אני נותנת לך את השרביט להתחלה...... אין לי כרגע רעיונות....
ל ליןןןןן New member 1/2/06 #19 אהה גם אני פה...../images/Emo201.gifשמישהו יעשה שאלון כזה משהו ארוך כדי שיהיה לנו מה לענות...
E EvaNofit New member 31/1/06 #13 לא יודעת מאיפה התמונות החדשות...... זאת לא אני שמתי... אבל מה הבעיה להריץ חיפוש בגוגל ולמצוא אתרים על המושלמת הזאת....?
לא יודעת מאיפה התמונות החדשות...... זאת לא אני שמתי... אבל מה הבעיה להריץ חיפוש בגוגל ולמצוא אתרים על המושלמת הזאת....?
E EvaNofit New member 1/2/06 #17 לא הגיוני....... חייב להיות דברים עליה.... פשוט חייב אולי אין אתר רשמי אבל בטוח אתרי מעריצים, פורמים, קומונות וכדומה....
לא הגיוני....... חייב להיות דברים עליה.... פשוט חייב אולי אין אתר רשמי אבל בטוח אתרי מעריצים, פורמים, קומונות וכדומה....
M moton New member 3/2/06 #28 ../images/Emo41.gif../images/Emo160.gif../images/Emo32.gif../images/Emo160.gif../images/Emo41.gif כל ההודעות שלא קשורות לפיק אפ, ובכלל כל הדיבורים שלכם - לכאן סופשבוע נעים
../images/Emo41.gif../images/Emo160.gif../images/Emo32.gif../images/Emo160.gif../images/Emo41.gif כל ההודעות שלא קשורות לפיק אפ, ובכלל כל הדיבורים שלכם - לכאן סופשבוע נעים