שיר השבוע

EnglandHooligan

New member
שלי

טוב אז ככה *שיר של גריין דיי : 1000 hours * שיר לא של גרין דיי : First day of my life - bright eyes *השיר המעצבן של השבוע babyshambels - fuck forever אין לי כוח לשים תמונה סורי

mogili

New member
עונה

שיר של גרין דיי שאהבתי השבוע- she-רק עכשיו גיליתי כמה כיף לנגן אותו חעחוי.. שיר לא של גרין דיי שאהבתי השבוע- toxcity של סיסטם אוף אה דאון השיר שעיצבן אותי השבוע- תתנו לו צ'אנס- אחד המעצבנים

mogili

New member
אופס שכחתי תמונה...

תמונה יפה, אבל בילי נראה קצת מסומם....

ADCMAN

New member
אבל עכשיו רק אמצע השבוע

שיר של גרין דיי(שאהבתם השבוע): holiday שיר לא של גרין דיי(שאהבתם השבוע): descendents - hope זה שיר יפהפה השיר המעצבן של השבוע: green day - wake me up when september end מה רע בספטמבר יא בן זונה? אחלה חודש

Lorly

New member
LOL

אני חושבת שאבא של בילי מת בחודש ספטמבר (כן, אני יודעת שזו היתה שאלה רטורית, אבל משעמם לי).

MOI^_^

שיר של גרין דיי(שאהבתם השבוע):הא הא יור דד ותעזבו אותי במנוחה. שיר לא של גרין דיי(שאהבתם השבוע):R.E.M-Its the end of the world השיר המעצבן של השבוע:תנו לו צ'אנס הוא שר מהלבבב:|

ממממ../images/Emo163.gif

שיר של גרין דיי: ממ.. לא שמעתי ממש השבוע. :X שיר לא של גרין דיי: I predict a riot- Kaiser Cheifs השיר המעצבן: ממ לוידעת.

BlueBeIl

New member
חח הרגע שמתי לב

אני שמתי את השיר הזה בשיר המעצבן של השבוע!XD

barboshkiss

New member
גלמעדרכע

שיר של גרין דיי: ממממ...christie road
שיר לא של גרין דיי: Abrasive Wheels- מופיע לי בתראקים את השלישי השיר המעצבן של השבוע: cock sparrer - bird trouble...שיר עם קצת כ"כ אדיוטי!

למעלה