עדכוניי צהריים-יום 58, 28.10

mooolly

New member
../images/Emo41.gifאני מקווה שההפקה תראה את זה

מספיק להוציא אותה תמימה ומסכנה...

droriko

New member
מה הביאו את הגורביץ' על זה בכלל?

אם כבר מביאים אורח נגדי לקופרמן אז שיביאו לפחות צופה של האח הגדול שיספר לכולם כמה קופרמן הוא חרא של מפיק , לא שיביאו לי איזה כעלק פרופסור שמבלבל את המח עם קפיטליזם והחברה הישראל .

droriko

New member
ויעל דן לקקנית כהרגלה

אני אומר בואו נזמין את קופרמן לפה לענות על שאלות , אם יש לו ביצים שיבוא לכאן .

tal061971

New member
מדבר על

התוכנית כמראה לחברה הישראלית. על למעלה מ 30% רייטינג. צורף לשיחה איזה דוקטור שמנתח ומסביר את תופעת ה"פרידמנים נגד הבובלילים על כך שכל נושא ששנוי במחלוקת מעלה את הרייטינג. על בובליל שהפך לגיבור תרבות וכי זאת פניה של המדינה. קופרמן חושב שאנחנו קצת איבדנו את הפרופורציות מה שמביא לו כנראה הרבה כסף) "זאת בסה"כ תוכנית טלויזיה" אמר שהיום בערב יש פרק מיוחד!

droriko

New member
ובין לבין שיקר במצח נחושה

"מה שיפה באח הגדול זה שמשדרים הכל 24 שעות ביממה". הוא כנראה בטוח שאחוזים מועטים צופים גם בלייב, וגם הם לא צופים כמה שעות ביום כדי לקלוט את הצנזורה .

beep beep

New member
את השקרים של קופרמן ושות' יש לחשוף

"משודר בחי 24 שעות" עלק... ממש הצחקת אותי, ולא בא לי לצחוק...

beep beep

New member
את השקרים של קופרמן ושות' יש לחשוף

"משודר בחי 24 שעות" עלק... ממש הצחקת אותי, ולא בא לי לצחוק...

JasPoint

New member
לאון הכשיל את המשימה הסודית באדיבות שפרה

פתחתי טלוויזיה ב-3 בלילה וראיתי את כולם הופכים את הבית ומחפשים דברים בטירוף. שפרה הייתה עצבנית שנלקחו ממנה המסרגות (היא שמה לב רק אחרי שהאח הגדול דיבר איתה על זה), בחיפושים נמצאו רק הפריטים "שנלקחו" מלאון ועינב. אחרי ששפרה התייאשה מלחפש היא יצאה לחצר עם לאון והם התכרבלו מתחת לשמיכה, שפרה גידפה וקיללה את מי שלקח את הדברים ואמרה שהיא לא הייתה לוקחת על עצמה את המשימה הזאת, לא בשביל חסינות, לא בשביל תקציב ולא בשביל אוטו. ציטוט שלה "אם מישהו קיבל אוטו בשביל זה אז שילך לה*דיין בתוכו" לאון השיב לה "עם מי?"
שפרה אמרה שהיא חושדת בעיקר איתי וגם ביוסי. אח"כ היא הוסיפה שהיא בזה למי שעשה את זה, גם אם זה מישהו קרוב אליה. לאון נלחץ מהעצבים של שפרה שאותה הוא כינה "מוניקה גלר על קראק" והרגיש אכול אשמה, הוא התחיל להגן על מי שלקח את המשימה הזאת עליו. "אם זה יוסיף לנו 70% לתקציב אני אבין ואין לי בעיה עם זה, אבל אם זה בשביל חסינות אז זה מזעזע" אחרי שיחה של שעה שלאון רק מגן על מי שלקח על עצמו את המשימה ושפרה ממשיכה לגדף, פתאום נפל לה האסימון. היא הסתכלה על לאון בעיניים דקה ואמרה הבנתי מה קרה פה. לאון שמח ששפרה הבינה וכבר לא כעסה אבל רגע לפני שהיא אמרה בדיוק מה היא הבינה הוא התחיל לשיר לה: Don't speak I know just what you're saying So please stop explaining Don't tell me cause it hurts Don't speak שפרה הייתה כ"כ גאה בעצמה שהיא "הבינה" מה קרה (בינינו לא היה קשה להבין, לאון פשוט גרם לה להבין) ורצה לספר לצבר בדיוק מה קרה. "לאון ועינב לקחו את הדברים ב-5 בבוקר כשהם חזרו מהסוויטה". הצורך של שפרה להיות כל הזמן צודקת, ולהגיד לכולם כמה היא צודקת עלה להם במשימה, כמובן יחד עם רגשי האשמה של לאון. למרות זאת אני מצפה שההפקה תחליק את זה מכיוון שפשוט אין אוכל לארבעת הדיירים החדשים אם לא יוסיפו תקציב. כמובן שאח"כ באה המריבה בין לאון לעינב, כשעינב אמרה לצבר שיש אנשים שהוא חשב שהם חברים שלו ובעצם פעלו נגדו, היא התכוונה לשי (שהסית אותה ואת אשר נגד צבר) אבל לאון כנראה חשב שהיא מנסה לסכסך בין צבר לשפרה וקרא לה "את אשה רעה ואת מוכיחה את זה במעשים שלך" מה שגרם לעינב להיפגע קשות ולצאת על לאון. בקיצור היה לילה מאוד מעניין ואני שמח שלא הצלחתי להירדם

Preema

New member
תודה על העדכון. התיעוב שלי כלפי שרצ"ל רק גדל

איזה איש קטן הלאון הזה,עוד יותר קטן ממה שסברתי בהתחלה. "משרתם של שני אדונים". אבל חבר'ה הבדיחה עלינו. קופרמן יושב עכשיו ומחזיק את הבטן מרוב צחוק. בלי הבובלילים אין לי מה לראות את התוכנית,לא יהיו אתנחתאות קומיות,רק התקפי לב מזעם על שרצ"ל.והחדשים נראים ממש "פרווה". והערה לסיום,באמת שניסיתי לראות את שפרה בעיניים אוביקטיביות ובלי דיעות קדומות. די ,זהו,כשלתי, הבחורה נוראית. מתנשאת,צבועה,רכלנית,לקקנית,זללנית,פאק-מה לא
עושה חשק ל( נ)סוע לנווה אילן ביום ההדחה ולעמוד שם עם שלטי בוז ועגבניות

תודה רבה רבה על העידכון, אבל, לא הבנתי משהו

איך עינב ידעה שלאון רמז לשפרה? מה קרה פתאום סיפרה לצבר על שי? תודה רבה לך.

droriko

New member
יש משהו שמעצבן אותי במשימה הזאת

ליאון ועינב סיכנו את עצמם במשימה בכך שאם יעלו עליהם הם יועמדו להדחה. עכשיו אני לא מבין למה יש רק סיכון במשימה הזאת? לא מן ההגינות שלפחות יתגמלו אותם במשהו במידה ויצליחו? הרי לא רק שהם לא בחרו למלא את המשימה וההפקה כפתה אותה עליהם , הם גם במצב שהם יכולים רק להפסיד ממשימה ולא להרוויח, זה לא קיים בשום מקום אחר.

My Little Fairy

New member
נכון. גם אני חשבתי על זה.

כנראה הם נבחרו מפני שיש להם סיכוי נמוך לעוף, גם אם הם יועמדו להדחה.

איתי בל

New member
לא חושב שזה נכון

ארז טל אמר שהם יועלו להדחה אם יספרו לדיירים הוותיקים על הדיירים החדשים לא אם יכשלו במשימה אם הם נכשלים במשימה התקציב לא עולה כמו תמיד... הדחה זה רק אם יפרו את החוק המאוד חשוב של לא לספר לדיירים הוותיקים על הדנדשים

My Little Fairy

New member
תודה על העדכון! אז ליאון לא אשם בעצם.

הוא לא אמר ולא רמז, רק ניסה להרגיע את הזעם של שפרה. היא הבינה לבד והוא רק רמז לה לשתוק. אבל היא רצה לספר לחברה ודפקה את המשימה :( מעצבנת אחת. והכי מעצבן שהיא ידעה שזו משימה ולא גניבה מרוע ולמרות זאת לא הפסיקה לזעום. הלואי שתצטער כשתבין מה הפסידו בגללה.

למעלה