שאלון הכרות\תזכורת מפגש

Rage Of Fire

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo105.gif../images/Emo127.gif

שם: סער גיל: 16 היום! D: מאיפה בארץ: קרית חיים! {כן איפה שאופק גרה! =_="} פריט מיוחד שנזהה אותך: שיער ארוך בצבע חום כהה, הולך עם וואנס זומבים D: ואממממממ אני הזכר היחיד בפורום ככה שאין סיכוי שלא תזהו ואני גם מגיע עם אופק.... מגיע לסנטר\עזריאלי: עזריאלי... תמונה: התמונה הכי עדכנית שלי...

Rose131

New member
../images/Emo128.gifעבודה=\\

שם:נועה גיל:16 מאיפה בארץ:ירושלים\מבשרת

its only ma

New member
../images/Emo127.gifאני! ../images/Emo13.gif

שם: עדי כהן
מאיפה בארץ: קרית אונו....[ליד ת"א]
פריט מיוחד שנזהה אותך: אמ...יכול להיות שאני אבוא עם קפוצון של בני עקיבא, אני אהיה עם חצאית אם זה עוזר
ו...מממ...זהו בערך?!?!!?
מגיעה לסנטר\ עזריאלי :לעזריאלי תמונה:
תפוז...

../images/Emo128.gif../images/Emo127.gif

לא יודעת עוד:/ .. נראה שם: ליהיא גיל: 15 מאיפה בארץ: ת"א פריט מיוחד שנזהה אותך: מגיע לסנטר\עזריאלי: תמונה:
:)

TheMarsArmy

New member
../images/Emo127.gif

שם: חן גיל: עוד מעט 16 מאיפה בארץ: פ"ת. פריט מיוחד שנזהה אותך: כשתשמעו אותי מדברת, תדעו שזו אכן אני. חה! מגיע לסנטר\עזריאלי: חושבתני שלסנטר. תמונה:

../images/Emo220.gif../images/Emo127.gif

שם:דורין גיל:15 ב1.1 מאיפה בארץ:יבנה>< פריט מיוחד שנזהה אותך:תיק עם פ'צ של רד הוט,וחולצה של (סווצר)בליינד.. מגיע לסנטר\עזריאלי:עזריאלי.. תמונה:ממש אין לי כוח לשיםP:אבל נשים בכל זאתXD

chen krispin

New member
לי יש שאלה...

אני אגיע לעזריאלי.. ורציתי לדעת מתי צריך להיות ליד החנות ההיא? ב11? או באיזה שעה?

../images/Emo128.gif../images/Emo127.gif

לא בטוח שאני באה.. כי יש לי מפגש אחר באותו יום עם פורום מקפליי ואני לא רוצה לרוץ ממקום למקום שם: איריס גיל: עוד חודשיים 15
מאיפה בארץ: חור ליד ב"ש.. להבים פריט מיוחד שנזהה אותך: נחשוב.... אני ממש לא יודעת מה אני הולכת ללבוש אבל בטוח אני יבוא עם תיק חום שמצויירים עליו חתולים- הוא מה זה חמוד.. ואני ג'ירפה אז אתם תזהו אותי מגיע לסנטר\עזריאלי: אם אני יבוא אז לעזריאלי תמונה:
מקווה שאני יפגוש אותכם!

../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif ../images/Emo7.gif

איזה חרא זה...אנלא יכולה לבוא מחרר..
היום בחזרה הודיעו לנו שתקעו לנו עוד חזרה מחר בשלוש על ריקוד חדש.. ואני ממש לא יכולה לפספס
אז החלטתי להרגיע את העצבים שלי עם קופסה של 20 קרמבואים..נשארו לי עוד 8...

למעלה