theEscapist
New member
../images/Emo41.gif../images/Emo202.gifהדמות השבועית!../images/Emo28.gif
הגעתי למסקנה חשובה: מכיוון שיום שלישי יש לי מבחן בהיסטוריה, ואני לא יודעת כלום, אין מצב שאני אספיק מחר להעלות את הפינה. אז אני מעלה היום, ופשוט יהיה קצת עמוס להיום, אבל במקום יהיה ריק כל השבוע
והדמות השבוע היא:
השופט טרפין!
תקציר חייו: השופט טרפין הוא השופט (הו, כמה מפתיע
) מהסרט סוויני טוד. הוא גרם לכך שסוויני (או ליתר דיוק: בנג'מין בארקר) ייאסר למלא שנים באיזשהו חור קטן ונידח של העולם- למרות שהוא היה חף מפשע, בשביל לנסות לקחת את אשתו לעצמו. אחרי שקרה לאשתו מה שקרה לה (הו, כמה מסתורי מצידי
), הוא לקח את הבת שלה ושל סוויני- ג'ואנה (הומאז' אלגנטי למנהלת הפורום היקרה
)- וגידל אותה כאילו הייתה ביתו שלו. חוץ מהעובדה שהוא מציץ לה לחדר, ורוצה להתחתן איתה
מצד אחד, ראש העיר הוא הבובה של השופט. השופט רק הניע את ידו, וטאח! בנג'מין בארקר הוא פושע מסוכן שנשלח לעבוד איפשהו רחוק מאוד מאנגליה. מצד שני, השופט מרשיע ילדים קטנים ושולח אותם אל התליין לפי בקשת ראש העיר. אז מי הבובה של מי בסיפור הזה? http://www.imdb.com/character/ch0028983/ קצת על השחקן: השחקן (הגאוני!!!) שמגלם את השופט שלנו הוא אלן ריקמן. שחקן סגיד לחלוטין
אתם עשויים בהחלט לזהות אותו מסרטי הארי פוטר, שם הוא גילם את פרופסור סנייפ בצורה שהצליחה לגרום לי לאהוב את הדמות עוד יותר ממה שאהבתי אותה קודם- ולא חשבתי שזה היה אפשרי:- P ועכשיו גיליתי שהוא היה הפייבוריט של רולינג לתפקיד- טעם טוב יש לה
עוד סרטים שבהם הוא שיחק- מסתבר שהוא דיבב את מרוין במדריך לטרמפיסט בגלקסיה
(עכשיו אני רוצה לראות!), שיחק ב"דוגמה", וב"תבונה ורגישות" (סתם כתבתי את הסרטים שתפסו לי את העין...) בכל מקרה, הוא נולד בשנת 1946 (בן 62
לא רואים עליו). ועכשיו, לפינת פרט הטריוויה הבלתי-רלוונטי-בעליל! נבחר ע"י מגזין "אמפייר" למקום 34 ברשימת "100 כוכבי הסרטים הכי סקסיים בהיסטוריה"
הלינק: http://www.imdb.com/name/nm0000614/ ציטוט נבחר "Mr Todd!" |מבט-חמור|
סתםP: זה פשוט כ"כ דורש להזכיר את “Mr Potter!”, שממש אפשר לשמוע את ה"פוטר" מגיע גם כשהוא משחק את השופט
ובזאת אני אפסיק להתלהב מכמה שאלן ריקמן סגיד
אהמ... כן. לפחות שאני אענה על השאלות
והשאלות: 1. דבר ראשון- אוהבים את הדמות או לא? 2. מה התכונה שאתם הכי אוהבים בדמות הזאת? 3. ומה התכונה שאתם הכי שונאים? 4. ומה התכונה שיש לה שהייתם רוצים שתהיה לכם (אם יש כזו) 5. הייתם רוצים להכיר את הדמות הזאת, או להיות חברים שלה? 6. הייתם רוצים לחיות את החיים שהיא חיה? 7. הדמות מזכירה לכם את עצמכם, או מישהו שאתם מכירים טוב? 8. בתור במאים\תסריטאים, הייתם משנים משהו בדמות הזאת? 9. מה חשבתם על השחקן\ית שלוהק\ה לתפקיד של הדמות? 10. הייתם מלהקים שחקן\ית אחר\ת? שבוע נפלא לכולנו!
הגעתי למסקנה חשובה: מכיוון שיום שלישי יש לי מבחן בהיסטוריה, ואני לא יודעת כלום, אין מצב שאני אספיק מחר להעלות את הפינה. אז אני מעלה היום, ופשוט יהיה קצת עמוס להיום, אבל במקום יהיה ריק כל השבוע