The Silent Weekend

אזירפאל

New member
../images/Emo1.gif../images/Emo1.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: Gatekeeper
שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Eva של נייטוויש והמון רדיוהד, בעיקר Punchup At A Wedding, ו-Scatterbrain. אלבום השבוע: Hail To The Thief של רדיוהד. מה את/ה שומע/ת עכשיו: Scatterbrain. דבר טוב שקרה השבוע: לא זוכר.
דבר רע שקרה השבוע: לימודיםלימודיםלימודים. אתר השבוע: bagrut.co.il
מאכל השבוע: פלפל ממולא.
ספר השבוע: בעיקר היסטוריה וביולוגיה. סרט/סדרת השבוע: משפחת סימפסון.
תמונת השבוע: אין.

taroboy

New member
^^

שיר/י השבוע של ווית'ין: אני חושב שמאדר ארת' שיר/י השבוע לא של ווית'ין: מאדר אוף נייט-אפיקה אלבום השבוע: אין מה את/ה שומע/ת עכשיו: כלום דבר טוב שקרה השבוע:זכיתי מקום ראשון בתחרות בספרות דבר רע שקרה השבוע: הייתי בבית חולים אתר השבוע:תפוז מאכל השבוע:סוכריות ספר השבוע:אין סרט/סדרת השבוע: גיבורים תמונת השבוע: גרררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר

עונה.

שיר/י השבוע של ווית'ין: אני מניח שדארק ווינגז[: שיר/י השבוע לא של ווית'ין: ווהו חפירהD: Nightwish-Wanderlust
Nightwish- Gethsemane כרגיל Nightwish- Stargazers Nightwish- Wishamster Nightwish- Bless the child Nightwish-Ever Dream Nightwish- Beauty of vthe Beast Epica- Illusive consensus Lunatice-Emocean Lunatica- The edge of infinity אלבום השבוע: Lunatica- The edge of infinity Nightwish- Wishmaster& CC מה את/ה שומע/ת עכשיו: Lunatice- Edge of infinity דבר טוב שקרה השבוע: לא באתי שלושה ימים לבי"ס D: דבר רע שקרה השבוע: הייתי צריך לשמור על אח שלי ימים שלמים וזה חירפן לי את המוח><"" אתר השבוע: תפוזבל מאכל השבוע: כלום++ ספר השבוע: - סרט/סדרת השבוע: פרויקט מסלול תמונת השבוע: תואומססס*___________________*

בואי נראה אותך שומרת עליו חצי יום

כשהוא משתין ומחרבן וממלא חיתול כ"כ ומסריח וצווח כל רגע למרות שאת עושה את כל הדברים האפשריים להרגיע אותו>_>

Liquid Dreams

New member
תל אביב זה איכס.

פשוט איכס. שיר/י השבוע של ווית'ין: פורגיבן שיר/י השבוע לא של ווית'ין: הרבה של פינק++ אלבום השבוע: I'm Not Dead של פינק מה את/ה שומע/ת עכשיו: לא שומעת דבר טוב שקרה השבוע: קניתי דיסק של פינק?:0 דבר רע שקרה השבוע: תל אביב. איכס. אתר השבוע: אין מאכל השבוע: עוגה? ספר השבוע: מארלי ואני, Tigers Lilla Skuttbok [הרשו לי לגחך על עצמי- XDDD] סרט/סדרת השבוע: סרט: The Breakfast Club, סרט מעולהD: תמונת השבוע: אין

Liquid Dreams

New member
כן, טוב, את מוזמנת להתחלף איתי!

כי אני כבר ממש לא רוצה ללכת לשם כל עוד זה כולל את הביקור הקבוע אצל סבא וסבתא!

Liquid Dreams

New member
נה, זה לא.

אבל כל פעם שנוסעים לתל אביב אני אתקשר אלייך ותחליפי אותי:}

Liquid Dreams

New member
כן, טוב, מצטערת!

בשבילך אולי תל אביב מסמלת מפגשים ואת כל החברים והחברות שלך. בשבילי תל אביב מסמלת את כל האיכסה הזה שאני מחניקה בפנים כבר שנים. שני מפגשים לא ישנו את זה.

ת"א זה מקום מגעיל...

כשאני חזור משם ואני מתקלח זה כאילו הייתי בטיול עפר שלושה ימים. אבל עדין כיף שם P:

~גם אני~

שיר/י השבוע של ווית'ין: All I Need, Bittersweet שיר/י השבוע לא של ווית'ין: הממ. קשה לי לענות ספציפית השבוע... אבל Anywhere - Evanescence אלבום השבוע: My Chemical Romance - The Black Parade מה את/ה שומע/ת עכשיו: All I need XD דבר טוב שקרה השבוע: היה לי יום הולדת... הכי שמח שאי פעם היה לי :) דבר רע שקרה השבוע: (וואו, קשה לי לחשוב על אחד. זה מוזר) בגלל שעשו לי מסיבת הפתעה ולא הזמינו שתי חברות שלי (מערים שונות) הן נעלבו ונוצר בלאגן. זה לא היה נחמד וקצת הרס... אתר השבוע: dA מאכל השבוע: פסטה D: ספר השבוע: אלים אמריקאיים - ניל גיימן סרט/סדרת השבוע: Heroes תמונת השבוע: |לאיודע|

למעלה