שיר השבוע

../images/Emo41.gif../images/Emo124.gifשיר השבוע../images/Emo34.gif../images/Emo41.gif

הנה שוב יום שני....עבר שבוע...
אז תענו...הקובץ זה עם הסימנים והדגשים למי שרוצה להעתיק...יותר נוח לקרוא ככה...
שיר השבוע
תשרשרו לפה:
שיר של גרין דיי(שאהבתם השבוע):
שיר לא של גרין דיי(שאהבתם השבוע):
השיר המעצבן של השבוע:
וכרגיל חובה לשים תמונה של גרין דיי!!!!

עונה נה נה

שיר השבוע שלי
תשרשרו לפה:
שיר של גרין דיי(שאהבתי השבוע):wake me up when september ends-יאא שמים אותו כל הזמן בגלגל"צ
שיר לא של גרין דיי(שאהבתי השבוע):אמממ....D.A.R.E של gorillaz
השיר המעצבן של השבוע:של הצפרדע ..בעעע..אח שלי חורש אותו
ותמונה-->

יאצוק

New member
להלהלה../images/Emo54.gif../images/Emo115.gif

בוקר טוב לכולם!
שיר של גרין דיי(שאהבתם השבוע): Maria שיר לא של גרין דיי(שאהבתם השבוע): Brething של הYellowcard השיר המעצבן של השבוע:גם כן, השיר של הצפרגע הזאת מ-MTV. :)-{) תמונע...>> אחת התמונות החביבות עליי..

whatsername 234

New member
me

שיר של גרין דיי(שאהבתם השבוע): holiday שיר לא של גרין דיי(שאהבתם השבוע): No Doubt - Don't Speak השיר המעצבן של השבוע-אין אין כוח לתמונה

Lorly

New member
בלע, מוקדם :S ../images/Emo27.gif

שיר של גרין דיי: F.O.D שיר של מישהו אחר: Breaking Benjamin - Blow me away שיר מעצבן: Oasis - The Importance Of Being Idle, אני אוהבת את אואזיס, אבל השיר הזה פשוט לא טוב!

Lorly

New member
נאמ, lyla הרבה יותר טוב

לא יודעת, לא התחברתי אליו. הוא נראה מאולתר כזה, חסר עמוד שדרה :|

מואהאהאהאהאהא ../images/Emo123.gif

שיר השבוע שלי
תשרשרו לפה:
שיר של גרין דיי(שאהבתי השבוע):
ווטסרניים/ טייק באק (זה נשמע כאילו בילי מקיא שם חחח)
שיר לא של גרין דיי(שאהבתי השבוע):
נמנמ.. אופספרינג - אוריג'נל פאנקסטאר
השיר המעצבן של השבוע:
נו, השירים של אמ.סי מנצור זה שאח שלי שומע בעעעעעעע אה ותמונה
חעחע התמונה הזאת מצחיקה אותי.

olgosh

New member
עונה!!

שיר של גרין דיי(שאהבתם השבוע):wake me up when september ends שיר לא של גרין דיי(שאהבתם השבוע):dont lie של בלאק אייד פיז השיר המעצבן של השבוע:ass like that של אמינםם...בלעעע :S

עונה

סורי... אני לא מהמחשב שלי... אין תמונה... שיר של גרין דיי(שאהבתם השבוע): basket case שיר לא של גרין דיי(שאהבתם השבוע): don't stay-linkin park השיר המעצבן של השבוע: מותק 2-רוני

ketas

New member
אני עונה ../images/Emo168.gif

שיר של גרין דיי שאהבתי השבוע: give me novacine שיר לא של גרין דיי שאהבתי השבוע: מספיק בנאדם-מוניקה סקס של שלא אהבתי השבוע: תנו לו צ'אנס-יצא מהתחת ~חדשה בפורום~

למעלה