ההופעה היום בצוותא

חבל שלא שרה ..הלחן שלו ../images/Emo99.gif

:\\ ובאמת מה זה השיר הראשון שהיא שרה? "רצה הביתה" ? שיר מאמם .

החליטו להוריד אותו.. חבל

גם סוני אצל שוני לא היה.. אז מה אם זה לא באלבום.. ורצה הביתה, השיר הראשון.. היא שרה אותו רק בהופעה הקודמת.. זה שיר חדש שהיא שרה אחרי שהאלבום כבר הוקלט.. לכן הוא כנראה יהיה באלבום השני...

כנסו לאלבומים, יש תמונות מההופעה

לכל שאר הצלמים.. והיו הרבה.. אתם מוזמנים להוסיף את התמונות לאלבום הזה.. ביום חמישי יעלה קטע לMSN מההופעה היום עם איתי, אם אלה ושמעון... חוץ מזה היה גם צלם של הארץ (שמאוד אהב אותה וגם קנה את הדיסק אחרי ההופעה), אז למי שקורא הארץ.. תעקבו...

לעלות לפה?

או ישר לאלבום? ד"א מי זה שאת מצולמת איתו? לא נראה לי שיש טעם להעלות עוד תמונות לאחר הבוק שעשית לא נראה לי שיש עוד פוזיציה שלא כיסית

חחח... זה לא אני צילמתי

אני צילמתי רק כמה תמונות של מאיה, מיקי וקרן... רינת היא הצלמת... וכן, תוסיפי מה שיש לך, כמה שיותר תמונות יותר טוב, וגם את התמונות שלכם עם קרן שימו שם... זה עופר מנחם, היחצן המאאאאמם של קרן

papashdon

New member
../images/Emo8.gif נו, זה לא מפתיע-

לא כולנו רגילים לראות את כל ההופעות
.. בסוף זה עוד ישעמם אותך
. [
זה היה בציניות
]

לא נראה לי שקרן אי פעם תשעמם אותי

אבל אני בהחלט לא מתכוונת ללכת לכל ההופעות... צוותא הבא.. ברור ואח"כ כבר נראה..

עדי C

New member
היתה הופעה מעולה../images/Emo70.gif../images/Emo47.gif../images/Emo23.gif

אני אתחיל בזה שאני שמחה שקודם שמעתי את הדיסק ורק אח"כ באתי להופעה. עם כמה שהדיסק נשמע מצוין, בהופעה הביצועים היו פי כמה וכמה יותר טובים, וחזקים... ההופעה עברה לי בטיל... ומאוד התרגשתי מההתלהבות של הקהל שהיה ברובו מבוגר. קרן [ואולי הייתי צריכה להתחיל בזה, אבל לא נורא-] היתה מקסימה, שרה וניגנה מקסים. באמת הרבה זמן לא נהניתי ככה. ועוד היה לי יום כ"כ גרוע אתמול אז זה היה סיום מתוק-מתוק
. מאיה היתה חמודה גם. לקח לה שני שירים בערך עד שהיא השתחררה וזרמה עם קרן אבל היא ניגנה מדהים לכל אורך ההופעה. נ.ב. 1)נכון שהתודות בליווי המוזיקה המזרחית ברקע היה קטע חזק? אני לפחות נהניתי
2)רייצ'ל אני חייבת להגיד שאת מדברת בדיוק כמו שאת כותבת
אתמול דיברת וכבר דימיינתי בראש איזה אייקונים תוסיפי לכל משפט
אחת החמודות. 3) ח"ח לטל-ליהיא על מכירת 40 דיסקים

היה מדהים../images/Emo99.gif

אני לא כל כך טובה בסיקורים. אבל קבלו 3 תמונות שצילמתי. אחד מהם הוא החתימה של קרן

ותמונה 3

צילמתי 6 תמונות אבל 3 מהן בלי פלאש כי האור החזק של המצלמה שלי הפריעה למי שישב לידי לכן הן לא יצאו טוב בכלל אז אני לא מעלה אותן.

למעלה