שירשור היכרות

ixפק

New member
עכשיו תורי!!

גיל: 21 רקע דתי: דתית לאומית, משפחה חרדית דבר טוב שקרה לאחרונה: יש לי דירה בבאר שבע לשנה הבאה דבר רע שקרה לאחרונה: לא מצליחה למצוא עבודה לאחרי צהריים זמר/ת אהוב/ה: עברי לידר שיר אהוב: זה משתנה מפעם לפעם עכשיו זה לאונרדו שיר שנוא: רוצה בנות סרט אהוב:איילנד סרט שנוא:כל סרטי האימה למינהם סדרה אהובה: בנות בראון סדרה שנואה: השיר שלנו ספר אהוב: כל ספרי הארי פוטר ציטוט אהוב: "התרחק מאנשים המנסים לזלזל בשאיפותיך. אנשים קטנים תמיד עושים כך, אנשים גדולים יתנו לך את ההרגשה שגם אתה מסוגל ליהיות גדול." (מארק טווין) תמונה אהובה:למעלה משפט אהוב:אל תדון את חברך עד שתדיע למקומו משפט שנוא: כשתגדלי תביני (למרות שהבנתי בסוף...) המשפט הקלישאתי שלי:אין דבר העומד בפני הרצון מילה שאני אומר/ת כל 2 דקות: כאילו קללה אהובה:FUCK תמיד אני קם ברגל: שמאל, אבל זה לא נמשך הרבה זמן. שר/ה באמבטיה?: כמובן בן/בת הזוג האולטימטיבי הוא/היא: אדם מבין. המוטו שלי: את זאת שקובעת לעצמך את החיים! אני, ב-5 מילים: מה זה פה כוכב נולד?

../images/Emo9.gif

ציטוט אהוב
אתמול בלילה שלחתי אליך מלאך שישמור עליך, אבל הוא חזר מוקדם.... שאלתי אותו למה? והוא ענה לי שמלאך לא שומר על מלאך...

עונהההה!

גיל: 19 וחצי רקע דתי: חרדי למחצה. דבר טוב שקרה לאחרונה: מצאתי עבודה. דבר רע שקרה לאחרונה: ט' באב הגיע. זמר/ת אהוב/ה: AKON אלבום אהוב: אין כזה שיר אהוב: rial love שיר שנוא: לא זוכר סרט אהוב: המון! סרט שנוא: המון! סדרה אהובה: המון! אבל שיהיה 24, נמלטים, חברים. סדרה שנואה: יריחו ספר אהוב:אין ציטוט אהוב: אין תמונה אהובה: אתם צריכים לראות. משפט אהוב: אין. משפט שנוא: גם אין המשפט הקלישאתי שלי: אין. מילה שאני אומר/ת כל 2 דקות: אני לא מדבר כל 2 דקות. אני גבר קללה אהובה: יש המון תמיד אני קם ברגל: האמצעית! (אני גבר חחחחח
) שר/ה באמבטיה?: ממש לא בן/בת הזוג האולטימטיבי הוא/היא: בנתיים אין המוטו שלי: מה שלא הורג אותי מחשל אותי.

sarati

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הרגת אותי!!

עונה באיחור רציניייייי

גיל:20 רקע דתי:כל לילה משתדלים לחזור בתשובה לא?? דבר טוב שקרה לאחרונה:קניתי מחשב חדששששש דבר רע שקרה לאחרונה: דכאון כללי... זמר/ת אהוב/ה:ניקלבאק ומתיסיהו אלבום אהוב: שיר אהוב:רוק סטאר- ניקלבאק אלף כבאים-כוורת וגם של פרחי מיאמי We need you שיר שנוא:כל המזרחית ויפיופה... סרט אהוב: איך לא?.הארי פוטר!!!! סרט שנוא:סאנשיין בע"מ סדרה אהובה:חברים סדרה שנואה: כל הישראלים ספר אהוב: הארי פוטר ומ.להמן ציטוט אהוב: אם אין אני לי מי יחמיא לי.... תמונה אהובה: של בעלי המושלם משפט אהוב: אני אוהב אותך....(רק מבעלי) משפט שנוא: את מסוגלת אבל עצלנית..... המשפט הקלישאתי שלי: ללא עולה לי עכשיו.... מילה שאני אומר/ת כל 2 דקות: אוקי.... קללה אהובה: אוווווו עדיף לצנזר בנושא .... תמיד אני קם ברגל: אני לא זוכרת אני קמה בזינוק ובהלה תמיד שר/ה באמבטיה?: ברורררררררררררררר בן/בת הזוג האולטימטיבי הוא/היא:הנוכחי המוטו שלי: לעשות כל מה שאפשר אני, ב-5 מילים: שואפת להרבה ואין לי מזל........

למעלה