......
• • Angel From Hell • New member 7/10/03 #241 תודה מותק!!../images/Emo25.gif תודה רבה על התמונות הן יפות מאוד... אז מה עם הקטע של הפרידה? הם נפרדים?
תודה מותק!!../images/Emo25.gif תודה רבה על התמונות הן יפות מאוד... אז מה עם הקטע של הפרידה? הם נפרדים?
J justin love New member 7/10/03 #244 חחחח לאנראה לי שהם יפרדו רק בגלל זה זאת שטות הכי גדולה שנפרדים ממנה!!???
• • Angel From Hell • New member 8/10/03 #247 חבל../images/Emo7.gif../images/Emo76.gif סתם אני לא רוצה שהם יפרדו אבל אני מעדיפה אותו רווק כדי שיהיה שמור לי
חבל../images/Emo7.gif../images/Emo76.gif סתם אני לא רוצה שהם יפרדו אבל אני מעדיפה אותו רווק כדי שיהיה שמור לי
J justin love New member 8/10/03 #252 חחח אוקיי את זה גם אני רוצה... מי לא??? אבל קמרון דפוקה סוף סוף יש לה אותו... אז זה שהיא מסתתרת ממנו רק הורס את המערכת יחסים שלהם.... חחחח... אז יאלה ג'סטין בוא אליי...אני לא יעשה לך את השטויות האלה כמוה..חחח..
חחח אוקיי את זה גם אני רוצה... מי לא??? אבל קמרון דפוקה סוף סוף יש לה אותו... אז זה שהיא מסתתרת ממנו רק הורס את המערכת יחסים שלהם.... חחחח... אז יאלה ג'סטין בוא אליי...אני לא יעשה לך את השטויות האלה כמוה..חחח..
• • Angel From Hell • New member 8/10/03 #253 לא אלי../images/Emo46.gif../images/Emo76.gif תפסיקי לגנות לי אותו כל הזמן הוא רק שלי ברור?!!?!??!!?! חחחח סתם בובע הכל מאהבה
לא אלי../images/Emo46.gif../images/Emo76.gif תפסיקי לגנות לי אותו כל הזמן הוא רק שלי ברור?!!?!??!!?! חחחח סתם בובע הכל מאהבה