שרשור החדשות השבועי

dinora12

New member
../images/Emo210.gifאפשר לשאול משהוא../images/Emo13.gif

מאיפה אתם משיגים את כל המידע הזה
ואל תאמרו לי שאתם יודעים לקרוא יפנית
אם לא הבנתם-מאיפה אתם משיגים את החדשות

Nora Shu

New member
יש מלא אתרים באנגלית

וכל מיני מקומות כאלו וכאלו. לדוגמא, סמדר משיגה את [רוב?] החדשות שלה מהמיילינג ליסט של האתר CDJAPAN. פפט אם את מחפשת מקום לשרוץ בו בשביל חדשות סה"כ תרשמי בגוגל "חדשות מוזיקה יפנית" ]באנגלית כמובן] ותקבלי כמה מאות אתרים. P: זה לא כזה מסובך. D; ... ויש כאן כמה כאלו שיודעים לקרוא יפנית. אבל הם מיעוט! מיעוט!! XP XP XP

Nora Shu

New member
אמ..

חן [Hikaru], וקטיה [ketty the sheep] יודעת ואמ, עוד כמה. ^^; אנשים פה לומדים, אני מניחה @@;

Nora Shu

New member
LM.C... דעות?

שלגלדשדחשח מיה [אקס Miyavi's harem]! ואייג'י~~ אייג'י~~~ *______* השירים שלהם חמודים. פופ-רוק מיינסטרים מן המניין. D: נחמד לאוזניים. D: מיה עושה עבודה לא רעה, לדעתי. ואייג'י.. אייג'י גורם לי לבכות >: אני מתגעגעת לפייורה ._.;;; אבל אהההה קיריטו וקוהוטא וטאקאו הוציאו סוף סוף את הPV שלהם! אמ. בכל מקרה, LM.C. חמודים. נורא כיף לחקות את הדרך שמיה מהגה את המילה "rock". אח, יפנים~ lock! lock!!!1 קליפים-
Rock the LM.C
Little Fat Man Boy [אישית אחד השירים האהובים עליי מהסינגלים שלהם. D:] אז. אמ. חוות דעת! אני במיוחד מעוניינת לשמוע מה מעריצים של פייורה [ז"ל ;;] שראו את הPVs/שמעו את הסינגלים חושבים. D: אני חושבת שמיה מבדר. :X

alice123

New member
מיייהה איזה חמודי!!1 3>

נשמעים ממש נחמד ^^ והאמתי שאממ את פיירו לא ממש היכרתי ^^;;אבל הלהקה החדשה סבבה, סולן משעשע XD

Nora Shu

New member
מיה על סמי הזיות

או זה נראה ככה לפחות. XDD הם באמת חמודים כאלו. D: השירי מעבר שלהם בסינגלים ממש מבדרים XDD ואמ. תכירי את פייורה. לעולם לא מאוחר להכיר גאונות מזויקלית. D;

alice123

New member
XDD

נראה לי שהוא סתם מתלהב~ אבל בהחלט מבדר ^^ ואת פיירו אני אשתדל לשמוע P:

Nora Shu

New member
Angel, מישהו? D:

מגיע להם הודעה נפרדת! D: לחלוטין שכחתי שה7 היה התאריך פירסום של הPV הראשון של הלהקה החדשה של קיריטו, קוהוטא וטאקאו [כולם ex Pierrot]. כאחת שלא-כל-כך-נהנתה מהקריירת סולו של קיריטו ממש ציפיתי לשמוע את ההרכב החדש הזה! יש לי משהו לקוהוטא. אתם לא רוצים לשמוע על זה. *הולכת לפינה* בכל מקרה! הצרחות של קיריטו מלודיות, אבוי לנו XD ויש להם גיטריסט חסר שם/צורה/כינוי-אולי-נקרא-לו-מושמוש הגמד? D:. הPV נחמד; אני מאוד מחבבת את הקטע שקיריטו זורק את הזרועות שלו הצידה ויש לנו פיפ שואו מתוזמן לפטמות שלו XDDDD זה בידר אותי משהו. XDD אבל ברצינות, הקטע לקראת סוף הקליפ מתי שהוא צורח עם הידיים מכסות את הפנים.. משהו יפה. D: אמ. אין לי משהו לומר על טאקאו. התיפוף שלו מעולה כמו שהיה אז בפייורה ואני כל כך, אבל כל כך שמחה שכל הבנים המשיכו הלאה לדברים טובים. D: קליפ: Angelo - REBORN [שם מתאים, נה? XP]

oracle

New member
אהבתי... *__*

זה הזכיר לי שפעם אהבתי את פיירו.. וכמה זמן לא שמעתי אותם ;; המוזיקה של LM.C פחות לטעמי, אבל הויז'ואל שלהם מקסים.. ^^ איך הם היו קשורים למיאבי?

Nora Shu

New member
הסולן, מיה,

היה בלהקה של מיאבי [הוא היה גיטריסט]. פייורה זה נוסטלגיה. אחת הלהקות הראשונות שלי XDD נורא עצוב שהם התפרקו ;;

oracle

New member
דה לה קווארץ, או איך שאומרים את זה?

P= וכשאת אומרת פייורה את מתכוונת לפיירו? כי אם כן אז באמת עצוב שהם התפרקו.. ;;

Nora Shu

New member
לא DLQ

למיאבי יש להקה כרגע - הם האלו שמנגנים איתו בהופעות חיות וכדומה. מיה היה אחד הגיטריסטים.. אני לא יודעת כמה נגנים יש למיאבי בהארם שלו XDD אני רק יודעת על השני בחורים שרוקדים איתו. XDD כן, אני נוטה לכתוב שמות של להקות לפי ההגהייה פפפט עליי. XDD וזה באמת עצוב שהם התפרקו אבל אני לא יודעת, זה נראה כאילו *הם* ידעו שזה עומד לקרות כי כולם פשוט המשיכו הלאה בלי יותר מדי דרמה. :/ לא שזה מנחם אותי. >> הם היו כל כך טובים. ;;

למעלה