זה ממש מדהים! אהבתי את הלפני ההצללה ואחרי ההצללה. את ממש מוכשרת
G GUILTY New member 23/2/06 #13 ../images/Emo2.gif זה ממש מדהים! אהבתי את הלפני ההצללה ואחרי ההצללה. את ממש מוכשרת
K kati666 New member 23/2/06 #15 זה ממש יפיפה ../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif../images/Emo45.gif
N Ne§t£A Gi®L New member 23/2/06 #18 הפנים דווקא בסדר גמור,../images/Emo108.gif תעשי את הצוואר דק קצת יותר. מעולה, חוצמזה.
K keisamit New member 23/2/06 #19 איזה יופי ../images/Emo187.gif אחלה הצללה, הפנים יפות, והציור מאוד מציאותי. לא הרסת ולא בטיח. יפה.
J J u s t M a y a New member 23/2/06 #25 זה כ"כ דומה. ../images/Emo2.gif כבר אמרתי לך שאת מציירת מדהים, אבל לא יזיק להגיד את זה שוב ["את מציירת מדהים! "]
זה כ"כ דומה. ../images/Emo2.gif כבר אמרתי לך שאת מציירת מדהים, אבל לא יזיק להגיד את זה שוב ["את מציירת מדהים! "]
י ינה הדסטנית New member 24/2/06 #53 יפה מאוד../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif
E EnchantedS New member 25/2/06 #58 את רוצה לגרום לי לבכות?... אני עדיין בטירונות בפורים): אבל אני סקרנית.... מה את מכינה להם?(-; ומה הכנת פעם קודמת?
את רוצה לגרום לי לבכות?... אני עדיין בטירונות בפורים): אבל אני סקרנית.... מה את מכינה להם?(-; ומה הכנת פעם קודמת?
ק קרניjack New member 25/2/06 #59 אני לא מכינה כלום הפעם. פעם שעברה הבאתי שוקולד, מטבעות שוקולד עם MCR על זה: Maiacks Cause Revolution וזה כאילו MCR......תתשלעמי משהגיאות כתיב חח
אני לא מכינה כלום הפעם. פעם שעברה הבאתי שוקולד, מטבעות שוקולד עם MCR על זה: Maiacks Cause Revolution וזה כאילו MCR......תתשלעמי משהגיאות כתיב חח