מסדר נוכחות!

bluelads9

New member
../images/Emo124.gif

שם:ציפי גיל:14 איזור מגורים:שפלה שיר\אלבום אהוב של בלו השבוע:U MAKE ME WANNA באיזה עוד פורומים אתם נמצאים:רק פה
משהו שאתם רוצים לספר לנו:קר לייייי
ציון לפורום:10
אוהבים את נובמבר?לא
,גשם
,מטריות
,שלוליות
.. איכסה!!!

LeeR4Ever

New member
|קרמבו| אני ../images/Emo9.gif

שם: ענת
איזור מגורים: י-ם שיר\אלבום אהוב של בלו השבוע: נמנמ.. גילטי
באיזה עוד פורומים אתם נמצאים: כלמיני
משהו שאתם רוצים לספר לנו: התחלתי לכתוב |קרמבו| בכל ההודעות
ציון לפורום: 1000000 אוהבים את נובמבר? אכן
[מאיפה התמונה הזאת באה?! ] לאדעת אבל היא שקסית ביותר

orbu7

New member
שלי

שם:אור גיל:15 איזור מגורים:הרצליה שיר/אלבום אהוב של בלו:turn your car around של לי מת על השיר הזה! באיזה עוד פורומים אתם נמצאים:לא אומר משהו שאתם רוצים לספר לנו:צחוקים בחיים גם ציון לפורום:7 אוהבים את נובמבר:לא יודע

necky

New member
אניייייייייי

שם: ערפא גיל: 20 וחצי איזור מגורים: לוד שיר\אלבום אהוב של בלו השבוע: ALL RISE/GUILTY באיזה עוד פורומים אתם נמצאים: ווסטלייף/פופ משהו שאתם רוצים לספר לנו: מחר או היום נגמר הצום סוף סוף ציון לפורום: 9 אוהבים את נובמבר? לא זוכר אבל נראה לי שלא בגלל שבו מתחיל הקור והגוף עדיין רגיל לחום ואז יש סיכוי שתהיה חולה

HilaZ1

New member
אני../images/Emo13.gif

שם: הילה גיל: 16 איזור מגורים: ירושלים שיר\אלבום אהוב של בלו השבוע: like a friend באיזה עוד פורומים אתם נמצאים: אנסטסיה עוד כאלה שאני סתם קוראת בהם
משהו שאתם רוצים לספר לנו: התאהבתי קשות בשיר של קלי קלארקסון או איך שלא קוראים לה-BECAUSE OF YOU ציון לפורום: 1000000000000
אוהבים את נובמבר? כה
גשם זה רומנטי

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| נוכחת! ../images/Emo11.gif

שם: עדן גיל: 16 וכמעט חודש איזור מגורים: אשדוד באיזה עוד פורומים אתם נמצאים: איריס פרחי, בית הבובות, יוני בלוך ואפרת גוש [והלהקה], כנסיית השכל, נימרוד שיקלר, ערוץ 24, רוק ישראלי משהו שאתם רוצים לספר לנו: מוזיקה ישראלית זה לא זבל!
... ציון לפורום: מתוך 10- 987654321 אוהבים את נובמבר? לא ;[

•silly•

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo182.gif Here I Am ../images/Emo182.gif../images/Emo41.gif

שם: סיון גיל: 17 ו5 חודשים איזור מגורים:ר"ג שיר\אלבום אהוב של בלו השבוע: Best in me באיזה עוד פורומים אתם נמצאים: רק כאן משהו שאתם רוצים לספר לנו: עוד 8 ימים נגמר לי המלווה
ציון לפורום: 10
אוהבים את נובמבר? לא במיוחד :S חודש חורפי

OrtaLee Ryan

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo182.gif This Is Me ../images/Emo182.gif../images/Emo41.gif

שם:אורטל גיל:18 בקרוב. איזור מגורים:דימונה שיר\אלבום אהוב של בלו השבוע:Where you want me באיזה עוד פורומים אתם נמצאים:אמטיוי,פופ משהו שאתם רוצים לספר לנו:מזה הקור הזה..
ציון לפורום:10 אוהבים את נובמבר? יאפ

נוכחת

שם:בר גיל:13 איזור מגורים:ראשל"צ שיר\אלבום אהוב של בלו השבוע: בסט אוף בלו
באיזה עוד פורומים אתם נמצאים:מארון, MTV, סדרות הרכש של הוט 3 וכאן
משהו שאתם רוצים לספר לנו: אני עסוקה בזמן האחרון אני לא יענה פה להון דברים סורי
ציון לפורום:110 אוהבים את נובמבר? לא

Miss CMM

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo42.gif

שם: רותם
איזור מגורים:ראשון לציון
שיר\אלבום אהוב של בלו השבוע:אין
באיזה עוד פורומים אתם נמצאים:המורדים, בקסטריט, מגרש ביתי, האו סי, הקומונה שלי על צ'אד מייקל מורי
וזהו
משהו שאתם רוצים לספר לנו: נמממ... לא יודעת
ציון לפורום: 10
אוהבים את נובמבר? מאודדד
חורףףף

למעלה