הפרק היומי

נטיטע

New member
היום היה (לדעתי) אחד הפרקים היפים!

גם אתמול! (אם יש לכם תמונות של מיה מאתמול אז שימו!!!) אממ הפרק היום היה כזה מדהים! כל סצינה היתה מעניינת חחח... ופבליטו (פדרו) ההורס כזה הורס! חחח וגמאני מתה שפדה ופלורצ'ו יתנשקו כבר... נווווווווו חח * שמתם לב שהפרקים האלה עוברים ממש מהר?? זה רק התחיל ופתאום זה 16 :\:p

אימלה...............

אני בהלם....... כל הפרק אני עם פה פתוח..................... איזה פרק יפההההההההההההההה

חניניתה

New member
איזה פרק יפה היה!!!

דיייי... איזה חמוד פאצ'ה!!!!!!! אני הכי אוהבת אותו, (עד שבנחו'ש יבוא....), ולחשוב שבמורדים לא אהבתי אותו... חחח.. טוב שם הוא היה חסר אופי..חח איזה יפה הוא שר!!! חחח נקרעתי בקטע שפדריקו ומטיאס הגיעו.. ופלור, מיה וניקו מהר ירדו מהבמה... יאאאאאאא ממש אהבתי ששמו ברקע את המורדים... זה עורר בי געגועים!!!!

נטיטע

New member
חחחחח באמת היה קורע ש.......

''במקרה'' כל ההמשפוחה באה לאותו BAR חח...

חניניתה

New member
אני לא יודעת..אבל אני מקווה ש-מ-ה-ר

!!!!!!!!!!!!!!!! אני כל כך מתגעגעת אליווו!!!!1 גרררררר שיבואאאאאאאאאאאאאאאאא כבררררר

shucina

New member
חצי נ"ש הרגע סיימתי לראות את הפרק

של יום שני מלפני שבוע (אני רואה באיחור כי אין לי פוקס אז מקליטים לי בסופש ואני רואה באמצע שבוע ) וזה היה פשוט פרק מהמם המסיבה הייתה פ33ות !!! והסוף היה מדהים אני בטוחה שהם מזה התפוצצו מצחוק כשהם עמדו קרובים ככה איזה 2 דקות חחח אבל הם כל כך חמודים איזה מותק רוברטיטה שהיא דחפה אותה עליו ובכלל לפני זה שהוא חשב עליה והתגלח מזה עלה לי חיוך כזה של מאוהב חחח איזה חמוווודיייםםם ואיזה כוסוןןן הוא פשוט היה איזה פרצוף אחד שהוא עשה כשהוא הסתכל על עצמו בידיוקר אחרי שהוא התגל פשוט מהמממםםםםם ... מתי פרנקו בא אם בפרק של הים הוא עוד לא הגיע ? כמה זמן חחח

../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif פרק נחמד ../images/Emo66.gif

היה פרק באמת נחמד חבל שלא הראו את רוברטיטה יותר ... חח אין - אני מת על סופיי ושפלור הפילה ת'צלחת עם הממתקים הייתי בריצפה חח איזה קרועה זייהווו

LOVE AGUS

New member
ארווי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כנסו!!!

הייי!! לא קראתי את כל מה שכתוב פה, אז אני מקווה שאני לא חוזרת אחרי מישהו (!) אבל, שמתם לב שהיום במועדון היו שירים של ארווי מהדיסק השני.!??!?!?!?!? כי אני כן!!!!!!! אז אדיוס!- והיה פרק מדהים!!!

חחח כןן אני שמתיי ../images/Emo23.gif

גם היה את השיר שלואיסנה
שרה פה בארץ בדודו טופז..נוו שכחתי איך הוא הולך אבל כןןן אני שמתי

חחחח פרק מגניבב../images/Emo9.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה שיר דפוק זה השיר על התרנגוללללללללל
ממש ערוץ הופ
וחוץ מזה היה פרק יפה ממש
ומחא אני לא יוכל לראות
אופה

למעלה