מדהים :) ! צל"ש
C Cinderella14 New member 4/12/07 #99 יאו לימורי איזה מוכשרת את!!!!! יאו איזה יפה יצא לך (לא, לא פיצול אישיות...) הכי יפה חוץ מאיזה אחד אחר, שכנראה ממש מקצועי או משו...
יאו לימורי איזה מוכשרת את!!!!! יאו איזה יפה יצא לך (לא, לא פיצול אישיות...) הכי יפה חוץ מאיזה אחד אחר, שכנראה ממש מקצועי או משו...
D Draco Dormiens New member 4/12/07 #55 ניסיון שלי האמת שהיא לא כל כך מכוערת (אחרי קיצוץ, מריטה וגיזום )
P Pretty V a c a n t New member 4/12/07 #56 העיקר אין לה שחורים...../images/Emo5.gif../images/Emo18.gif
B Bateli e New member 4/12/07 #57 וואו כמה זמן לא הייתי פה../images/Emo13.gif גם לי מותר? איפרתי אותה כך בכוונה בכדי להביא מראה מיוחד לתמונה, כדי שלא יהיה עוד ריטוש וניקוי רגיל.
וואו כמה זמן לא הייתי פה../images/Emo13.gif גם לי מותר? איפרתי אותה כך בכוונה בכדי להביא מראה מיוחד לתמונה, כדי שלא יהיה עוד ריטוש וניקוי רגיל.
N Nienna17 New member 4/12/07 #97 עכשיו כשאת פה את לא בורחת לשום מקום (שמתם לב שבשביל האייקון של השוטר הזה צריך לכתוב בפנים שוטרת? בכל מקרה, את נשארת פה, נקודה.
עכשיו כשאת פה את לא בורחת לשום מקום (שמתם לב שבשביל האייקון של השוטר הזה צריך לכתוב בפנים שוטרת? בכל מקרה, את נשארת פה, נקודה.
B Bateli e New member 5/12/07 #124 פמיניזם במלוא הדרו../images/Emo6.gif לא צריך לנחש מי מנהלת את האתר... ואני פה, כל כולי. תאשימו את המחשב שהיה איטי ותקוע!
פמיניזם במלוא הדרו../images/Emo6.gif לא צריך לנחש מי מנהלת את האתר... ואני פה, כל כולי. תאשימו את המחשב שהיה איטי ותקוע!