שירשור תמונות

וואי רותמיה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

חיחי את המ זה לא דומה לעצמך..כאילו מהמצלמה במסן, מהתמונות מהמפגש וכאן..כבר אמרתי לך את זה לא יודעת את שונה כזאת זה ממזמן התמונות האלה

Meitar Rojas

New member
../images/Emo99.gif , ../images/Emo99.gif ושוב ../images/Emo99.gif

איזה יפיופות כלון כאןןןן אז ככה לפי הסדר : SuPeR GiRL96 - את מדהימהההה..השיער שלך משגעע princess of troy - ..אופק את יפיופית..המשיכי כך
Princessita Cami - משגעת שכמותךךךךךךך B a Z u K a - ..את יפיפיה..את מזכירה לי את פלורררר חולה על בנחה ופלי - העיניים שלך הורסותתתת «°•שירוש•°» - במילה אחת :פצצונת la reputa madre - מ-ה-מ-מ-ת .נקודה. שרימפסית קטנה - את מזכירה לי נורא נורא את ליז מורנו...ואת יפיופיתת y a ® d e n - פצצה מתקתקתתת..אני רוצה לראות אותך אחרי ההחלקהה Miss Rojas - אלכססס...את נדירהההההההה...איזה יפהה rotemshi - וווואיי..אני מתה על ג'ינג'יםםם..הכי שולטטט..ואת יפההה LuZ De EsT®eLLaS - אהבת חיי..משגעת שלי..את יפיופית...כבר אמרתי לך שהשיער שלך משגע אותיייי?הוא חלק ויפה כזהההה ..טוב אני מקווה שלא שכחתי אף'חד.. אני לא שמה תמונה שלי..(שלא תסתנוורו מהיופי..חחח..סתם..
)..חיחי

תודה מייתי../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo9.gif

את בכלל יפה.. שימי תמונה שכולם פה יראו איזה פצצה את
אני ממש ממש מתה על היופי שלך!את מ=ש=ג=ע=ת

אוקיי פה לא שמתי את התמונה שלי

למרות שחלקכם כבר ראו בפורום המורדים וחלק שמו בלגריות את התמונות שלי בלי שאני אפילו ידעתי! אבל שיהיה! תמונה 1

rotemshi

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif תנקס מותק ../images/Emo25.gif

את וירדן היחידות שאמרתן לי :(:(:(:(:(:(:(

Meitar Rojas

New member
את העלת אחרייי...אבל את עדין מדהימה

אבל ראיתי אותך כבר...חחחח..לא נורא את בכל זאת מהממת

למעלה