פינת ההתחייבות השבועית

למה לעשות בדיקת מי שפיר?

כמובן אם כל הבדיקות האחרות תיקנות. מי שפיר - זו בדיקה שממש מלחיצה אותי. ככה שאני שמחה שלא הייתי צריכה לעשות אותה עד היום.

lulyK

New member
רבות כבר נכתב בנושא הזה, לא?

אני שוקלת כן לעשות (גם אם כל הבדיקות יהיו תקינות), כי הפעם - בניגוד להריון הקודם, אני מרגישה שאין לי את הכוחות להתמודד מבחירה עם גידול של ילד עם בעיות קשות ואולי סכנת מוות בגיל צעיר.

daldan

New member
יש כל כך הרבה מטלות

אבל אני אבחר רק כמה מתוכן (אולי זו תהיה הדרך להצלחה)
מתחייבת לסדר את חדר האורחים ולארוז את בגדי התינוקות שנמצאים שם (הוצאתי אותם מהארון של יואב כשצבענו את החדר שלו ומאז הם מפוזרים בחדר האורחים).
מתחייבת לדאוג קצת יותר לבית ולארוחות מסודרות (אם יש סיבה לויכוחים בבית זה על אוכל
).
מתחייבת לסיים מטלה בעבודה שממש אבל ממש אין לי כח אליה.

yaelia

New member
המבחן שלי רק מחר

וכבר נמאס לי ללמוד. את העבודה אני אגיש בעוד שבוע (הנה התחייבות).מתחייבת להיות יותר סבלנית, מצרך נדיר.

נונינקה

New member
להגיד לעצמי שאעבור כמו גדולה את

הבחינה ביום שני. בקיץ שעבר נתקפתי במין פחד א מובן ולא ניגשתי, למרות שחרשתי. נשארה לי הבחינה הזו (ועוד אי אלו מטלות קטנות) לסיום התואר השני וכבר בא לי להיות ממש אחרי. זו התחייבות שכמובן לא גורעת מהרבה אחרות שקשורות בבית ובמשפחה.

ו שתי

New member
עמדתי בכל ההתחיבויות שלי

כולל חופש אמיתי עד שלשום (או, גוד, עוד כל- כך כל- כך הרבה זמן עד לחופש הבא) והטלפון שהייתי צריכה לאזור אומץ ולעשות- ועשיתי (ולא קידם אותי לשומקום). לשבוע הקרוב? מתחייבת ללכת לברית הזותי ביום שישי. ללכת ואלי אפילו להנות. ולא לבזבז את כל כוחותי כבר השבוע.

isidora

New member
עליתי חצי ק"ג ../images/Emo10.gif

כבר חודש שאני ככה - עולה ויורדת את אותו חצי קילו מ*&%$ק! ההתחייבות שלי להשבוע: לחזור למוטיבציות של השבוע הראשון של הדיאטה.

אני חייבת אומץ ורצון

הנושא של התאוריה (לרישיון לאוטו) - חייבת למצוא כוחות לעשות את המבחן הזה. חייבת לעשות רישיון. למרות שאני מפחדת. הילדים בספטמבר מתחילים גן שאני חייבת בשבילו רישיון. מעבר לזה אני מפסידה קרוב ל 1,000 ש"ח ברוטו במשכורת כי אין לי רישיון!!!

galiaS

New member
אני אמנם לא התחייבתי בפניכן

אבל התחייבתי בפני לא להשמין בשליש הראשון להריון. ובכן, אני בשבוע 12 (כמעט סוף השליש הראשון, לא?) ואתמול המשקל אצל הרופא הראה שלא עליתי ולו גרם (אפילו ירדתי קילו). דילגתי לי מהרופא ישר לפיצריה והתישבתי לחגוג עם פיצה גדולה את האירוע המרגש.

למעלה