About That Song

שוליטה

New member
About all about you XD

מה דעתך על השיר? הוא מאוד מאוד יפי
מהי השורה האהובה עלייך? so i told you with a smile
למה בחרת אותה? כי אני אוהבת אותה XD [?]
מה דעתך על שם השיר? הוא יפי כמו השיר
אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? לא יודעת...
מה דעתך על הקליפ של השיר? משעמם קצת XD
אם היית יכולה לשנות משהו אחד בקליפ מהו היה? כל הקליפ XD
האם השיר דיכאוני? לא
האם השיר שמח,קופצני,כיפי? לא
שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן מאוד XD זה רוב מה שהם אומרים בשיר XD
דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: אה... אני וחברה שלי עלינו על זה שבסוף דאגי עושה "אצבעות רוח" כמו במעודדות צמודות XD
השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש: את מקפליי D: חח סתם XD כל מיני דברים

N e r d y

New member
../images/Emo23.gifAll About You ../images/Emo23.gif

מה דעתך על השיר? חרוש=\ אבל מדהים
מהי השורה האהובה עלייך?So hold me close and say three words, like you used to do.
למה בחרת אותה? כי פשוט.... ככה
מה דעתך על שם השיר? מעולה
אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? לא הייתי משנה
מה דעתך על הקליפ של השיר? חמוד
באסטדDDDDD:
אם היית יכולה לשנות משהו אחד בקליפ מהו היה? אמממ כלום:]
האם השיר דיכאוני? חחחחחח מפתאום
האם השיר שמח,קופצני,כיפי? אמממ הוא דיי שמח אבל לא כל כך קופצני..
שם השיר מתאים לתוכן שלו? בארור
דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: לא שזכור לי
השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש: אעעעעעעעעעעעעעע

sweet shir

New member
עונה:)

מה דעתך על השיר? חמוד:) מהי השורה האהובה עלייך? נמ, נגיד ש~ Yes you make my life worthwhile, So I told you with a smile... It's all about you. למה בחרת אותה? כי סתם. אין סיבה כלשהי.
מה דעתך על שם השיר? נמנמ, אין דעה.
אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? לא יודעת~ מה דעתך על הקליפ של השיר? מושלם, מפאת העובדה ש"סיימון%@#$". חחחח סתם, אבל באמת קליפ חמודD: אם היית יכולה לשנות משהו אחד בקליפ מהו היה? אין. האם השיר דיכאוני? ממש ממש לא. האם השיר שמח,קופצני,כיפי? כן, אבל הוא לא "קופצני". שם השיר מתאים לתוכן שלו? המ, כן. הגעתי למסקנה שמקפליי לא מנסים למצוא שמות מתוחכמים לשירים שלהם, הם פשוט חוזרים על כמה מילים מליון פעם וזה השם של השיר. XD דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: מממ, תמיד אני שרה את I Want To Touch You במקום בטעות. חח
זה לא מצחיק, אבל לא היה לי שומדבר אחר. XD השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש: אהבה. אגב, את תקחי רק שירים מתוך הדיסקים? לא שום שיר אחר? כאילו, אני לא מדברת על קאברים, אבל יש להם שירים מאוד יפים שלא בדיסקים.

../images/Emo54.gifהממ.

מה דעתך על השיר? מתקתק, רומנטי וקיטשי להפליא, ועדיין - אחד האהובים עליי.
מהי השורה האהובה עלייך? And I would answer all you're wishes, if you asked me to.
למה בחרת אותה? כי זה נכון: אם אהובך [לא מצאתי מילה יותר מתאימה
] יבקש ממך משהו, תעשי את זה, לא?
מה דעתך על שם השיר? מתאים להפליא.
אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? לא הייתי.
מה דעתך על הקליפ של השיר? מותק. D: תמיד עשה לי לצחקק.
אם היית יכולה לשנות משהו אחד בקליפ מהו היה? לא נראה לי. ><''
האם השיר דיכאוני? לא.
האם השיר שמח,קופצני,כיפי? לא, לא, ולא. הוא פשוט.. רומנטי.
שם השיר מתאים לתוכן שלו? אוה... יאפ.
דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: לא זוכרת. אולי הייתי עצובה, כי רבתי עם מישהי.
השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש: אוה, הוא ממש עושה לי רצון לכתוב לו סונגפיק [פיק שמבוסס על שיר, לייק דה], אבל זה יהיה חרוש וקיטשי וצ'יזי מדי. אולי אני אעשה משהו, נראה. זה פשוט שיר מתוק.

O0NoNi0O

New member
כמו שצריך../images/Emo99.gif

לא כמו הפיק שאת הבאת לי 12 פרקים היא מאמללת אותי עד שהם בכלל מתחילים להתקרב אחד לשניה! ארר הנילי הזאתי, שתיהיה קצת יותר 'זורמת' מה קרה?!?! חחחחXDD

loli kiss

New member
../images/Emo23.gifAll About U../images/Emo23.gif

וואי אחד השירים המהממים
מה דעתך על השיר? אחד השירים המדהימים והרומנטים שאני מכירה 3> מהי השורה האהובה עלייך? ממ יש כמה-
"'If you make my life worthwhile, it's all about you'"
"But if you deny me one of your kisses, don't know what I'd do"
למה בחרת אותה? כי הן שורות כאלה יפות
מהסוג הזה שעושה צמרמורת כששומעים ת'שיר חח מה דעתך על שם השיר? אוהבת. אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? לא הייתי משנה.. מה דעתך על הקליפ של השיר? רגוע כזה, לא יותר מדי, בדיוק כמו שמתאים לשיר חח חוצמזה שהם נראים שם כ"כ טוב
דאגי כזה מוווושיי כשמסובבים אותו על הכיסא P: והקטע של הארי זה אחד הטובים XD אם היית יכולה לשנות משהו אחד בקליפ מהו היה? לא הייתי משנה גם לא שנייה חח האם השיר דיכאוני? נההה.. לא הייתי מגדירה אותו כדיכאוני בכלל .. האם השיר שמח,קופצני,כיפי? ממ.. יש בו משהו שמח כי זה על אהבה [ולא אהבה נכזבת או משו] אבל עדיין לא הייתי אומרת שהוא קופצני או כיפי חח שם השיר מתאים לתוכן שלו? ב-ט-ח D: דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: ממ.. לא נראלי P: השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש: אהבה
כל דבר שקשור באהבה, הוא כזה רומנטייי חח את באסטד
[ברור למה חח] ווכמובן שגם את התקופה הישנה והצעירה יותר של מקפליי בתחילת הדרך. ס'חמודים. זהו 3>

L D N

New member
הכל עלייך ../images/Emo6.gif

מה דעתך על השיר? חמוד :) מהי השורה האהובה עלייך? Dancing on the kitchen tiles, למה בחרת אותה?כי דני כזה פאתט. מה דעתך על שם השיר? שיהיה אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? Danny is פתאט מה דעתך על הקליפ של השיר? מטומטם חחח אבל יש שםאת באסטד
אם היית יכולה לשנות משהו אחד בקליפ מהו היה? הכל האם השיר דיכאוני? לא האם השיר שמח,קופצני,כיפי? לא ממש. כאילו דני אומר על מישהי שהכל עליה [וקקה בידיה] שם השיר מתאים לתוכן שלו? כנראה.. דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: שיחה עם דנה. חחחחחחחחחחחח השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש: הכל עלייך וקקי בידייך ואז דני מתחיל לצחוק כמו מטורף.

loli kiss

New member
אווי שני אלוהיםםם ../images/Emo6.gif

ככה זה שיש לך ילדות אשוקה ומכים אותך בבית עם ספרים כבדים XDDDDD הקליפ לא מטומטם
הוא יפה. "הכל עלייך וקקה בידייך" - התירגומים המאוד חכמים של שני
[*אהחם*ROTTF*אהחם*] אגב, "הכל עלייך" נשמע כמו שיר שוק כזה אם שרים אותו במנגינה המקורית של AAY חחחחחחחח

sweet shir

New member
למה דני פאתט? טום הוא זה שכתב את השיר. ../images/Emo6.gif

לגמרי לבדו.
"הכל עלייך וקקי בידייך ואז דני מתחיל לצחוק כמו מטורף." XDDD

L D N

New member
../images/Emo215.gif כן אבל דני שר את זה אז אני מדמיינת את

דני עם פרצוף של מטורף מצביע עליה וצרח "הכל עלייך וקקה בידייך ואז מתחיל לקפוץ/לרקוד/לקבל התקף אפילפסיה כמו קוף ולחשוף את עכוזו השמנמן חחח.

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif לפני שאני הולכת לישון.. ../images/Emo1.gif

מה דעתך על השיר?
חמוד, פופי, מרגש ורומנטי
.
מהי השורה האהובה עלייך?
"...So hold me close and say three words like you used to do Dancing on the kitchen tiles it’s all about you...".
למה בחרת אותה?
סתם כי היא חמודה.
מה דעתך על שם השיר?
ממיס כזה, כאילו הוא נכתב כדי להיות מושר [נו, שישירו אותו] למישהי.
אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה?
לא הייתי משנה.
מה דעתך על הקליפ של השיר?
אממ קצת מבדר, הייתי מעדיפה משהו אחר.
אם היית יכולה לשנות משהו אחד בקליפ מהו היה?
שיתמקדו רק בהם!
חחח אממ סתם הייתי מעדיפה שבכלל יהיה קליפ אחר
האם השיר דיכאוני?
אממ לא חושבת.. הוא קצת איטי והלחן שלו מתאים לוונדי חחח
האם השיר שמח, קופצני, כיפי?
אממ בקטנה.
שם השיר מתאים לתוכן שלו?
פחות או יותר.
דבר מצחיק/עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:
לא שזכור לי.
השיר מזכיר לי/מה עובר לי בראש:
מזכיר לי את ה-re-write המצחיק לשיר: "I want to touch you" והצחקוקים שלהם שם
. וזה בין הקליפים הראושנים שראיתי שלהם יחד עם IBO ו-Obviously אז זה מרגש.
><"

נו, נכתוב פה ואז ארוץ להכין שיעורים....

מה דעתך על השיר? רומנטי, מתוק ומהפנט
מהי השורה האהובה עלייך? And I would answer all your wishes, if you asked me to but if you deny me one of your kisses don't know what I'll do למה בחרת אותה? כי זו שממצה את השיר? לאדעת, אוהבת את השורה הזו מה דעתך על שם השיר? סבבה, הם בטח עצמו עיניים העבירו את האצבע על מילות השיר בצורה רנדומלית וקראו לשיר על השורה בה האצבע הונחה.
כאפות עליהם^^"
אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? הממ.. לא הייתי משנה.. מה דעתך על הקליפ של השיר? קליפ מתוק ומצחיק ביותרXDD הכי אהבתי לראות שם את פירן3> אם היית יכולה לשנות משהו אחד בקליפ מהו היה? יותר זמן מסך להארי... סתם XDD סתם... אממ אולי נותנת יותר זמן מסך לפירן3> המנחה האהובה עליי האם השיר דיכאוני? בכלל לא האם השיר שמח,קופצני,כיפי? הוא לא קופצני, הוא רומנטי וסרנדה-לייק... שם השיר מתאים לתוכן שלו? יאפרס דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: ? השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש: איך שזה היה השיר הראשון של מקפליי, וניסיתי לזכור את השם של הלהקה ואני חושבת 'איך אפשר לזכור מקפליי?' ואז התחלתי לפרק את המילה... מק- קידומת אירית/סקוטית ו-פליי- זבוב.. אז אמרתי לעצמי 'לזכור- זבוב אירי/סקוטי' ןמיהרתי לבית הספר. רק כמה ימים/חודש לאחר מכן ראיתי איזשהו מצעד ולפתע 5CIHH היה אחרי Year 3000 של באסטד אז מיהרתי להורידו:)

m o r 1 0 2

New member
../images/Emo99.gifעונה../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

דופקת איחורים אני
מה דעתך על השיר?מדהים
מהי השורה האהובה עלייך?So hold me close and say three words, like you used to do. למה בחרת אותה?כי היא שורה שמדגישה את השם של השיר
מה דעתך על שם השיר?אחלה
אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנהour love
מה דעתך על הקליפ של השיר?
אם היית יכולה לשנות משהו אחד בקליפ מהו היה?לא יודעת
האם השיר דיכאוני?לא האם השיר שמח,קופצני,כיפי?הוא לא קופצני אבל הוא באמת אחלה
שם השיר מתאים לתוכן שלו?יאפ דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:כלוםXD השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש:אממ..את החיקיו של דני שהוא מחקה קוף

למעלה