבד בשמן של פחות או יותר *כל* הדמויות בשני הרומאנים
)

אה ../images/Emo6.gif

הייתי צריכה לדעת, יש לנו איזה 4000 "עולים" בשכבה
(ילדי דיפלומטים, יליד ישראל כלומר, שבילו כמה שנים מהחיים שלהם במדינות מגניבות ולמדו מעולה ואז הגיעו לפה ו"קשה להם עם העברית" אז הם מקבלים 10 נקודות בונוס לכל מקצוע רב מלל ועושים בגרויות עולים מגוחכות בכמה מקצועות
כולנו שונאים אותם
) בהצלחה עם זה :)

הייתי אומרת סופרת,

כי תכלס אם לא רונה אז סוג של אתגר קרת, אבל זה קרוב מדי ומתבקש מדי אז... ראש ממשלה! סתם, סתם. יואו. אין לי מושג. רותם, אולי גיזבר בקיבוץ שלך. אני רוצה כרטיס לבאראקה
בבקשה

למעלה