פינת ההתחייבות השבועית

אפרת12

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo124.gifפינת ההתחייבות השבועית../images/Emo41.gif

וואו, איך שעבר השבוע מהר... מה הספקנו
מה נשמט
על מה ויתרנו
ובמה עמדנו בכבוד ובגאוה
זה הזמן לדווח ולשתף ולקבל את מחיאות הכפיים, וכמובן להוסיף את ההתחייבות לשבוע הקרוב, לשנס מותניים ולעמוד בה
שבוע מקסים ופורה לכולנו

ו שתי

New member
השבוע לא מתחייבת לכלום ../images/Emo42.gif

אנחנו יוצאים לחופשה
לגבי שבוע שעבר? שקלתי פעמיים, ואתמול ביליתי עם חברה את אחה"צ. כנ"ל בשישי. האם יש לי שתי התחיבויות ספייר?

אפרת12

New member
מתחייבת ראשונה../images/Emo9.gif

יש המון דברים, אז נתחיל:
לטפל באירוח לפורום שלנו
לשתול את הצמחים באדניות
להזמין הדברה
והכי חשוב - לא לוותר לעצמי ולהפנים שיש תפקידים שהם שלי - שמה שאני לא עושה אף אחד לא יעשה ואף אחד לא יורה לי לעשות. אמן

מתחייבת להירשם לשייפ ולהתחיל להתעמל

וזאת בעקבות מגמת הירידה (...במשקל), שאני עומדת בה יפה - 4 ק"ג עד כה ויש עוד 6 לפניי.

מעיןבר

New member
גאה לספר

שאכן הוחלפו "חורף-קייץ" בארון והאיש ניקה את המקרר לאחר הערה שלי ובלי שאני אפילו אצטרך לבקש
. לשבוע הבא אני לא מתחייבת, יש לנו סופ"ש עמוס...

נונינקה

New member
לסיים ולהגיש 2 עבודות באוניברסיטה

אבל יותר חשוב, להיות יותר סבלנית לסובבים אותי

sariii

New member
טוב אז גם אני אצרף...

מתחייבת להספיק לעשות כ"כ הרבה דברים כמו ללכת למספרה, לקחת את הבן הגדול למספרה, לארגן את הבית, לדאוג לביביסיטר לכלב, לארגן קניות, לדאוג לקנות חצי בית מרקחת, ללכת עם הילדים לרופא ולקבל אישור שהם בריאים ואז לארוז חצי בית ואם אני אשאר בחיים אחרי זה - לנסוע לחו"ל, שבועיים... כמה אני מחכה לזה....

ה ו ב י ט

New member
עמדתי בהתחיבויותי...

לקחתי שיעורי נהיגה
התמדתי בנהיגה (בתוך הישוב, בעיקר למשפחתון וחזרה)
הקטנה מיום ראשון במשפחתון וקל זה לא. משתדלת לקחת את זה עם נשימה ארוכה כפי שהתחייבתי...
מתחייבת לשבוע הבא - מתחילה לעבוד. לקחת את זה קול. לא להילחץ מדי.

רציתי להגיד

משכנתא, משכנתא, אההה משכנתא (רק לי יש את הזהו-זה הזה תקוע בראש?) אבל הזוג שוב טס
אז אני מתחייבת לא להשמין (התחלתי דיאטה וזה גרם לי להתקפי רעב שלא מהעולם הזה. נחכה עם זה עוד כמה חודשים).

אוי....

כיוון שאני אמורה לטוס בדיוק עוד שבוע, ואת ליל אמש העברתי במיון- אני מתחייבת לנוח ולטפל בעצמי כדי לא לדפוק לכל המשפחה את החופשה....

סיוט

כאבי בטן חזקים בצד וגם למעלה, הכירורג אמר שזה תואם לאפנדציט, אבל אין כרגע בבדיקות דם התפתחות דלקתית, אז במקום להישאר להשגחה (עם דורון...) ביקשתי להשתחרר הביתה, ואם המצב יורע אני אחזור למחלקה. בינתיים נתנו לי רק שפע בדיקות, זריקות נגד כאבים ואינפוזיה. אני מקווה שזה סתם- ולא יתפתח לשום דבר, כי התזמון ממש ממש לא מתאים לי.

למעלה