גם אתמול! (אם יש לכם תמונות של מיה מאתמול אז שימו!!!) אממ הפרק היום היה כזה מדהים! כל סצינה היתה מעניינת חחח... ופבליטו (פדרו) ההורס כזה הורס! חחח וגמאני מתה שפדה ופלורצ'ו יתנשקו כבר... נווווווווו חח * שמתם לב שהפרקים האלה עוברים ממש מהר?? זה רק התחיל ופתאום זה 16 :\
דיייי... איזה חמוד פאצ'ה!!!!!!! אני הכי אוהבת אותו, (עד שבנחו'ש יבוא....), ולחשוב שבמורדים לא אהבתי אותו... חחח.. טוב שם הוא היה חסר אופי..חח איזה יפה הוא שר!!! חחח נקרעתי בקטע שפדריקו ומטיאס הגיעו.. ופלור, מיה וניקו מהר ירדו מהבמה... יאאאאאאא ממש אהבתי ששמו ברקע את המורדים... זה עורר בי געגועים!!!!
של יום שני מלפני שבוע (אני רואה באיחור כי אין לי פוקס אז מקליטים לי בסופש ואני רואה באמצע שבוע ) וזה היה פשוט פרק מהמם המסיבה הייתה פ33ות !!! והסוף היה מדהים אני בטוחה שהם מזה התפוצצו מצחוק כשהם עמדו קרובים ככה איזה 2 דקות חחח אבל הם כל כך חמודים איזה מותק רוברטיטה שהיא דחפה אותה עליו ובכלל לפני זה שהוא חשב עליה והתגלח מזה עלה לי חיוך כזה של מאוהב חחח איזה חמוווודיייםםם ואיזה כוסוןןן הוא פשוט היה איזה פרצוף אחד שהוא עשה כשהוא הסתכל על עצמו בידיוקר אחרי שהוא התגל פשוט מהמממםםםםם ... מתי פרנקו בא אם בפרק של הים הוא עוד לא הגיע ? כמה זמן חחח
הייי!! לא קראתי את כל מה שכתוב פה, אז אני מקווה שאני לא חוזרת אחרי מישהו (!) אבל, שמתם לב שהיום במועדון היו שירים של ארווי מהדיסק השני.!??!?!?!?!? כי אני כן!!!!!!! אז אדיוס!- והיה פרק מדהים!!!