פינת ההתחייבות השבועית

אפרת12

New member
אוי../images/Emo70.gif מה נהיה../images/Emo35.gif

אתמול בבוקר זה היה קלקול קיבה, לא
... אני מקוה שזה יחלוף לו בלי להשאיר עקבות

חשבתי שזה קלקול קיבה

בהתחלה, כי הקאתי- אבל מסתבר שזה יכול להיות רק תופעת לוואי.... בכל מקרה הכאבים כבר מזמן לא תואמים לתיאוריה המקורית שלי....

עשו לי אתמול בבי"ח

גם בדיקה גניקולוגית במח' נשים, כולל US - הכל תקין. הכל תקין. הכל תקין. רק שהכאב לא עובר.

עינבלית

New member
תתחילי לקחת טיפות רסקיו רמדי

4 טיפות על הלשון כמה פעמים שאת מריכה, לפחות 4 ביום. הכאב מרמז על משהו בלתי פתור, כאב אחר שהרסקיו יעזור לך להזכר בו ולשחרר אותו.

g a n i

New member
אפנדציט אכן מתחיל גבוה ויורד../images/Emo4.gif

וגם הקאות יש בד"כ, אבל מחזיקה לך אצבעות
כי הוא בצד ימין תרגישי טוב!

T noki

New member
שללו אבנים בכליות? זיהום בדרכי השתן

או דברים אחרים?

../images/Emo41.gifעדכון../images/Emo41.gif

מרגישה קצת יותר טוב- עברתי 5 רופאים- לכל אחד הייתה תיאוריה אחרת אותה שללו הבדיקות (הריון מחוץ לרחם, לבלב, תוספתן, אבנים, דלקת בשלפוחית....) בסוף הרופא האישי שלי (רופא המשפחה) אמר שלדעתו כולם מדברים שטויות- זה חיידק בקיבה. נתן לי כדורים במינון כפול (אסורים בהנקה, אבל מה לעשות) והמצב התחיל להשתפר. עדיין כואב- אבל הרבה פחות. ברגע שהכאב יחלוף אני אעשה בדיקות - ואז נמגר את החיידק הסורר. החדשות הכי טובות הן שנראה שאין בעיה לטוס (כך אמר הדוקטור). יחד עם זאת- תראו מה השעה.... לא מצליחה לישון כי כואב.... אז תבינו שהכל יחסי.... עכשיו כואב לי קצת (עדיין קשה לי לעמוד, מתרחצת באמבטיה בישיבה וכו'), אבל לפני כן כאב לי כמו צירי לידה- רק בלי ההפסקה בין ציר לציר. ממש סיוט.

Dimaya

New member
מתחייבת

להתקדם עם כתיבת העבודה
לסדר ארון במטבח
לסדר את הבגדים של הקטנה בארון

עינבלית

New member
גם מתחייבת לסדר את הארון

בגדים שלנו ולהחליף חורף-קייץ. ולהתקדם בסיכום הידע מסבתא שושנה.

מתחייבת להמשיך בדיאטה

לאני לא מצליחה להתמיד בה יותר מיומיים (היום בינתיים היום ששני
) עליתי חזרה 3 קילו שירדתי, אני ממש במשבר קשה

מעין26

New member
מצטרפת להתחייבות

לעשות כושר פעמיים בשבוע לפחות, ליסוע לבקר 3 חברות שילדו ועוד לא הספקתי, ולעשות צבע בשיער.

למעלה