The Silent Weekend

אזירפאל

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo176.gif The Silent Weekend../images/Emo70.gif ../images/Emo176.gif

למישהו בא ללמוד ביולוגיה במקומי?
שיר/י השבוע של ווית'ין: שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אלבום השבוע: מה את/ה שומע/ת עכשיו: דבר טוב שקרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע: אתר השבוע: מאכל השבוע: ספר השבוע: סרט/סדרת השבוע: תמונת השבוע: סופשבוע מהנה ונטול ביולוגיה.

סוף שבוע ביולוגי../images/Emo115.gif

למישהו בא ללמוד ביולוגיה במקומי? קודם שאני אלמד בשביל עצמי
שיר/י השבוע של ווית'ין:Caged שיר/י השבוע לא של ווית'ין:epica - feint אלבום השבוע:epica - the phantom agony מה את/ה שומע/ת עכשיו: כלום דבר טוב שקרה השבוע:לא זוכרת
דבר רע שקרה השבוע:פגשתי ילדה שאני ממש שונאת וזה היה ממש מביך.. אתר השבוע:אין מאכל השבוע:אני בדיאטה
ספר השבוע:התא
סרט/סדרת השבוע:פרוייקט מסלול תמונת השבוע:אין סופשבוע מהנה ונטול ביולוגיה. חח כן בטח... יום שני מגן...

Ice Queen 7

New member
אני!

רק שבפעם האחרונה שלמדתי את זה די נכשלתי :{ ווא עניתי פה על הכל ואז זה נמחק >.> שיר/י השבוע של ווית'ין: אין שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Bless The Child אלבום השבוע: אין מה את/ה שומע/ת עכשיו: Love to be loved by you - Marc Terenzi דבר טוב שקרה השבוע: סיימתי עם אזרחות, למרות שכתבתי המון שטויות ובטח נכשלתי >< אה וקניתי סוף סוף חולצת ווית'ין D: ופוסטר של נייטוויש D: דבר רע שקרה השבוע: כל השאר אתר השבוע: לאדעת מאכל השבוע: שניצל טופו? ספר השבוע: אין סרט/סדרת השבוע: זיווגים, אחים ואחיות, עמוק באדמה תמונת השבוע: :}

גם לי ../images/Emo69.gif

אחד הפוסטרים היחידים שטאריה באמת נראית בהם טוב לדעתי..
היא תמיד יוצאת כל כך מעאפן :S

פסיכית 0.0

היא נראית מעולה בפוסטר הזה!
בתמונות אחרות של פוסטרים וחולצות וכאלה היא תמיד יוצאת מפחידה נורא...

chyio

New member
אני אבוא אלייך ואגנוב לך אותו בזמן שתשניD:

תתחדשי++

וואו תתחדשי../images/Emo99.gif

איפה קנית את החולצה של וויט'ין?.. אני לא מוצאת חולצות שלהם בשום מקום

Ice Queen 7

New member
Monster Disc פה בבאר שבע ^_^

לא חשבתי שדווקא במקום הנידח הזה אני אמצא חולצות שלהם XD

אמממ....

למישהו בא ללמוד ביולוגיה במקומי? -לא- שיר/י השבוע של ווית'ין: The Truth Beneath The Rose שיר/י השבוע לא של ווית'ין: lacuna coil - what i see אלבום השבוע: lacuna coil - Karmacode מה את/ה שומע/ת עכשיו: lacuna coil - what i see דבר טוב שקרה השבוע: נגמר היסטוריה לשנה הזאת דבר רע שקרה השבוע: יותר מידי אתר השבוע: gmail.com מאכל השבוע: אכול של סבתא P: ספר השבוע: אני לא קורא ספר על בסיס שבועי! סרט/סדרת השבוע: MI-5 תמונת השבוע: אין סופשבוע מהנה ונטול ביולוגיה. אכן כן :) (עד שנה הבאה)

למעלה