About That Song

m i c k e y 15

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo182.gifAbout That Song../images/Emo182.gif../images/Emo41.gif

הסבר:
אני בוחרת כל שבוע שיר כלשהו מאחד הדיסקים, כמובן שיר שמוכר לכולם ואני מפרסמת פה לינק למילים [ולקליפ אם יש] ושאלון
אז- שיר השבוע להיום הוא:
All About You
מה דעתך על השיר?
מהי השורה האהובה עלייך?
למה בחרת אותה?
מה דעתך על שם השיר?
אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה?
מה דעתך על הקליפ של השיר?
אם היית יכולה לשנות משהו אחד בקליפ מהו היה?
האם השיר דיכאוני?
האם השיר שמח,קופצני,כיפי?
שם השיר מתאים לתוכן שלו?
דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:
השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש: ----------------------------
אני עונההההה
מה דעתך על השיר? אמ שיר מיוחד ואם מישהו היה שר לי את זה הייתי מתעלפת XD שיר יפה
מהי השורה האהובה עלייך? 'If you make my life worthwhile, it's all about you'
Dancing on the kitchen tiles, it's all about you
למה בחרת אותה? הראשונה כי היא כל כך יפה
והשניה כי לודעת אני פשוט אוהבת כי היא כיפית כזאת..מזכירה לי כיף..לרקוד וזה- כמו בפיק שלי במטבח XDD
מה דעתך על שם השיר? מתאים כ"כ
אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? לא חושבת שהייתי משנה
מה דעתך על הקליפ של השיר? קליפ יפה,מצחיק,כיפי,וחתיכי
אם היית יכולה לשנות משהו אחד בקליפ מהו היה? הייתי מכניסה בחורה או משהו שהיא כזה באמצע וזה XD
האם השיר דיכאוני? בכלל לאאא
האם השיר שמח,קופצני,כיפי? שמח וכיפי
שם השיר מתאים לתוכן שלו? ממש אבל!
דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: ---
השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש: השיר מזכיר לי אהבה XDD

purple floyd

New member
אני מתה על השיר הזה ../images/Emo99.gif

מה דעתך על השיר? הוא כל כך קיטצ'י ומושלם, שאי אפשר לא לשמוע אותו ולא לדמיין שמישהו שר את זה לך
מהי השורה האהובה עלייך? "And I would answer all you're wishes, if you asked me to" למה בחרת אותה? כי שאוהבים מישהו ממש ממש, זה בול ככה. מה דעתך על שם השיר? נחמד+. הייתי קוראת לו "איטס אול אבוט מי." אבל הם לא שואלים אותי במילא
אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? איטס אול אבוט מי D: מה דעתך על הקליפ של השיר? הוא ממש מצחיק! דאגי עם הכיסא, הארי לא נכנס לאולפן, סיימון, קליפ הכאפות. אם היית יכולה לשנות משהו אחד בקליפ מהו היה? יותר דאגי בלי חולצה, כזה "איטס אול אבוט יו" ~פלאש של דאגי~ האם השיר דיכאוני? בכלל לא האם השיר שמח,קופצני,כיפי? הוא מרגש. שם השיר מתאים לתוכן שלו? לא מה פתאום! אין בכלל קשר! דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: שרתי אותו, ובאלקי בא מולי. אתן לא יודעות מי זה בלאקי, אני רק יגיד שאני עלולה למות אם לא יפסיק להיות כזה חתיך. השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש: בלאקי Oם כמה אובססיבי מצדי.

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחח~

יותר דאגי בלי חולצה, כזה "איטס אול אבוט יו" ~פלאש של דאגי~ XDDDDDD שם השיר מתאים לתוכן שלו? לא מה פתאום! אין בכלל קשר! אין קשר בכלל!!!!!!!!! XD "שרתי אותו, ובלאקי בא מולי. אתן לא יודעות מי זה בלאקי." XDDD קפרות עליך3>

גילולית

New member
../images/Emo23.gifאול אבאוט יו../images/Emo23.gif

מה דעתך על השיר?מדהים!, מהלב כזה..
מהי השורה האהובה עלייך? Yesterday you asked me something I thought you knew So I told you with a smile, it's all about you So hold me close and say three words like you used to do Dancing on the kitchen tiles, it's all about you, yeah!
למה בחרת אותה?1.-כי זה הכי חמוד, 2.-כי היא הכי יפה וגם הכי כיף לשיר אותה
מה דעתך על שם השיר?יפה, מתאיפ, קליט
אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? נה, הפעם אין לי רעיון, לא הייתי משנה
מה דעתך על הקליפ של השיר?מאוד חמוד ומקורי!
אם היית יכולה לשנות משהו אחד בקליפ מהו היה?אממ..כלום=C
האם השיר דיכאוני?ממש מממש ממש לא!
האם השיר שמח,קופצני,כיפי?שמח, מלא תקווה
שם השיר מתאים לתוכן שלו?כן
דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:נמ.., לא זוכרת
השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש:חח אני רואה את טום וג'ובנה רוקדים במטבח XD בגלל שפעם הוא אמר שהיא אמרה לו שהם אף פעם לא רוקדים ובול היה שיר סלואו בMTV אז הם רקדו במטבח>< וגם עוברים לי בראש דברים שמחים, זה מסוג השירים שמעודד ומשכיח את הדברים הרעים..

Sharon Kez

New member
אני כ"כ אוהבת תשיר הזה! ../images/Emo99.gif

מה דעתך על השיר?מדהים! מהי השורה האהובה עלייך?And I would answer all your wishes If you ask me to But if you deny me one of your kisses Don't know what I'd do למה בחרת אותה? כי המילים כל כך ... אחחח!
מה דעתך על שם השיר? יפה ומתאים לשיר חח אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? אז זהו שלא הייתי משנה <: מה דעתך על הקליפ של השיר? אהבתי. הוא רגוע בדיוק כמו השיר והם נראים שם כל כך טוב ככה שאין לי טענות.
אם היית יכולה לשנות משהו אחד בקליפ מהו היה? לא יודעת חח האם השיר דיכאוני?לא האם השיר שמח,קופצני,כיפי?קופצני הוא לא חח אבל כיפי בהחלט
שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: -- השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש: אהבה. 3>

../images/Emo58.gif ../images/Emo23.gif

מה דעתך על השיר?מושלם
מהי השורה האהובה עלייך?So I told you with a smile 'It's all about you' למה בחרת אותה?לא יודעת P: זה חמוד כזה מה דעתך על שם השיר?מעולה אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה?לא משנננה מה דעתך על הקליפ של השיר?נחמד אם היית יכולה לשנות משהו אחד בקליפ מהו היה?את כולו XD אבל הוא בסדר..לא כזה גרוע האם השיר דיכאוני?לאא האם השיר שמח,קופצני,כיפי?זה שיר כיפייי XD שם השיר מתאים לתוכן שלו?כהה ברור דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: - השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש: -

GuitarSoundGirl

New member
../images/Emo203.gif"But if you deny me one of your kisses"

מה דעתך על השיר? שיר כל כך יפה:] במיוחד ששרים אותו למישהו מהי השורה האהובה עלייך? 'If you make my life worthwhile, it's all about you' & But if you deny me one of your kisses, don't know what I'd do" למה בחרת אותה? את הראשונה כי..אמ..זה ממש יפה כזה להגיד את זה מישהו שאתה אוהב:] ואת השני כי זזאת שורה מושלמת למישהו שאת אוהב..אני לא אכנס לכל הפילוסופיה וזה.. מה דעתך על שם השיר? ממש מתאים אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? לא הייתי מה דעתך על הקליפ של השיר? קליפ ממש יפה ומצחיקXD אם היית יכולה לשנות משהו אחד בקליפ מהו היה? הייתי מכניסה איזה סיפור קטן כזה שקשור לשיר האם השיר דיכאוני? ממש לא! האם השיר שמח,קופצני,כיפי? שמח וכיפי:] שם השיר מתאים לתוכן שלו? מאוד מאוד! דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: אני חושבת שלא.. השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש: שיר שמזכיר אהבה
וכל מיני דברים שעושים שני אנשים אוהבים

black rock star

New member
אעאעאעעא3>../images/Emo103.gif

מה דעתך על השיר?
אני מתה עליו! זה שיר כ"כ מדהים מהי השורה האהובה עלייך?
"And I would answer all your wishes If you ask me to But if you deny me one of your kisses Don't know what I'd do" למה בחרת אותה?
כי זה כזה קטע יפה, ו...$#%&#@$!%#*@%
מה דעתך על שם השיר?
הוא בסדר :] אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה?
לא הייתי משנה.התרגלתי מה דעתך על הקליפ של השיר?
ההתחלה משעשעת
"Im a Busted Fan" אם היית יכולה לשנות משהו אחד בקליפ מהו היה?
לא יודעת אני לא יצירתית כשזה בא לשינוי קליפים
האם השיר דיכאוני?
לא O: האם השיר שמח,קופצני,כיפי?
גם לא =\ זה שיר א-ה-ב-ה
שם השיר מתאים לתוכן שלו?
אה-הא דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:
השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש:
אעאעאע הקול של דני יפה פה3>

O0NoNi0O

New member
זה בין השירים שלהם שאני הנכי אוהבת../images/Emo99.gif

מה דעתך על השיר?עאעאעאעא. זהו. מהי השורה האהובה עלייך?ההתחלה
Yesterday, you asked me something I thought you knew. So I told you with a smile 'It's all about you' למה בחרת אותה?כי אני אוהבת את הקול של טום שם ואמ..אני אוהבת אותה לא יודעת..תמיד כזה אהבתי אותה. מה דעתך על שם השיר?צודק לגמרי. אני מרכז העולם מוהאהאהא. לא סתם, אמ... אני אוהבת את השם הזה במיוחד כי זה שם רומנטי כזה. אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? לא הייתי, זה בדיוק השם המתאים בעייני. מה דעתך על הקליפ של השיר?לא ראיתיO: אם היית יכולה לשנות משהו אחד בקליפ מהו היה? -- האם השיר דיכאוני?נופ. האם השיר שמח,קופצני,כיפי?שיר שמח, כזה שגורם לחייך. שם השיר מתאים לתוכן שלו?חחח כןXD דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:בטח אחד מהסיפורים המוזרים שאני שומעת שאנשים מספרים באוטובוס חח זה תמיד קורה. השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש: אני מדמיינת את טום רוקד במטבח, אין לי מושג למה. אה בעצם כן, בגלל שפעם הוא אמר שחברה שלו אמרה לו שהוא אפעם לא רקד איתה והיה שיר שקט ברדיו אז הם רקדו במטבח, וגם בשיר יש שורה אם 'קיטצ'ן משו' חח..

miss dance10

New member
וואי שיר מהמממממםםםםם

מה דעתך על השיר? שיר מדהים, מרגש מהי השורה האהובה עלייך?But if you deny me one of your kisses don't know what I'd do למה בחרת אותה?כי בשיר דני שר את זה ממש יפה, כאילו מבחינה ווקאלית מה דעתך על שם השיר? קולע אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? הייתי משנה ל.. dougie marry me =] מה דעתך על הקליפ של השיר?חחח הוא ממש יפה, חמוד כזה אם היית יכולה לשנות משהו אחד בקליפ מהו היה?שההתחלה לא תיהיהכל כך ארוכה
האם השיר דיכאוני?לאממש לא האם השיר שמח,קופצני,כיפי?כיפי קופצני לא, אבל כיפי.. שם השיר מתאים לתוכן שלו?חח ברור דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:לא מהזכור.. השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש:כמה שאני מאוהבת בדאגיי

ענבז

New member
כמובן שת]פוז לא שלח את שאר ההדועה.. ><

מה דעתך על השיר? האמת זה השיר שאני הכי פחות אוהבת שלהם.. מהי השורה האהובה עלייך? אין.. למה בחרת אותה? --- מה דעתך על שם השיר? ממש ייפה 3> אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? לא הייתי משנה.. הייתי משנה קצת את המילים או את המגנינה מה דעתך על הקליפ של השיר? מאגניב!! הקטע שהארי לא מצליח לשכנע את השומר שישכניס אותו כל כך מצחיק.. וגם שדאגי לא מפסיק להסתובב על הכיסא.. אם היית יכולה לשנות משהו אחד בקליפ מהו היה? התספורות של כולם.. וזהו חח האם השיר דיכאוני? כן קצת..חסר בו את השמחת חיים הרגילה של מקפליי... לא יודעת איך להסביר S: האם השיר שמח,קופצני,כיפי? לא XD שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן שיר אהבה... דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: לא קרה עדיין. אני לא שומעת אותו הרבה.. השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש: את הביצוע שלו בגרייטסט היטס תור שאותו אני ממש אוהבת כי הוא יותר.. פראי?! אין לי הסבר זהו :)

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo42.gif../images/Emo23.gif

מה דעתך על השיר?שיר מדהים!!
מהי השורה האהובה עלייך?Yesterday, you asked me something I thought you knew. So I told you with a smile 'It's all about you' למה בחרת אותה?לא יודעת..
אני סתם אוהבת אותה..
מה דעתך על שם השיר?אחלה..
אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? לא הייתי משנה..
מה דעתך על הקליפ של השיר?יפה!!
אם היית יכולה לשנות משהו אחד בקליפ מהו היה?כלום קליפ נחמד ביותר.. האם השיר דיכאוני?לא ולא.. האם השיר שמח,קופצני,כיפי?יאפפ
שם השיר מתאים לתוכן שלו?כן..
דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:כלוםXDDD השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש:את דאגי מסתובב על הכיסא בקליפ..XDDD

butbut

New member
../images/Emo26.gifאוו השיר האהוב עלי../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

מה דעתך על השיר?שיר מתוק-שקט-עדין-מבטא את הדברים הקטנים של החיים ומרא שיש להם משמעות עמוקה יותר ממה שאנחנו מכירים בהם. כלומר שכול דבר קטן כמו חיוך
, או נשיקה יכול לבטא הרבה דברים כלפי מי שמקבל את זה
שיר שכייף לשמוע אחרי יום עבודה מפרך, או סתם יום לימודים ארוך במיוחד.
מהי השורה האהובה עלייך?
But if you deny me one of your kisses, don't know what I'd do. So hold me close and say three words, like you used to do. Dancing on the kitchen tiles, it's all about you.
למה בחרת אותה? מבטא את מה שאמרתי למעלה, על עצם החשיבות של דברים קטנים
. [גם לסטירה יש חשיבותXD]
מה דעתך על שם השיר? השם מצויין-קצר וקולע במקום ארוך וצולע
.
אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה?לא הייתי, הישר מושלם כמו שהוא.
מה דעתך על הקליפ של השיר? אם היו נותנים לי לעשות את הקליפ בוודאי שהוא היה יוצא אחרת, הם יכלו להשקיע בו יותר ולנסות להתאים את המילים למה שקורה בקליפ. אבל אהבתי את הקליפ
. מ-1 עד -10 הייתי נותנת לו
8.
אם היית יכולה לשנות משהו אחד בקליפ מהו היה?לא יודעת,את רובו בוודאי.
האם השיר דיכאוני?תלוי באיזה מצב שומעים את זה.
האם השיר שמח,קופצני,כיפי? -שמח
אופטימי
. -קופצני
לא הייתי אומרת
. -כייפי
כן
,מאוד
.
שם השיר מתאים לתוכן שלו?כן, לא הייתי יכולה לעשות שם אחרת לשיר שיותר יתאים מזה.
דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: כלום.
השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש: דברים רגועים- כמו אחר צהריים שטוף שמש במיוחד
. זה מזכיר לי את הימים של הקיץ שהייתי יושבת בפארק ומציירת לעבודות באומנות
-זה הכי כייף

michalie XD

New member
איזההה שיר יפה ../images/Emo99.gif

מה דעתך על השיר? ממ... השיר פשוטטט מהמםם
מהי השורה האהובה עלייך? יש לי כמה: 1. And I would answer all you're wishes, if you asked me to 2. But if you deny me one of your kisses, don't know what I'd do 3.Dancing on the kitchen tiles
למה בחרת אותה? ממ... אני אוהבת את השורות האלו.
מה דעתך על שם השיר? אין לי דעה =\
אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? לא הייתי משנה.
מה דעתך על הקליפ של השיר? הקליפ ממש חמוד והם ניראים שםם ממש יפים! (למרות שהם כל הזמן יפים).
אם היית יכולה לשנות משהו אחד בקליפ מהו היה? לא הייתי משנה.
האם השיר דיכאוני? חס וחסה!!! זה שיר ממש לא דיכאוני
האם השיר שמח,קופצני,כיפי? ממ... הוא כיפי.
שם השיר מתאים לתוכן שלו? יאפ
דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: אני תמיד מתבלבלת במילים בגלל שאני מערבבת את המילים של All About You עם I Want To Touch You
השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש: ממ.. הקליפ

יעליקק

New member
../images/Emo15.gif AAY ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

מה דעתך על השיר? שיר ממש יפה, אני נורא אוהבת אותו ! יש לו מנגינה יפהפייה ומילים פשוט מדהימות, הקול של דני פשוט מושלם שם
כנ"ל טו
הקולות רקע ממש מתאימים וזה פשוט שיר מדהים D: מהי השורה האהובה עלייך? so i told you with a smile it's all about you... וגם- but if you diny me one of your kisses... למה בחרת אותה? שורות מדהימות שאני נוראו אוהבת גם בקשר למילים
מה דעתך על שם השיר? קצר, חמוד וקלע XD אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? hold me close (and say 3 words...) f [?!] מה דעתך על הקליפ של השיר? דיי מעפן P: חוץ מזה שדאגי דני והארי חתיכים שם ממש ממש ממש ממש במיוחד דני
זה מפגר ובא לי להחטיף לחבר באסטד הזה XD אם היית יכולה לשנות משהו אחד בקליפ מהו היה? הכל ? חוץ מהמראה של מקפלייושים
האם השיר דיכאוני? לא
האם השיר שמח,קופצני,כיפי? לא בדיוק, הוא דיי רגוע ויפה D: שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן
דבר מצחיק...עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: לא זכור לי >< השיר מזכיר לי....מה עובר לי בראש: את השיר שהמצאתי על בסיס השיר הזה : it's all about doug XDD

../images/Emo23.gifAll About You../images/Emo23.gif

מה דעתך על השיר? שיר מעולה! כולכך בא לי לחבק מישו כשאני שומעת אותו
מהי השורה האהובה עלייך? Then you whispered in my ear and you told me to Said you make my life worth while
למה בחרת אותה?נממ זה מצתייר לי ממש יפה בראש D:
מה דעתך על שם השיר?בול מתאים! לא יכול להיות שם שיותר מתאים מזה
אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה?לא-לא-לא!
מה דעתך על הקליפ של השיר? חמווווווד! הקטע שאני הכי אוהבת זה כשהארי מראה לשומר את התמונה שעל הכרטיס כניסה ~או-מה-שזה-לא-יהיה~ זה כולכך מצחייייייק XD
אם היית יכולה לשנות משהו אחד בקליפ מהו היה? מממ יש הרבה דיבורים בהתחלה..
האם השיר דיכאוני? ממש לא
האם השיר שמח,קופצני,כיפי? ממ שיר אהבה - רומנטי
שם השיר מתאים לתוכן שלו? יאפ
דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:מממ לא זוכרת
השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש: שזה השיר הראשון ששמעתי של מקפליי

למעלה