שרשור ריטוש מרוכז

Nienna17

New member
../images/Emo41.gif ../images/Emo126.gif שרשור ריטוש מרוכז ../images/Emo126.gif ../images/Emo41.gif

לכאן אפשר להעלות תמונות משלכם שאותם חברי הפורום יוכלו לרטש/לעצב כבקשתכם/כרצונם. בשרשור זה מעלים משתמשים בקשות לגבי כמות קטנה של תמונות. בקשות ריטוש/עיצוב לכמות גדולה יותר של תמונות,יש לעשות בשרשור חדש שתפתחו-באופן מסודר. כמה הנחיות כלליות:
רצוי מאוד להעלות תמונות ברזולוציה מעל ל 800/600.
יש מקרים בהם לא ניתן לבצע את בקשת המשתתף בשל תמונות פגומות מדי/באיכות ירודה מדי.
תמונות שצולמו בפלאפון לעיתיים בעייתיות לריטוש (אבל אם האיכות במכשיר שלכם טובה,נסו)
אם לא מרטשים לכם ועבר הרבה זמן-כנראה הסיבה טמונה באיכות הירודה של התמונה/בבקשה שלכם.
חברי הפורום אינם קוסמים,ועושים הכל ברוח טובה ובהתנדבות.
השתדלו לבקש באופן יפה ולא ללחוץ על המרטשים
השרשור יפתח אחת לכמה זמן וברגע שיתמלא יסגר.נא לא להוסיף בקשות ברגע שנסגר. נא לשרשר כמו שצריך..הסבר לאומנות השרשור תמצאו בטאגליינס. ובנוסף, כל בקשה לריטוש בודדת שלא תשורשר לשרשור הזה תימחק. אם ברצונכם להעלות לפורום מספר בקשות, אתם יכולים לפתוח שרשור משלכם. העלאת תמונתכם לשרשור זה מאשרת לכל האנשים אשר יערכו את תמונתכם להשתמש בתמונה זו בתיק העבודות האישי שלהם ו/או באתרהאישי שלהם, במידה ואינכם מעוניינים בכך אנא המנעו מהעלאת תמונתכם לשרשור זה.

Dark jedi1

New member
שלום

אני מקווה שהבקשה שאני מבקש כאן מקובלת. מאז ומעולם הייתי מעוניין לדעת איך נראתה הדמות שבתמונה ללא קמטים רבים כל-כך. אם תוכלו ''לרטש'' אותו כך שיגיע לתוצאה הרצויה, זה ישמח אותי מאוד.
תודה, Dark jedi1

Nienna17

New member
../images/Emo6.gif לא נכון...

לא יודעת.. זה נראה כאילו הקמטים הם כבר כמעט הטקסטורה שעל עור הפנים שלו...

היי לכולם יש לי שאלה

היי לכולם אני רוצה להיתייעץ איתכם וחייבת עזרה מכם:) אז ככה...אני מאפרת ויש לי יום צילומים בחודש הבא, וחשבתי ללכת על השארה של "ריאנה" מה דעתכם? אם אהבתם... העזרה שאני צריכה מכם זה להחליף למודמנית שהעלתי את התמונה שלה בפאה שחורה כמו של ריאנה תודה ענקית מראש:)

Nienna17

New member
תשרשרי כמו שצריך להבא

תסתכלי בכיתוב הירוק. היית יכולה או לשרשור הקודם שלך למטה, או בשרשור מרוכז פעיל, אם ישנו כזה, וישנו כזה
. אז להבא, אני לא אעיר לך, אני פשוט אמחוק. שרשרתי לך עכשיו רק בגלל שזו פעם ראשונה.

:)

היא די מבואסת מאיך שהיא יצאה בתמונות חשבתי שאולי יהיה אפשר לתקן אותם ממש אהבתי את הריטוש בפנים תודה מאמייייי, הראש שלה נראה טיפה מוזר

:)

ואוו ממש ממש יפה כן גם אני רואה דמיון חח איזה מגניב אני חושבת שאני יילך על ההשארה של ריאנה

tutiris

New member
../images/Emo68.gif בקשה להוסיף תמונה לאחרת...

בוקר טוב לכם, אנשים מוכשרים! תוכלו בבקשה להדביק על תמונה זו
את התמונה של הילדה בהודעה הבאה? (ואם אפשר, גם להעלים את הבחור ששותה ברקע?)

tutiris

New member
הילדה

משמאל (עם החולצה השחורה). שוב תודה מראש!!!!!!!!

למעלה