שאלון על הסדרה

Cm 2004

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif שאלון על הסדרה ../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif

1. מי הדמות שאת/ה הכי אוהב/ת... מהלהקה.. מהמבוגרים.. ומהילדים (מכל קטגוריה דמות) 2. איזה שיר את/ה הכי אוהב/ת
3. ראית קטנטנות/המורדים
(מה הכי אהבת- דרג/י) 4. מי הדמות הכי מצחיקה
5. להקת ארווי או הלהקה בפלוריסיינטה
(ולמה) 6. עם מי הכי היית רוצה שפלור תהיה
7. אתה מכור לסידרה כי... 8. מי הדמות הכי שנואה עליך
9. בנחמין במורדים או פרנקו בפלוריסיינטה
10. איזה קטע בסדרה הכי אהבת בנתיים
סוף

hila rojas

New member
../images/Emo41.gifאניייייי../images/Emo39.gif../images/Emo26.gif

1. מי הדמות שאת/ה הכי אוהב/ת... מהלהקה.. מהמבוגרים.. ומהילדים (מכל קטגוריה דמות)
תאמת שאני אוהבת את כל הלהקה
כולם שם מהמורדים
2. איזה שיר את/ה הכי אוהב/ת
עדיין אין לי שיר אהוב
3. ראית קטנטנות/המורדים (מה הכי אהבת- דרג/י)
אמ...קודם המורדים ואז קטנטנות
4. מי הדמות הכי מצחיקה
\
לוידעת..ראיתי רק שני פרקים
5. להקת ארווי או הלהקה בפלוריסיינטה (ולמה)
המורדים
כאילו למה אתם מצפים?? היו רק איזה 5 פרקים לפלור..
6. עם מי הכי היית רוצה שפלור תהיה
בנחושש
7. אתה מכור לסידרה כי...
כי רוב שחקני המורדים שם! ואני מתה על המורדים!!!! 8. מי הדמות הכי שנואה עליך
לא זוכרת תשם
ברור שבנחוש במורדיםםם
אבל גם בתור פרנקו אני מתה עליוווווווווו כוסוןןןן
עם הגשם...וההופעה שהיא הסתירה חחעעעע

../images/Emo39.gif../images/Emo41.gifעוננהה../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo39.gif

1. מי הדמות שאת/ה הכי אוהב/ת... מהלהקה..רנאטה
מהמבוגרים..פלור
וחואן
ומהילדים (מכל קטגוריה דמות)בנחו'ש ומאיה
למרות שהם לא כל כך ילדים..חיחי.. 2. איזה שיר את/ה הכי אוהב/ת: השיר של בנחה ופלור, שכחתי איך קוראים לו... 3. ראית קטנטנות/המורדים (מה הכי אהבת- דרג/י)ברור
הכי אהבתי קטנטנות
אבל ברור שגם המורדים
4. מי הדמות הכי מצחיקה: גרטהה..חיחי..
5. להקת ארווי או הלהקה בפלוריסיינטה (ולמה): לא יודעת...רק התחיל..
6. עם מי הכי היית רוצה שפלור תהיה: חואן- ברור
7. אתה מכור לסידרה כי...היא עוד סידרה מוצלחת של כריס, ויש שם את בנחה, פלור וחואן המושלמים
8. מי הדמות הכי שנואה עליך: מללה ודלפינה- למרות שאני אוהבת איך שדלפינה משחקת, משחקת טוב. 9. בנחמין במורדים או פרנקו בפלוריסיינטה: שני הדמויות דומות וגם רק התחיל פלורי..אז לא יודעת..בנחה תמיד נשאר בנחה- מושלםםם
10. איזה קטע בסדרה הכי אהבת בנתיים: עם הגששםם...וכל קטע עם בנחו'ש

../images/Emo29.gif ../images/Emo41.gif תשובות !!! ../images/Emo29.gif ../images/Emo41.gif

1. מהלהקה - פלור מהילדים - רוברטה ומיה מהמבוגרים - גרטה 2. מסכנים העניים ( וגם את שיר הפתיחה ) 3. ראיתי גם קטנטנות וגם המורדים ושניהם - סדרות מעולותת !!!ציון מ1 עד 10 ? 12 !!! 4. גרטה הכי מצחיקה חחח אני נזכר בה ואני נשפך ... 5. ברור שארווי כי שם כולם זמרים ויש להם גם שירים יותר טובים ! 6. הכי הייתי רוצה שפלור תהיה עם פדריקה חח ופרנקו עם פלומהה ! 7. אני מכור לסידרה כי ... קודם כל זאת סידרה של כריס מורנה אז אני כבר מכור ... וגם בגלל השחקנים , העלילה , הטקסטים , הצחוקיםם , השיריםם וכל הדבריםם המדהימים האלה !!! 8. אמממ דמות שנואה ? כמובן הרעות נו דלפינה ומללה המלה ... וגם הדמות של אגוסטין ( מרטין ) היא דמות מעצבנת רצחח חח 9. בנחמין במורדים ... כי לפרנקו עדיין לא התרגלנו ... 10. אממממממממממ וואי עוד לא התחילה הסידרה וכבר יש מלאאאא לא זוכר ספציפי ... זהו שאלון נחמד וצירפתי גם תמונה :)

עונה

. מי הדמות שאת/ה הכי אוהב/ת... מהלהקה.. מיקה (נטה) מהמבוגרים.. פלור... ומהילדים (מכל קטגוריה דמות) פרנקו (בנחי..) 2. איזה שיר את/ה הכי אוהב/ת ון אה מי 3. ראית קטנטנות/המורדים (מה הכי אהבת- דרג/י)...כן, את שניהם אהבתי אני לא יכולה לדרג קטנטנות יותר פתחו לי ת'לב אבל המורדים ביגרו אותי 4. מי הדמות הכי מצחיקה גרטה!!! 5. להקת ארווי או הלהקה בפלוריסיינטה (ולמה) ארראוואי, מתחברת יותר... 6. עם מי הכי היית רוצה שפלור תהיה פדה 7. אתה מכור לסידרה כי...איך אי אפשר? 8. מי הדמות הכי שנואה עליך: מממ...מללה איך היא יכולה להעליב את אנגי' שלי!? 9. בנחמין במורדים או פרנקו בפלוריסיינטה *פבלו במורדים... 10. איזה קטע בסדרה הכי אהבת בנתיים בגשם של פלור ופדה

אני אוהבת את מרטין אבל בקושי יש

קטעים איתו...לא יודעת, דמות משעממת...אבל בהמשך עם רוברטה אז מרטין יתחיל לשחקק...

ayeletkl 5

New member
ז'ווו! ../images/Emo26.gif

1. מי הדמות שאת/ה הכי אוהב/ת...? את תומאסססססס...
מהלהקה.. את קלרה, או איך שלא קוראים לבלונדה. מהמבוגרים.. את חואןןןןןןןןןןןןן! ומהילדים (מכל קטגוריה דמות) את תומאס, כמובן. 2. איזה שיר את/ה הכי אוהב/ת? עוד לא הספקתי להכיר, אז לוידעת. 3. ראית קטנטנות/המורדים? (מה הכי אהבת- דרג/י) ראיתי קטנטנות ולא המורדים, אז אצלי זה ככה: פלורוסנטייה פינת אור קטנטנות המורדים. 4. מי הדמות הכי מצחיקה? תומאס, בפירוש. 5. להקת ארווי או הלהקה בפלוריסיינטה? (ולמה) ארווי, רק בגלל קמילה ובגלל שהמוזיקה יותר חמודה. 6. עם מי הכי היית רוצה שפלור תהיה? עם חואן. 7. אתה מכור לסידרה כי... זו סדרה ממש יפה, ובגלל תומאס, חואן, מאיה, מריאנה ובטח יש עוד שמה מסתתרים. 8. מי הדמות הכי שנואה עליך? האמא הזאתי של המכשפה שרוצה להתחתן עם חואן שלי. 9. בנחמין במורדים או פרנקו בפלוריסיינטה? פרנקו. 10. איזה קטע בסדרה הכי אהבת בנתיים? את הקטע שתומאס עצוב, כל הזמן עצוב. יעאני בכאילו. הוא היה ממש ממש ממש חמוד שם! סוף

../images/Emo54.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gif

1.מי הדמות שאת/ה הכי אוהב/ת מהלהקה
פלור ונאטה מהמבוגרים
פלור, פדה ודלפינה (לא יודעת למה
) ומהילדים
תומס ומרטין
2. איזה שיר את/ה הכי אוהב/ת
VEN A MI(שומעת עכשיו
), פור קה, וקיקיריקי
3. ראית קטנטנות/המורדים
ברור...אהבתי יותר המורדים
4. מי הדמות הכי מצחיקה
גרטה
ארווי...אין מה להשות בכלל וחוץ מזה, פלי נמצא שם אז זה משנה את כל התמונה
6. עם מי הכי היית רוצה שפלור תהיה
פדריקו
7. אתה מכור לסידרה כי...
היא מושלמת צבעונית ומצחיקה
8. מי הדמות הכי שנואה עליך
מללה
פבלו במורדים
פדה ופלור בגשם

דלפינה משחקת ממש יפה! הקטעים

איתה מענינים כאלהה...
שחקנית טובהה...היא חברה של פקונדו ארנה במציאות...יש לה מזל
..חחח..

../images/Emo41.gif חולה על סקרים-עונה ../images/Emo70.gif

1. מי הדמות שאת/ה הכי אוהב/ת... מהלהקה.. מהמבוגרים.. ומהילדים (מכל קטגוריה דמות) מממ....לא זוכרת את השמות פילאר מהמורדים! 2. איזה שיר את/ה הכי אוהב/ת -ואן אמי 3. ראית קטנטנות/המורדים (מה הכי אהבת- דרג/י) ממממ המורדים... 4. מי הדמות הכי מצחיקה...פלור 5. להקת ארווי או הלהקה בפלוריסיינטה-אוביו שארווי 6. עם מי הכי היית רוצה שפלור תהיה -פדריקו 7. אתה מכור לסידרה כי...בנחה אהוהי שם
8. מי הדמות הכי שנואה עליך-גידו 9. בנחמין במורדים או פרנקו בפלוריסיינטה-בנחה(פבלו במורדים) 10. איזה קטע בסדרה הכי אהבת בנתיים-הקטע שפלור הייתה עם פדריקו בגשם!

te amo benjamin

New member
../images/Emo41.gifעונה../images/Emo41.gif

1. מהלהקה: פלור מהמבוגרים: פרנקו מהילדים: תומאס ומרטין 2. ven a mi y floricienta ועוד 3. קטנטנות והמורדים סידרות ממש טובות 4. גרטה וסופיה איך שהיא נפלה בתוך הבוץ חחחחחחחחח 5. שניהם 6.פדריקו 7. בגלל שבנחה משחק שם והיא סידרה ממש מצחיקה 8. דלפניה ומללה 9. בנחמין במורדים ובפלור 10. את הקטע שסופיה נפלה בתוך הבוץ חחחחח זה היה גדול
9.

../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif ת ש ו ב ו ת ../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif

1.מי הדמות שאתה הכי אוהב... מהלהקה.. מהמבוגרים.. ומהילדים (מכל קטגוריה דמות)
הלהקה : פלור
, מבוגרים : פלור
, פדריקו
אממ מי עוד יש
2.איזה שיר אתה הכי אוהב
Mi Vestido Azul \ Pobres Los Ricos \ Y La Vida \ Kikiriki \ Ven a Mi \ Y Asi Sera \ FloricientA \ Chaval Chulito חח טוב שזה לא חצי מהדיסק
, את השירים:
Mi Vestido Azul
Ven A Mi
אני אוהב ב-2 הגירסאות
3.ראית קטנטנות/המורדים
ב
ט
(מה הכי אהבת- דרג
)
נו זה קשה..אהבתי מאוד את שתיהם
שתיהם הקסימו אותי..
4.מי הדמות הכי מצחיקה
פלור
היא כזו מתוקה שהיא אומרת "אבל לא עשיתי לך כלום.." בקול עצוב כזה..זה כזה מתוק
וגם שבמספרה שהיא הפילה הכל ואמרה "Nada Nada"..*שלא קרה כלום* 5.להקת ארווי או הלהקה בפלוריסיינטה
ERREWAY
אבל תיראו זה לא רק הלהקה זה גם השירים בה
ובפלוריסיינטה השירים מדהימים ככה ש-2 הלהקות לוקחות
6.עם מי הכי היית רוצה שפלור תהיה
עם פדריקו
הם ממש חמודים ביחד
7.אתה מכור לסידרה כי...
כי היא כזו נוצצת
ומלאת אהבה,שמחה, שירים,המון דברים מצחיקים..מלאת מתח
זה פשוט מדהים
8.מי הדמות הכי שנואה עליך
נראה לי שהחברה של פדריקו..זאתי עם הנקודת חן ליד הפה..חח
וטיפ טיפה מללה (איך שהיא מדברת לבת שלה,סופיה
) 9.בנחמין במורדים או פרנקו בפלוריסיינטה
אממ בנחמין היה ממש מתוק עם קמי במורדים..(לקראת הפרקים האחרונים..וגם באמצע) , ופרנקו בינתיים לא ממש ראיתי אותו נכנס לתפקיד של מרטין..אז נחכה לאמצע העונה
10.איזה קטע בסדרה הכי אהבת בנתיים
תחילת פרק 5 - הגשם
, זה היה ממש יפה
פלור יושבת על הספסל ואומרת "זה הבית שלי עכשיו"
איזה עצוב זה היה
סוף פרק 5 - הדלת נפתחת ופדה רואה את פלור..קטע מדהים
(לפני זה שהוא אמר "מי שעכשיו תידפוק בדלת הולכת להיות המטפלת)
ס ו ף

../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif ת ש ו ב ו ת 2 ../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif

1..מי הדמות שאתה הכי אוהב... מהלהקה.. מהמבוגרים.. ומהילדים (מכל קטגוריה דמות)
שחכתי את "הילדים"
כמובן שתומאס
, מרטין חמוד..
, אממ זהו בינתיים
וגרטה
היא מזו חמודה..עם הדיבור חחח זה ממש מצחיק
(ו..חמוד
)

סולדד100

New member
עונה

1. מי הדמות שאת/ה הכי אוהב/ת... מהלהקה.. מיקאלה, לא יודעת איך קוראים לה שם מהמבוגרים.. פלור ומהילדים (מכל קטגוריה דמות) רוברטה 2. איזה שיר את/ה הכי אוהב/ת: מסכנים העשירים 3. ראית קטנטנות/המורדים (מה הכי אהבת- דרג/י) כן- המורדים ואז קטנטנות 4. מי הדמות הכי מצחיקה: גרטה 5. להקת ארווי או הלהקה בפלוריסיינטה (ולמה) בינתיים ארווי 6. עם מי הכי היית רוצה שפלור תהיה: לא עם פדה ולא עם פרנקו... אף אחד משניהם לא מתאים לה 7. אתה מכור לסידרה כי... כי זאת סדרה מדהימה ומצחיקה 8. מי הדמות הכי שנואה עליך: מלה (לה) 9. בנחמין במורדים או פרנקו בפלוריסיינטה: בינתיים במורדים כי הוא עוד לא הופיע הרבה בפלורי 10. איזה קטע בסדרה הכי אהבת בנתיים: של פלור ופדה בגשם

../images/Emo41.gif../images/Emo47.gifאני עונה../images/Emo26.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif..

1. מי הדמות שאת/ה הכי אוהב/ת...
מהלהקה..פלורי
מהמבוגרים..ממ פלורי
ומהילדים (מכל קטגוריה דמות) 2. איזה שיר את/ה הכי אוהב/ת
ממ קיקיריקי והשיר פתיחה הזה של הסדרה
גם זה שהם שינו מהשיר של טליה- a quien la importe מזהו כזה.. 3. ראית קטנטנות/המורדים
(מה הכי אהבת- דרג/י) ממ ראיתי קטנטנות וראיתי המורדים, אהבתי את שנייהם
4. מי הדמות הכי מצחיקה
חיחי גרטה....
...
(ולמה) ברור שארווי..כי הם יותר מתאים ללהקה, אני יותר אוהבת אותם והכל.. 6. עם מי הכי היית רוצה שפלור תהיה
ממ פדריקו נראה לי
7. אתה מכור לסידרה כי....
זו סדרה ממש יפה, יש שם את השחקנים הכי שווים ובקרוב יגיעו עוד יותר שווים חיחי ((אאוחה, מרו, קמי, פלי))
8. מי הדמות הכי שנואה עליך
דלפינה ואממ מללה 9. בנחמין במורדים או פרנקו בפלוריסיינטה
שנייהם אבל נראה לי שיותר בנחה במורדים-פבלו כאילו..
שרב הקטעים עם פלור והקטעים המצחיקים..

ROBER100

New member
עונה

1.נטה,פלור ורוברטה(יודעים לפני הכינוי שלי) 2.מסכנים העשירים 3.קטנטנות וקצת רבלדה 4.גרטה 5.פלורי 6.פדריקו 7.מריאנה שם 8.מללה ודלפינה 9.פבלו 10.התחלה

למעלה