שאלון הכרות\תזכורת מפגש

../images/Emo41.gif../images/Emo137.gifשאלון הכרות\תזכורת מפגש../images/Emo137.gif

אז לכל החדשים, וגם למי שלא חדש. יום הקידום ייערך ב-11.12- יום שלישי, בשעה 11.
נפגשים בשתי קבוצות: קבוצה א- בעזריאלי, ליד טאוור רקורדס. קבוצה ב'- בדיזינגוף סנטר, ליד תומר. הקבוצה שמגיעה לעזראילי הולכת לכיוון הסנטר, כך שבסופו של דבר נפגש כולנו בסנטר.
שרשרו
/
אם אתם באים.
אתם מוזמנים לענות על שאלון ההכרות: שם: גיל: מאיפה בארץ: פריט מיוחד שנזהה אותך: מגיע לסנטר\עזריאלי: תמונה:
עוד שאלות? רק תשאלו.

../images/Emo127.gif עונה +שאלה

שם:אינה גיל:18 מאיפה בארץ:נשר (צמוד לחיפה) פריט מיוחד שנזהה אותך: אופק
אני אגיע איתה. מגיע לסנטר\עזריאלי: עזריאלי תמונה: אחר כך נחפש, עכשיו אין לי כוח. שאלה
הפינצ'רית שלי בדרך כלל מתלווה אליי לרוב הטיולים שאני עושה, והיא פשוט מתה על נסיעות ואנשים. האם למישהו יש התנגדות, ולו הקלושה ביותר, שהיא תבוא? היא פיצית (3 קילו) ידידותית ביותר, לא מסוגלת לפגוע בזבוב. עם זאת, אם מישהו לא מעוניין שיהיה כלב באזור (בכל זאת, אני מודעת לעובדה שיש אנשים שלא אוהבים) אני לגמרי אבין ואכבד את זה, אז בבקשה שיגיד לי.

../images/Emo127.gifדההההההה ../images/Emo98.gif

שם:שני סופר גיל:17.5 מאיפה בארץ:אורנית פריט מיוחד שנזהה אותך: וול אני באה עם השרשרת שלי 30, ובנוסף את תזהו אותי בתור הילדה עם ה20 סווטשרים ביד+ פוסטרים ביד שנראית מותשת לגמרי וגם יהיו עליי שני הצמידים שלהם האדום והשחור מגיע לסנטר\עזריאלי: עזריאלי
תמונה: כי זה יום קידום.. אז אני אשים את שלי עם טימי, כדי שנזכור למהאנחנו עושות את זה יאאא (אני הבחורה מצד שמאל), הלוואי והייתי טים, אך לצערי זה לא אפשרי.

chen krispin

New member
../images/Emo127.gif

אמ.. לי אין התנגדות לכלב.. אני אוהבת חיות
שם: חן קריספין גיל: 15 מאיפה בארץ: רמלה פריט מיוחד שנזהה אותך: אמ.. לא יודעת.. יש לי שיער מתותל ואני יבוא עם עוד חברה. מגיע לסנטר\עזריאלי: עזריאלי תמונה: עדיף שלא חחחח

simps1

New member
../images/Emo127.gif

שם: נוי גיל :16 מאיפה בארץ: רחובות פריט מיוחד שנזהה אותך: הממ אין משהו מיוחד מגיע לסנטר\עזריאלי: עזריאלי תמונה: באמת שלא כדאי :)

../images/Emo127.gif

שם: דנה השמנה בן ברוך גיל: 15 מאיפה בארץ: חולון פריט מיוחד שנזהה אותך: סווצר של 30.
סתם מגיע לסנטר\עזריאלי: סנטר תמונה: איןתמונה. לא תוכלו לזהות אותי לעולם. חהחהח

FFTL

New member
../images/Emo128.gifפויהלי.

שם: ליעד. גיל: 15:] מאיפה בארץ: שרון.
פריט מיוחד שנזהה אותך: טרילהלה. מגיע לסנטר\עזריאלי: כנל. :) תמונה:

adiiiXD

New member
../images/Emo128.gif

שם: עדי פרץ גיל : 13 - אבל אני לא ילדותית / פאנגירל חס וחלילה XDD מאיפה בארץ : דימונה פריט מיוחד שנזהה אותך: אאממ, יש לי נקודת חן בעורף . חחחח סתם סתם , אני לא יכולה להגיע
מגיעה לסנטר \ עזריאלי: לא, למה לחזור על זה הרבה פעמייםם? בכוח לזרות מלח ?
תמונה : שליייי? חחח למען כיבוד השבת ,וכדי לא להרוס לכם אותה - לא . XD

אסתוש 30

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo98.gif הכרות

שם:אסתי גיל:16 מאיפה בארץ:רמלה פריט מיוחד שנזהה אותך:אממ.. מגיע לסנטר\עזריאלי:עזריאלי תמונה: שאלה: אם ירד באותו יום גשם? מבטלים את זה??

darklighter

New member
שלומות../images/Emo190.gif

שם: עדי גיל:
מאיפה בארץ: מרכז פריט מיוחד שנזהה אותך: לא יודעת מגיע לסנטר\עזריאלי: אם אני אחליט לבוא אז לעזריאלי (למרות שאני מתעבת את המקום וזה עוד ביום שיש מלא מפגשי פורום) תמונה: עדיף שלא...

../images/Emo127.gif../images/Emo42.gif

שם:תמר גיל:15 מאיפה בארץ:גן יבנה פריט מיוחד שנזהה אותך: יש לי תיק שחור שציירתי עליו באדום את הלוגו (מבין הרבים) של 30. מרחוק רואים רק את המילה MARS . מגיע לסנטר\עזריאלי: עזריאלי תמונה:

SHAHARnavon

New member
../images/Emo127.gif

שאלום!!!!!!! שם:שחר גיל:13 וחצי מאיפה בארץ:רחובות פריט מיוחד:אממ...ג'קט של משפחת סימפסון חחח..[חולה עליהם!!] מגיעה לעזריאלי שאלה:איפה זה הטאוור רקורדס?...חחח תסלחו לי כי אין לי חוש כיוון..[מטומטמת מה לעשות?..]

../images/Emo127.gif

שם: קארין גיל: 14 וחצי מאיפה בארץ: אשדוד, אבל באה מרמת גן פריט מיוחד שנזהה אותך: מאיפה לי
מגיע לסנטר/עזריאלי: עזריאלי תמונה: אין

my reflection

New member
....

שם:סתיו גיל:14 מאיפה בארץ:חולון פריט מיוחד שנזהה אותך:תחתוני בוקסר ואממ..גופייה מגיע לסנטר\עזריאלי:עזריD: תמונה:
><

למעלה