התכנון השבועי

ספירצ

New member
בהצלחהה D:

נהיה לנו פורום מד"א מוחעחעחעחע רק שתדעי, שמדא זה הדבר הכי טוב בעולם!
ותיזהרי לא להפוך לשובינסטית פתאום XD

Adi641

New member
אני יודעת שזה הכי טוב בעולם!

בגלל זה הלכתי לשם! ולמה שוביניסטית?

ספירצ

New member
כי....

הנהגים שובינסטים
זה מדבק חחחחחחחחחח כל פעם שאנחנו בקריאה ונוסעים ישר הנהגים כזה 'נוווווו זוזי כבר!!! נוו י$%&#*#%^^% זוזייייייייי סעייייייייי מוטמטמת!!' ואז זה גבר מועחעחעחע XD יש גם את הנהגים המעצבנים שהופכים את המתנדבות נוער למשרתות שלהם, אל תתני לזה לקרות חחחחחחחחחחח את צריכה לראות אותי, כשאני עם אמא שלי באוטו זה בדיוק אותו דבר XD

Katia112

New member
../images/Emo109.gif מתכננת ../images/Emo109.gif

יום ראשון (24.10) - בית ספר בעיקר ... ><
יום שני (25.10) - בית ספר בע
יום שלישי (26.10) - אני חושבת שגם... XD
יום רביעי (27.10) - ראש 1 , בית ספר עד 4
יום חמישי (28.10) - מבחן בסוציולוגיה , ואז סופששש * - * , ומחוייבות אישית אבל עדיין יש סופש D:
יום שישי (29.10) - וויקאנדדדד ...
יום שבת (30.10) - סופששששש
שבוע בנזונה לכולנוווו

Adi641

New member
בהצלחה!../images/Emo24.gif

את גם לא לומדת שישי??
וואי אני כ"כ רציתי ללמוד סוציולוגיה, והיה אצלנו פסיכולוגיה סוציולגיה, ודווקא בשנה שלי מותר לבחור מקצועות, ביטלו את זה! שבוע טוב

StayAwake

New member
D:

יום ראשון (24.10) - טיול שנתי יום שני (25.10) - טיול שנתי יום שלישי (26.10) - טיול שנתי יום רביעי (27.10) - אני כנראה אלך לשלוש שעות כימיה להשלים חומר שהפסדתי
מכריחים אותנו לבוא מ10 אבל אף אחד לא מתכוון לבוא. והמורה לכמיה כתבה לנו בפורום כימיה:"שימו לב שהלימודים מ10"=אם לא נבוא היא תאכל אותנו
ואני גם לא מבינה ואוף אולי אני אלך ללמוד גיאוגרפיה וארד ל2 יחידות מתמטיקה? יום חמישי (28.10) - מתחילה ב10 ומסיימת ב1 וחצי. זה כמו חלום שמתגשםםםםםםם! ובואו נקווה שהמורה שלי לא יעשה בוחן פתע במתמטיקה כי הוא אמר שהוא מאוד יישמח
יום שישי (29.10)+יום שבת - להשלים את כל הסדרות שהפסדתי, לנוח והרבה, ללמוד לכימיה ולספרות שבוע טוב ו... אם אני לא אספיק לכתוב עוד היום (אני צריכה להיות בבית ספר מחר ב6=לקום בחמש=ללכת לישון בתשע
) כי אני צריכה לארוז ולסיים שיעורים, תשמרו על הפורום מסודר, תתעלמו ממציפנים או שתהפכו את השרשורים האלה ל
ואני כבר אסדר הכל כשאני אחזור
ותפתחו את הפינות
יש תחרות מאוד צמודה מבחינת הודעות אז אם מישהו רוצה להיות אדומה, זה הזמן לכתוב והרבה

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif תהני בטיול השנתי ../images/Emo24.gif

ושהיה בהצלחה
ואל תדאגי, אנחנו נשמור על הפורום !

Adi641

New member
תהני בטיול!!../images/Emo24.gif

מקווה שהמורה שלך לא יעשה בוחן פתע, וכמובן בהצלחה עם להשלים בכימיה ולהשלים סדרות!
ואני מבטיחה לך שנשמור פה על סדר עד שתחזרי!

ספירצ

New member
מתכננננננת ../images/Emo6.gif

יום ראשון (24.10) - מבחן במת', קורס סטיילינג שפתחו לנו בבצפר חחחח יום שני (25.10) - עבודה יום שלישי (26.10) - אמ.. שום דבר מיוחד.. ללמוד לתאוריה? יום רביעי (27.10) - כנ"ל.. אני מסיימת ללמוד בחמש אבל :( יום חמישי (28.10) - משמרררררררת עם הילד הכי חמוד ביקום
יום שישי (29.10) - נמ... לא יודעת.. שישי חחח יום שבת (30.10) - משמרת עם ה-נהג חייחחי

AdiA12

New member
../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

קורס סטיילינג?
ואני חשבתי שיש את זה רק בדנמרק >< זתומרת ברור לי שמן הסתם יש את זה גם במדינות אחרות פשוט חברה שלי מדנמרק אמרה על זה שיש לה קורס סטיילינג ועיצוב והדפסים על חולצות וכל מיני בתיכון שלה בדנמרק. זבל
ולא חשבתי שיש כזה בישראל בהצלחה במבחן

למעלה