שאלון על הסדרה

Love benjosh

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo42.gifעונההה

. מי הדמות שאת/ה הכי אוהב/ת...
מהלהקה.. בטה (גידו) מהמבוגרים.. פרנקו (פרנקו נחשב מבוגר?) ומהילדים (מכל קטגוריה דמות) פאולה ותומס (מתאו, ככה קוראים לו בפלורי?) 2. איזה שיר את/ה הכי אוהב/ת
Ven A Mi 3. ראית קטנטנות/המורדים (מה הכי אהבת- דרג/י)
לא יכולה לדרג..
4. מי הדמות הכי מצחיקה
גרטהההה "סניורה מלה-לה" 5. להקת ארווי או הלהקה בפלוריסיינטה (ולמה)
ארווי 6. עם מי הכי היית רוצה שפלור תהיה
פדריק{ה}ו 7. אתה מכור לסידרה כי... ככה 8. מי הדמות הכי שנואה עליך
מללה 9. בנחמין במורדים או פרנקו בפלוריסיינטה
מממ במורדים 10. איזה קטע בסדרה הכי אהבת בנתיים
המתח האחרון..

עונההההה

1. מי הדמות שאת/ה הכי אוהב/ת... מהלהקה..את מאיה ואת בטה מהמבוגרים..פלור וחואן(פדריקו) ומהילדים..תומאס ורוברטה(מריאנה עוד לא באה אבל שתבוא חח) 2.איזה שיר את/ה הכי אוהב/ת? מסכנים העניםםם אךךךךך איזה שיר.....
3.ראית קטנטנות/המורדים? ברוררררררררררררררררררררר,שאלה רטוריתתתתתתת! 4.(מה הכי אהבת- דרג/י) אמממ לא יודעת שתיהם היו סדרות מושלמות
5.להקת ארווי או הלהקה בפלוריסיינטה? ארווי אבל בפלוריסיינטה יש את פלורוששש אבל גם הם שרים מושלם ומשחקים מושלם וכו' 6.עם מי הכי היית רוצה שפלור תהיה? חואןןןןן(פדריקו) 7.אתה מכור לסידרה כי... כי היא מושלמתתתתתתתת
ויש שם שחקנים מושלמים והעלילה מושלמת וכל הצוות קיצר!!!!!סידרה מושלמתתתתתתת
8.מי הדמות הכי שנואה עליך? אמממ אני לא זוכרת איך קוראים לו אבל ה"חבר"-עלק חבר אררררר של מאיה-או מיה חחחחחח איך שלא כותבים כי אפשר לכתוב עם א' ובלי א'...חח חפיף! 9.בנחמין במורדים או פרנקו בפלוריסיינטה? אמממממ לא יודעת בכל תפקיד הוא יהיה מושלם
10.איזה קטע בסדרה הכי אהבת בנתיים? יש לי כמה...חח א.הקטע עם הגשם(שהיה בתחילת פרק הקודם) ב.כשפלור וחואן(וואי חחח אני רגילה לקרוא לו ככה קיצר פדריקו)נפגשנו לראשונה(אחרי המסיבה שהייתה בבית והיא הופיעה...והיא הייתה מלאה בקצףףף) ג.שחואן(פדריקו)הלך לאסוף את מאיה-או מיה חחחחח מהמסיבה וראה את פלור שרה ואז היא ירדה מהבמה ולבשה מן סוודר חמוד כזה והם התנגשו וכמעט התנשקוווווווווווו ואז הדלפינה הזאת נכנסה!!!!!חוצפנית חחח(זה היה בפרק הקודם)

../images/Emo41.gif../images/Emo55.gifעונה../images/Emo26.gif

מי הדמות שאת/ה הכי אוהב/ת... מהלהקה.. מהמבוגרים.. ומהילדים (מכל קטגוריה דמות)
מהלהקה- נטה.. מהמבוגרים- פרנקיטו ופדריקה (הם מבוגרים
) מהילדים- תומאס
איזה שיר את/ה הכי אוהב/ת
|דגש|בנתיים פוברס לוס ריקוס
ראית קטנטנות/המורדים
(מה הכי אהבת- דרג/י)
המורדים
ואז צ'יקי.. למרות שגם צ'יקי שולטת
מי הדמות הכי מצחיקה
פלור
גצ'וצ'ן
וגרטה הצחיקה אותי עם המלה לההה
להקת ארווי או הלהקה בפלוריסיינטה
(ולמה)
ארוואי
עם מי הכי היית רוצה שפלור תהיה
פדריקההה.. כי פרנקו שמור לפלומה
אתה מכור לסידרה כי...
כי זה יפה? חוצמזה אני עוד לא מכורה
מי הדמות הכי שנואה עליך
מלה להההה
בנחמין במורדים או פרנקו בפלוריסיינטה
***פבלו במורדים... לוידת שניהם
איזה קטע בסדרה הכי אהבת בנתיים
הקטע בגשם!!

../images/Emo41.gif../images/Emo28.gif"איך שיר נולד../images/Emo35.gif....../images/Emo95.gif"

1.מי הדמות שאת/ה הכי אוהב/ת... מהלהקה..:נטה מהמבוגרים..:פדה
ומהילדים (מכל קטגוריה דמות):תומאס 2. איזה שיר את/ה הכי אוהב/ת:פוברה לוס ריקוס 3. ראית קטנטנות/המורדים (מה הכי אהבת- דרג/י)
שניהם באותו מידה 4. מי הדמות הכי מצחיקה:גרטה אמורה... 5. להקת ארווי או הלהקה בפלוריסיינטה:ברור שארוואי כי הם אראווי 6. עם מי הכי היית רוצה שפלור תהיה
פדה
7. אתה מכור לסידרה כי...
עדיין לא התמכרתי ממש 8. מי הדמות הכי שנואה עליך:מללה
מביאה לי עצבים 9. בנחמין במורדים או פרנקו בפלוריסיינטה
רבלדה
10. איזה קטע בסדרה הכי אהבת בנתיים
אמ... בפלור פוגשת את פדה בגשם

עונה...

וזו אני grand master YOOVI. יש לי ניק אחר כי אני במחשב של אחותי...
And The Winners are
חחחח... טוב נוו אני אענה... 1. מי הדמות שאת הכי אוהבת?: מהלהקה: פלורי ונאטה מהמבוגרים: גרטיטה מהילדים: מאיה ורוברטה 2. איזה שיר את הכי אוהבת?: Chaval Chulito Pobra Los Ricos Floricienta 3. ראית קטנטנות / המורדים? דרגי: המורדים (קטנטנות לא ממש ראיתי...) 4. מי הדמות הכי מצחיקה?: גרטוש!! 5. להקת ארווי או הלהקה בפלוריסיינטה?: אממממ... שתיהן מעולות 6. עם מי הכי היית רוצה שפלור תהיה?: אמממ... לא יודעת... פרנקו (?) 7. אתה מכור לסידרה כי... היא מושלמת , יפה וטובה! 8. מי הדמות הכי שנואה עליך תומאס , מלה (לההה!) , דלפינה. 9. בנחמין במורדים או פרנקו בפלוריסיינטה?: פבלו במורדים. (כי לא כ"כ הכרתי את פרנקו... 10. איזה קטע בסדרה הכי אהבת בנתיים?: "כן גברת מלה לההההההה!!" זה היה קורע!!!... גרטוש חולה עלייך נשמה זקנה בת 80 + חחחחח... איזה מותק היא!!

Meitar Rojas

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo29.gifאני עונה נה נה../images/Emo29.gif../images/Emo41.gif

1. מי הדמות שאת/ה הכי אוהב/ת... מהלהקה
נאטההה מהמבוגרים
פדה
גרטי
ופלור
ומהילדים (מכל קטגוריה דמות) תומי
מאיה
פרנקי
מרטו
ורובי
איזה שיר את/ה הכי אוהב/ת
אני אוהבת את.... KIKIRIKI , FLORICIENTA , VEN A MI , ו-POBRES LOS RICOS
ראית קטנטנות/המורדים
כן..
- קטנטנות
- המורדים
- פינת אור
- קיץ נצחי..
מי הדמות הכי מצחיקה
גרטיטה
להקת ארווי או הלהקה בפלוריסיינטה
ERREWAY..הרבה יותר מקצועים
עם מי הכי היית רוצה שפלור תהיה
פדהץ..בשביל שבנחי יהיה עם קמ קמ
אתה מכור לסידרה כי...את אלחה סידרה
מי הדמות הכי שנואה עליך
מאללה
..היא עיצבנה את גריטה
בנחמין במורדים או פרנקו בפלוריסיינטה
כאילו שהספקנו להכיר אותו בפלורי
שמאיה ופדה דיברנו במדגות והיא בכתה..זה ריגש אותי

תשובות

1 מי הדמות שאת/ה הכי אוהב/ת-כרגע את מיה 2 איזה שיר את/ה הכי אוהב/ת-את כולם 3 ראית קטנטנות/המורדים (מה הכי אהבת- דרג/י)-ברור שהמורדים עדיף על קטנטנות 4 מי הדמות הכי מצחיקה-גרטה 5 להקת ארווי או הלהקה בפלוריסיינטה (ולמה)-ברור שארווי 6 עם מי הכי היית רוצה שפלור תהיה-פדריקו 7 אתה מכור לסידרה כיאני לא מכור 8 מי הדמות הכי שנואה עליך-מללה המלה חחחח 9 בנחמין במורדים או פרנקו בפלוריסיינטה-לא חשוב לי 10 איזה קטע בסדרה הכי אהבת בנתיים-אין משהו במיוחד

N°C°M

New member
עונה../images/Emo8.gif

1. מי הדמות שאת/ה הכי אוהב/ת... מהלהקה.. מהמבוגרים.. ומהילדים (מכל קטגוריה דמות)- נאטה. 2. איזה שיר את/ה הכי אוהב/ת מסכנים העשירים. 3. ראית קטנטנות/המורדים (מה הכי אהבת- דרג/י) קטנטנות. 4. מי הדמות הכי מצחיקה גרטה. 5. להקת ארווי או הלהקה בפלוריסיינטה (ולמה) פלורסיינטה, מפני שמיקה שם... 6. עם מי הכי היית רוצה שפלור תהיה פדריקו. 7. אתה מכור לסידרה כי... סדרה מצחיקה. 8. מי הדמות הכי שנואה עליך אין בנתיים דמות שנואה עליי.. 9. בנחמין במורדים או פרנקו בפלוריסיינטה פרנקו בפלורסיינטה. 10. איזה קטע בסדרה הכי אהבת בנתיים את ההופעות של הלהקה..

|שמא../images/Emo41.gif../images/Emo23.gifאני עונה../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif../images/Emo41.gif../images/Emo36.gif

1. מי הדמות שאת/ה הכי אוהב/ת... מהלהקה
פלור ונאטה מהמבוגרים
גרטה ומהילדים
תומי ורוברטה שתבוא.. 2. איזה שיר את/ה הכי אוהב/ת
פוברס,אי אסי סרה בינתיים. 3. ראית קטנטנות/המורדים (מה הכי אהבת- דרג/י)
צ'יקי שולטים
4. מי הדמות הכי מצחיקה
גרטה ודלפי חח
5. להקת ארווי או הלהקה בפלוריסיינטה (ולמה)
אממ פלורי.. אני יותר אוהבת את השירים שלהם ואותם.. בארווי יש את בנחמין שמביא לי תבחילה.. אז כבר לא
6. עם מי הכי היית רוצה שפלור תהיה
פדהההה
7. אתה מכור לסידרה כי...
מזכירה לי את קצ'ורה קצת,יש שם שחקנים אהובים כולל בעלי
,והיא מאוד מוצלחה ומהנה
8. מי הדמות הכי שנואה עליך
פ=ר=נ=ק=ו
9. בנחמין במורדים או פרנקו בפלוריסיינטה
מי זה בכלל?!
עם הגשם,שגרטה עלתה על הסולה כדי להוציא את מיה ושפלור הרגיעה את אגוס

../images/Emo80.gif../images/Emo47.gifמווו../images/Emo26.gif

1. מי הדמות שאת/ה הכי אוהב/ת...- פלור מהלהקה..- חוץ מפלור- בטה מהמבוגרים..- חוץ מפלור- פדה ומהילדים (מכל קטגוריה דמות)- נממ.. מקסימו (איך קוראים לו? אההה ניקו!) 2. איזה שיר את/ה הכי אוהב/ת- לוידת איך קוראים לי.. זה שיר עצוב כזה שפלור שרה.. "נו אקסיסטה פיות.." לוזכורת
3. ראית קטנטנות/המורדים (מה הכי אהבת- דרג/י)- צ'יקי ואז רבלדה 4. מי הדמות הכי מצחיקה- פלור 5. להקת ארווי או הלהקה בפלוריסיינטה (ולמה)- ארווי
כי ככה
6. עם מי הכי היית רוצה שפלור תהיה - פדהה אוביווו 7. אתה מכור לסידרה כי... היא יפה
8. מי הדמות הכי שנואה עליך- נו איך קוראים לה זאתי.. הבת של מלה-מלה.. שעושה מבטים מעצבנים
9. בנחמין במורדים או פרנקו בפלוריסיינטה? לא הראו אותו כלכך הרבה
אז לוידת עדיין 10. איזה קטע בסדרה הכי אהבת בנתיים? של פלור ופדה בגשםם
אוחח בא לי שהם יתנשקווו

../images/Emo62.gif../images/Emo41.gif אחלההה ../images/Emo9.gif

1. מי הדמות שאת/ה הכי אוהב/ת... מהלהקה.. מהמבוגרים.. ומהילדים (מכל קטגוריה דמות)
מהלהקה- נטה מהמבוגרים- פדריקו מהילדים- מאיה 2. איזה שיר את/ה הכי אוהב/ת
וון א מי, וסטידו אסול 3. ראית קטנטנות/המורדים (מה הכי אהבת- דרג/י)
כן
. המורדים
קטנטנות 4. מי הדמות הכי מצחיקה
בינתיים אף אחד לא קרע אותי 5. להקת ארווי או הלהקה בפלוריסיינטה (ולמה)
ארוואי זה ארוואי. זה למה. 6. עם מי הכי היית רוצה שפלור תהיה
פדריקו/פרנקו לא החלטתי 7. אתה מכור לסידרה כי...
לא מכורה... הפסדתי 2 פרקים מתוך 6 כבר אוף
8. מי הדמות הכי שנואה עליך
גרטה 9. בנחמין במורדים או פרנקו בפלוריסיינטה
נאממממ אולי פרנקו 10. איזה קטע בסדרה הכי אהבת בנתיים
פדריקו ופלור בגשם

adis90

New member
ME ../images/Emo29.gif

1. מי הדמות שאת/ה הכי אוהב/ת... מהלהקה.. פלור! מהמבוגרים.. פלור! ומהילדים (מכל קטגוריה דמות) אממ..מתאו (משמו)
2. איזה שיר את/ה הכי אוהב/ת שמעתי בינתיים רק שני שירים... 3. ראית קטנטנות/המורדים (מה הכי אהבת- דרג/י) קטנטנות! 4. מי הדמות הכי מצחיקה אין
5. להקת ארווי או הלהקה בפלוריסיינטה (ולמה) ארווי, כי יש לה שירים יפים. 6. עם מי הכי היית רוצה שפלור תהיה נווו זה לא ברור?!
7. אתה מכור לסידרה כי... אני לא
אבל אני יהיה
8. מי הדמות הכי שנואה עליך נחשו
9. בנחמין במורדים או פרנקו בפלוריסיינטה פרנקו שוויצר
וזה נחמד
10. איזה קטע בסדרה הכי אהבת בנתיים איזו שאלה דבילית

KaRiNuSh12

New member
../images/Emo41.gif שליייי../images/Emo70.gif../images/Emo20.gif

. מי הדמות שאת/ה הכי אוהב/ת... מהלהקה..פלור
ונטה
מהמבוגרים..פלור
וחואן
ומהילדים (מכל קטגוריה דמות)...תומס (סטפנו
) רוברטה(שהיא תצטרף) ומיה
2. איזה שיר את/ה הכי אוהב/ת? עדיין אין שיר הכי אהוב חח 3. ראית קטנטנות/המורדים (מה הכי אהבת- דרג/י)? כן ראיתי ואהבהתי את שתיהם
4. מי הדמות הכי מצחיקה? פלור וגרטה 5. להקת ארווי או הלהקה בפלוריסיינטה(ולמה) ארווי לא דעת למה 6. עם מי הכי היית רוצה שפלור תהיה ? פדההה 7. אתה מכור לסידרה כי...? היא מעניינת מצחיקה ופלור שם
8. מי הדמות הכי שנואה עליך ? מאללה דלפינה וצ'וקי
9. בנחמין במורדים או פרנקו בפלוריסיינטה ? במורדים 10. איזה קטע בסדרה הכי אהבת בנתיים? אממ.. היו הרבה קטעים שאהבתי

שלייייי../images/Emo26.gif

1. מי הדמות שאת/ה הכי אוהב/ת... מהלהקה..:נטה המאמי! מהמבוגרים..:ברור שאת פלורר ומהילדים (מכל קטגוריה דמות):את רוברטה למרות שהיא עדין לא הופיעה אני מתה עליה! 2. איזה שיר את/ה הכי אוהב/ת:את השיר של פלור ופדריקו...לא זוכרת איך קוראים לו.... 3. ראית קטנטנות/המורדים (מה הכי אהבת- דרג/י):תאמת את המורדים! 4. מי הדמות הכי מצחיקה:פלוריייייי 5. להקת ארווי או הלהקה בפלוריסיינטה (ולמה):ארווי כי זאת להקה הכי שולטת! 6. עם מי הכי היית רוצה שפלור תהיה:פדריקו החתיך!
7. אתה מכור לסידרה כי...:פרנקו ה100מם שם!
8. מי הדמות הכי שנואה עליך:האמת שאני שונאת את מללה ודלפינה שמשחקת את עצמה טובה....עלק
9. בנחמין במורדים או פרנקו בפלוריסיינטה:בנחמין במורדים..... 10. איזה קטע בסדרה הכי אהבת בנתיים:איך שפלור ופרנקו נפגשו בהתחלה זה היה כזה יפה!!!

עונה../images/Emo26.gif../images/Emo66.gif

*הדמות הכי אהובה: +מהלהקה - קלרה +המבוגרים - פלור ופדריקה
שניים אין לי אחד +הילדים - מיה
*איזה שיר אתה הכי אוהב: Ven a mi *ראית קטנטנות/המורדים? (מה הכי אהבת דרג/י) מקום ראשון
המורדים מקום שני
פלורינסייטה מקום שלישי
קטנטנות מקום רביעי
פינת אור *מי הדמות הכי מצחיקה? פלור *להקת ארווי או בפלורינסייטה?(ולמה) חחחח ברור שארווי ובגלל שבשבילי הם תמיד מספר 1 *עם מי הכי היית רוצה שפלור תהיה? פדריקה
*אתה מכור לסידרה כי... איזה שאלה??? אני רואה את הסדרה תאהבתי בא
*מי הדמות הכי שנואה עליך? למרות שאני חולה על השחקנית הזאת אבל בסידרה הזאת בצער רב
דלפינה
*בנחמין במורדים או פרנקו בפלורינסייטה? בנחמין במורדים *איזה קטע בסידרה הכי אהבת בנתיים? שפלור הגיע לבית פרינצוולדן וקיבלו אותה לתפקיד

חניניתה

New member
עונההה

מי הדמות שאת/ה הכי אוהב/ת... מהלהקה.. נטה.. נראה לי שקוריאם לה ככה עדין לא היתרגלתי לשמות.. מיכאלה (פילר מהמורדים) מהמבוגרים.. פלור ומהילדים (מכל קטגוריה דמות) פרנקוו.. בנחהההה שולטטטט 2. איזה שיר את/ה הכי אוהב/ת:Ven a mi והשיר שהם שרים תמיד עם העניים, והעשירים 3. ראית קטנטנות/המורדים (מה הכי אהבת- דרג/י) צ'יקי מקום ראשון תמידדדדד, קיץ נצחי והמורדים, אני לא מספיק מכירה את פלורי אז אני לא יכולה להגיד... 4. מי הדמות הכי מצחיקה: גרטהההההה, פלור 5. להקת ארווי או הלהקה בפלוריסיינטה (ולמה) ארווי כי בנחה שם 6. עם מי הכי היית רוצה שפלור תהיה : פדריקו כדי שפרנקו יהיה עם קמי (פלומה) 7. אתה מכור לסידרה כי... היא מצחיקה, נחמדה, בנחה ומיכה שם... 8. מי הדמות הכי שנואה עליך דלפינה 9. בנחמין במורדים או פרנקו בפלוריסיינטה: המורדים... בינתיים בקושי הראו אותו.. חוצפהההה 10. איזה קטע בסדרה הכי אהבת בנתיים: שפלור היתה בארוחת בוקר, היא היתה ממש מצחיקה... איך שהיא שונה מהם...

האחת PiNk

New member
אני../images/Emo26.gif

1. מי הדמות שאת/ה הכי אוהב/ת... מהלהקה..--------פצ'ה מהמבוגרים..------פרנקו ,פדריקו ופלור אה וגם העורך דין של פדה( נו זה ששיחק את סימון במורדים) ומהילדים (מכל קטגוריה דמות)------ אגוסטין..שכחתי איך קוראים לו בסדרה 2. איזה שיר את/ה הכי אוהב/ת ------הכל!!! חוץ מהשיר-quereme solo ami 3. ראית קטנטנות/המורדים (מה הכי אהבת- דרג/י)----1- המורדים 2- קטנטנות 4. מי הדמות הכי מצחיקה ----פלור 5. להקת ארווי או הלהקה בפלוריסיינטה (ולמה)----אראוואי 6. עם מי הכי היית רוצה שפלור תהיה ----פדה..ברור!!!! 7. אתה מכור לסידרה כי...-----כי זה מצחיק וכי בנחה שם וזה אומר הכל..... 8. מי הדמות הכי שנואה עליך -----מללהה והבת שלה 9. בנחמין במורדים או פרנקו בפלוריסיינטה --- מורדים 10. איזה קטע בסדרה הכי אהבת בנתיים ----- בגשם.... וגם שנפל לפדריקו המגבת.. קורע

../images/Emo41.gif|^|../images/Emo41.gifכנסו לתשובות הכי שולטות!!

1. מי הדמות שאת/ה הכי אוהב/ת... מהלהקה.. מהמבוגרים.. ומהילדים (מכל קטגוריה דמות) וואלה את פלור, מאיה, נאטה, גאגרטה.. (חחח!),רוברטה!! 2. איזה שיר את/ה הכי אוהב/ת את השירים "פוברה לוס ריקוס" ו-"פורקה" ו-השיר פתיחה... 3. ראית קטנטנות/המורדים (מה הכי אהבת- דרג/י) המורדים!! ברור... וצי'יקי גם ברור אין תחליף!!!!!!!!!! 4. מי הדמות הכי מצחיקה גרטה ופלור קצת 5. להקת ארווי או הלהקה בפלוריסיינטה (ולמה) אוי נו ברור שארווי 6. עם מי הכי היית רוצה שפלור תהיה עם פדה ברור!!! פרנקו מכוער!!!!!!!!!!! 7. אתה מכור לסידרה כי... נראה לי שכן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 8. מי הדמות הכי שנואה עליך מלה ודלפי 9. בנחמין במורדים או פרנקו בפלוריסיינטה אפחד!! 10. איזה קטע בסדרה הכי אהבת בנתיים הכל!!!!

B a Z u K a

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo94.gifשיללללללליייי

1
. מי הדמות שאת/ה הכי אוהב/ת...פדה, פלור, תומאס ופרנקו מהלהקה..ת'אמת....את כולם
מהמבוגרים..פדההההההההההההה
ומהילדים (מכל קטגוריה דמות)
2. איזה שיר את/ה הכי אוהב/ת - מסכנים העשירים
3. ראית קטנטנות/המורדים (מה הכי אהבת- דרג/י) המורדים
4. מי הדמות הכי מצחיקה- פלור היא מגושמת כזאת...
5. להקת ארווי או הלהקה בפלוריסיינטה(ולמה)-אמ....לא יודעת...המורדים זה קצת פאסו.......
6. עם מי הכי היית רוצה שפלור תהיה- פדה
7. אתה מכור לסידרה כי...פדה שם
.........וגם בגלל העלילה |בננהה|8. מי הדמות הכי שנואה עליך
9. בנחמין במורדים או פרנקו בפלוריסיינטה- הם כמעט אותו דבר....אבל ניראה לי ש פה הוא יותר חמודד
10. איזה קטע בסדרה הכי אהבת בנתיים- כל הסצנות שפדריקו היה בהן

למעלה