תודה על הניסיון!
T tutiris New member 31/8/08 #18 מעולה!! תודה רבה!! ../images/Emo39.gif איזה יופי... עשית אותי מאושרת!
ל לא עוצרת באדום123 New member 31/8/08 #28 אממממממממ.... אני לא יודעת בדיוק להסביר אני פשוט משחקת רק עם אחת השכבות (פה למשל עם התמונה של הילדה) ומתאימה אותה לשכבה השנייה בצבעים/חדות/תאורה, ואח"כ משלבת את השכבות ומשפרת את התמונה כולה שוב מבחינת צבעים, חדות וכו'.
אממממממממ.... אני לא יודעת בדיוק להסביר אני פשוט משחקת רק עם אחת השכבות (פה למשל עם התמונה של הילדה) ומתאימה אותה לשכבה השנייה בצבעים/חדות/תאורה, ואח"כ משלבת את השכבות ומשפרת את התמונה כולה שוב מבחינת צבעים, חדות וכו'.
T tutiris New member 31/8/08 #23 חייבת להגיב שוב... זה פשוט כל-כך מגניב! הצבעים, היד של האבא, הריטוש לילדה... תותחית!
D Darkscape New member 1/9/08 #44 בטח שיש לקוח משלם אבל מכיוון שאנחנו לא באים לכאן משיקולים מונטריים, "לקוח" מרוצה זה הדבר הטוב הבא.
ל ליאןלוי18 New member 2/9/08 #55 התכוונת למה אני לא עושה את זה? אני לא חושבת שאני ברמה כזאת גבוהה כדי לבקש כסף חוץ מזה שהטכניון לוקח לי את כל הזמןן..
התכוונת למה אני לא עושה את זה? אני לא חושבת שאני ברמה כזאת גבוהה כדי לבקש כסף חוץ מזה שהטכניון לוקח לי את כל הזמןן..
N Nienna17 New member 2/9/08 #58 לא עניין הכסף בכלל, את אומרת שאת לא נהנת, והנה בכל זאת את מרטשת בשביל אנשים פה .
ל ליאןלוי18 New member 2/9/08 #59 לא הבנת נכון.. אמרתי שאני אוהבת נורא לרטש והלוואי שישלמו לי על זה..
N Nienna17 New member 2/9/08 #61 את אמרת "הלוואי עלי ליהנות כל כך מריטוש (ועוד שישלמוש לי על זה...)" אבל בסדר, לא ניתפס לקטנות, העיקר שאת עושה את זה
את אמרת "הלוואי עלי ליהנות כל כך מריטוש (ועוד שישלמוש לי על זה...)" אבל בסדר, לא ניתפס לקטנות, העיקר שאת עושה את זה