שרשור מפגש!!

שלטים שכתוב עליהם "מקפליי"

באנגלית, כמובן. ואני עושה אותם.
זה כדי שנזהה אחת את השניה, שלא כמו במפגש הקודם. *אהמאהמ*

שוליטה

New member
אני יכולה מה-19

וזה בסדר אם אולי אני אביא חברה שגם אוהבת אותם?

Charley XD

New member
כן כן כן !!

אממ גם דרור בטח תרצה לבוא .... (האלימה).. היא עכשיו בארה"ב ... והיא ממש רוצה לבוא !! אז זה יהיה נחמד מהתאריך 19.8... וגם בישבילי ...

barush XD

New member
שלומלום לךךך

ברביתת!!!! חחח היהיהייהיהייייי...חחחח דברי איתי מתי את הולכת למפגש...=]

M C F L Y 1

New member
אייזה כיפ' !

אני יכוללה בכל התאריכיים .. אבל מעדיפה אחרי ה - 19 .. ובבקשה להששתדל לא ב 21 .. אני יוכל להגיעע אבל יהייה לי קששה ! 3>

tzuf jones

New member
טוב תקשיבו ..

אני ביום ראשון כניראה [או בשבת או בראשון] נוסעתת לשוהם [לת"א] .. ואני רוצה לדעת מה נסגר עם התאריכים.. אני מציעה שמי שפתחה ת'שרשור תסכם הכל ותודיעע על תאריךך מסויים , כי אני נוסעתת ואני רוצה לדעתת אם אני באה למפגשש או לא [הלוואי שכולן יכולות כשאני בת"אא.. אני ממש רוצה לראותת את כולן!!] תודהה :):)

m i c k e y 15

New member
אני יכולה בכל תאריך! אולי בכל זאת יש מצב

שאני יכולה לבוא..חהחה אבא שלי הרגע נתן לי 100 דולר
אז אני יהפוך את לשקלים ויהיה לי כסף..זה בתנאי שאמא שלי לא תגלה
אז מה נסגר באיזה תאריך? אהה ב-10 אני לא יכולה... יש לי חתונה בתל אביב

m i c k e y 15

New member
לודעת חח אולי סתם..אולי ליומולדת

רק שאמא שלא תגלה
היא לא סתם נותנת כזה סכום חח

../images/Emo41.gif*אהמ<תאריכים>אהמ*../images/Emo41.gif

טוב, אלו התאריכים שנראלי שרוב הבנות יכולות: 19.8.07 21.8.07 22.8.07 וזה לא נראלי אבל בכל זאת הוספתי>> 23.8.07 תשרשרו תגובות עם התאריך שהכי נוח לכן בנושא. אם יש למישי בעיה ננסה לסדר את זה אבל אני לא מבטיחה שלכולם זה יסתדר... סורי
אממ... בינתיים מי שהתנדבה להכין שלט: talosh1234 JuSt My LuCk אמנדה האחת Shir Girl XD תודההה לכולן!!
מי שרוצה להכין גם, מוזמנת>>> כמה שיותר יותר טוב.... למי שיש עוד רעיונות מוזמנת להציע!!! ****למי שלא זוכרת המפגש יתקיים בגג של עזריאלי ליד המדרגות [?]באחת[?]

דבר נוסף שלא אמרת (כתבת../images/Emo9.gif)-

צריכים לסכם על הפרטים האלה עכשיו. כדי שכמה שיותר בנות תוכלנה לנסות ולסדר את הסידורים/עיסוקים/חוגים/עבודה/מה שזה לא יהיה לפי המועד הזה! !!

kelly7i

New member
-

וכן דונט וורי טל, צריך פשוט לעשות עוד משו שיסדר את זה והכל חח נראלי אני יקח על זה פיקודXD

למעלה